1 юни ето го дойде, Юлчето е най-добро дете!

• 11 985
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Мая , браво ! Има някаква символика с този прощъпулник и вашите първи стъпки. Дано да ви върви по вода  Hug

# 286
Добър вечер!
Майче, много добре разбирам радостта ти. Аз съм убедена, че ще имате огромен успех Heart Eyes
Днес педиатърката ни отново не ни вдигна телефона. Знаете ли как стои въпроса със смяната на лекар? Трябва ли лично да ходя при нея, или ще стане автоматично, не искам да се виждам с нея.
Сами си сменихме превръзката. Оказа се, че горкото детенце има 5 шева Sad Целият трепереше от страх по време на смяната.
Много ви благодаря за съпричастността Hug Радвам се, че ви има.

# 287
Благодаря момичета  Hug
Аз като си сменях личния лекар не ходих при старата. Обаче за децата до колкото знам трябва да се издаде направление за смяна и освен това трябва да си вземеш документите от сегашната. Неприятна ситуация ще е, но явно си заслужава.
Ками, да не пропусна пак, ще направя по-подробна карта до Смехурко  Mr. Green Реално можеш да минеш по Одрин /пресечка на Т. Александров и на Стамболийски/ или по Гюешево /пресечна със светофар на Иван Гешов/ Ще направя карта и ще пусна линк.

# 288
  • USA
Мая, много се радвам за вас. Много е хубаво, когато работата ти носи емоционално удовлетворение.
Криси вчера стана в 2 през нощта и играхме до 11 сутринта  Crazy Днес станахме в 4 Simple Smile.

# 289
  • На края на вселената!
Нова тема

Общи условия

Активация на акаунт