КГБ = Клуб на Готините Баби - 76 :)

• 23 999
  • 449
  •   1
Отговори
# 195
Честито на млките абитуренти.
Да са живи и здрави
.
Арита да ти е жива и здрава малката принцеса.

за баба Арита.

# 196
  • Кубрат/ Пишурка

Честит празник на всички,които имат повод!Бъдете весели и щастливи!

ГЪБЧЕ,ЧЕСТИТ ТИ ЮБИЛЯР! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ,ПРАВ И КОРАВ,МНОГО ДА ТЕ ОБИЧА И ЗАЧИТА!ДА ДОЖИВЕЕТЕ ЩАСТЛИВО ДО СЛЕДВАЩИЯ ЮБИЛЕЙ,ЧЕ ПАК ДА ВИ ЧЕСТИТИМ!

# 197
Здравейте дружки! Вчера нямах време да ви чета, днес бяхме също на работа и сега гледам колко много хубави поводи за радост има в нашата темичка. Почвам да ви честитя и аз подред, дано не изпусна някой - да се чувства също поздравен и от мен! Hug

Ренате, честит внук Адриан! Да ви е жив и здрав! Да стане голям и умен мъж!
за теб

Мони, честит ви ученик! Да е весел и щастлив в детската градина!

Танита и Светле, честито ви абитуриенти. Пожелавам им да бъдат отличници в училище!

Гъбке, честит рожден ден на съпруга ти! Да ти е жив и здрав, да се обичате и уважавате!

за теб

Арита, честито ти именнички! На Емка, да е весела, засмяна и щастлива!

# 198
  • Географският център на България-Габрово
Здравейте задружна дружина.Не ми стигат проблемите по ремонта и боядисването ами и компа се бъгна,та хайде и преинсталирване.Но ето ме отново сред Вас,само за малко докато отдъхна.

ГЪБЧЕЧестит Юбиляр Павел.Пожелавам му
Грижи е  неволи да забрави
празника с усмивка да посрещне
Дните да минават но да не тежат
годините да се трупат но да не личат

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС.

ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ ГОЛЕМИ АБИТУРИЕНТИ.ЩАСТЛИВО
ДЕТСТВО И УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА

# 199
Ей, днешният ден ми е щур ден!
Първо - честит внук АНДРИАН  на РЕНАТЕ! Честит и благословен да е, с много щастие, късмет, любов и всички човешки радости да е пълен животът му! Много гуш за мама - героиня, но страданието и болката си заслужават безценната радост да има рожба! Честито на всички, които са го чакали и които обичат малкия, но и голям мъж!
Мони, честит ти ученик в градината! Явно  си върви заедно с късмета!
Дelta Delta, Добиту, благодаря за пожеланията за годишнината ни Hug Hug!
Gabkatа, да ти е жив и здрав рожденика - юбиляр, все така да го обичате и да ви обича още мнооооооооого години/поне още толкова Peace/ !
Честити малки абитуриенти на Танитка и Светлето, нека имат прекрасно лято и успешен старт в първи клас, а и във всичко, което им предстои Hug Hug Hug!
Зиче, Маrgita, Шпунц, Gabkata, didia, Жабче, Georgena, Мони, Янче, didi, dunia...ох, дано не пропусна някоя от вас, приятелки, пак ме разплакахте с милите си пожелания за  имените дни на Еминка и на сестра ми, благодаря ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesно в църковния календар изрично е отбелязано, че на 30 май е денят на Св. Емилия. Но Ема/Емилия празнува и на Архангел-Михаил, през юли около горещниците и още поне 2 пъти през годината и то според църковния календар. В което няма лошо, напротив - повече поводи за празници!
Жаки, радвам се за теб, че си видяла такива красоти! Вярно е, че природата ни е уникална!
Влизам набързо, че у дома е паднала бомба - подменихме старите хладилник-фризер и пералня с нови от Техномаркет, като новите са с 15% отстъпка. Та днес ги докараха и добре, че поне направихме размяната, защото скъпият пак е на работа, а на мен ме чака въвеждането на ред в две стаи...То цялата кухня беше обърната наопаки...
Дано нетът не ме подведе и тази вечер, за да се включа пак при вас, докато поема глътка въздух, че утре ми предстои да подготвя скъпия за санаториум. Абе, мъжете, че  са по-страхливи от нас май си го знаем, но пък на него наистина му се налага да се поглези, та 14 дни ще е в санаториум в "" Св. св. Константин и Елена". Ех, ако можех и аз с него, ама свеки не може да остане сам толкова време.
ДIdia, как бихме се радвали всички внучета на КГБ да са в троята група и при теб! Би било прекрасно, нали, ами те са най-най-най добрите дечица! И ще бъдат в най-добрите ръце Peace Hug Hug Hug!
Ох, бягам, че времето ме гони, а пък и не остана място за вас Wink !

# 200
  • Кубрат/ Пишурка

Най-после и над нашата изстрадала земя започна да вали!Вчера превална малко,но вечерта решихме да засадим 3-4 кофички с краставици (засети от Криско) и то два пръста мокро,а надолу толкова сухо,че не можеш да изкопаеш дупка като хората!Днес вали цял следобяд и продължава!И то як дъжд! Дано вали и през нощта,че има нужда!
Арита,честито ти нави придобивки!Да си ги ползвате със здраве!И аз имам нужда от нов хладилник и то с фризер,ама ще видим август-септември!

# 201
Маргита, Жаки, Шпунц, Дидия, Светле, Георгена, Мони, Дуня, Арита, благодаря за поздравленията и пожеланията към внуците ми! И вашите дечица да са живи и здрави!
Честит имен ден на всички Емички! Да са живи, здрави и мнооооооого щастливи!

НА ПАВЕЛ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ ПОЛУВЕКОВЕН,
ДА Е ЖИВ, ЗДРАВ, ПРАВ, КОРАВ, ЧАРОВЕН,
МНОГО ЛЮБОВ И ОБИЧ ДА ПОЛУЧАВА,
НО И ЩЕДРО, НАВРЕД ДА ГИ РАЗДАВА,
НЕКА РАБОТАТА ДА МУ СПОРИ,
НЕКА УДОВОЛСТВИЯТА ДА СА ДО ЗОРИ,
ПЕТДЕСЕТТЕ ГОДИНИ ДА НЕ ГО ТРЕВОЖАТ ХИЧ,
ДА Е ГОТИН, БОДЪР, ЕЛЕГАНТЕН ПИЧ!
                               НАЗДРАВЕ!

newsm51 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover newsm59

# 202
Жаки, екскурзията ще е през август-септември, сега имаме планувани за Балчик-Каварна-Чукурово и една за Девненските извори, но еднодневни, а тази по вашия край тридневна.

Л  Е  К  А         Н  О  Щ !

# 203
  • София
    Честит имен ден на малката Емичка!да е здрава,весела и щастлива!

Момичета,почерпете се -днес снаха ми Еми имаше имен ден.Сутринта тъкмо гласях картинките и ми се обади Софи.Наложи се да изляза веднага и не можах да ви почерпя.Днес беше много лош и тъжен ден,но...дано е за последно.За съжаление не мога да се похваля вече....Надявам се на бъдещето.... smile3505

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 23:36 от Яжка

# 204
  • София
Яжке, всичко ще се оправи, няма как.
Липсвах ли ви или не забелязахте, че несъм се разписвала?
Пуснаха ни по-рано от работа и като се прибрах в къщи - чудо на чудесата. Ани се е прибрала и си гледа филми на комп. Тя днес не беше на работа, прави 1 абитурентка и до преди малко си беше у нас. Вечеря като бял човек - пил. супа, мусака, череши. Разходи си кучето, почисти му коридора. Аз гледах телевизия - Размяна на съпруги.
Честит юбилей на Павел на Габката - да сте здрави и да се слушате!   bouquet
честито и на всички Емилии и роднините им.   bouquet

# 205
Я и аз да се включа в отбора на бабите аз по скоро съм бъдеща баба.Бечето  на дъщеря ми трябва да се роди след около 3седмици. Не вярвах че във форум за майки ще има бъдещи баби и  баби.

# 206
  • София
Добре дошла Детелина!Остани,ако ни харесаш!

# 207
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Да ви почерпя , че днес остарявам , на цели 42 лазарника ставам.  Mr. Green

# 208
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Детелина , добре си дошла и се надявам да ти е приятно в нашата компания.

Яжка да е жива и здрава снаха ти , много любов и щастие.  bouquet  
Съжалявам за станалото , но живи и здрави дано скоро те зарадват.  Hug

# 209
  • Varna
Жабчееееееееееееееее, най-сърдечни пожелания за Родженният ти деееееен Hug

Добре дошла на Детелина wavey

Общи условия

Активация на акаунт