КГБ = Клуб на Готините Баби - 76 :)

• 23 966
  • 449
  •   1
Отговори
# 285
                   Жабче,браво на малкия Краско!А бе знае си детето стандарта!Пътува като баровец! Laughing Деди ти Краско ще е щастлив ,ама на теб не ти ли е малко скучничко без малкото мъжле?

# 286
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дидка , за сега не усещам нищо , но тез
дни ще ми стане тъпо сама. Иначе ми е мъчно , че не се е делил.  Hug

# 287
                          Жабче,броени дни бързо минават! Laughing Пък и ние можем да прескочим до вас да те утешим,ако много тъпо ти стане.Да побъбрим на по едно кафенце! Peace

# 288
Жабче, да те развеселя малко -

Мъж участва в голф турнир. По някое време топката му стига съвсем до едно блато. Отива при нея и вижда една жаба. тя му проговаря с човешки глас:
- Вземи ме със себе си, сложи ме в джоба си и ще спечелиш турнира.
Мъжът така и направил. По време на играта тя му давала ценни съвети и той спечелил.
После тя го помолила да вземе стая в луксозен хотел, да поръча шампанско и хайвер, и да я целуне.
Мъжът наел стая, поръчал шампанско, хайвер и целунал жабата.
В този момент се чуло гръм и жабата се превърнала в прекрасна 15 годишна блондинка с разкошна фигура.
"Ето така непълнолеттното момиче се оказало в стаята на клиента ми" - завърши своята реч адвокатът.

И втори вариант:
Отивам на риба и цял ден - нищо. Таман си тръгвам и опа, нещо се закачи на въдицата. Дърпам и изваждам някаква жаба.
"Пусни ме рибарю, аз съм златната жаба и ако го сториш ще ти изпълня едно желание."
"Добре, викам си на акъла, за какво ми е тая жаба и понеже играя на тото я накарах да ми каже шест числа. Прибрах се и попълних фиш с нейните числа. И няма да повярвате - ударих джакпота. И като се почнаха едни веселби - цяла седмица. Сетих се за златната жаба и реших да отида да й благодаря. Попитах я какво да направя за нея."
"Искам да ме любиш, защото аз всъщност съм омагьосана принцеса!"
Гледам я аз - крастава и грозна жаба, ама нали ме направи милионер. Прежалих се, стиснах зъби, притворих очи и почнах да я чукам. По едно време отварям очи и гледам - гадната жаба се превърнала в красиииива, неееежна четиринадесет годишна девойка.
Ето така седят нещата, господин съдия…

# 289
Гале  Joy Joy Joy , ма все малолетни жаби бре.  Joy
Успя да ме разсмееш.  Mr. Green

Дидка , нЕмаш грижи , кога решите заповядайте.  Hug

Нещо главата ме стегна и май ще се опна пред ТВ-то да
позяпам нещо.  Peace

# 290
  • София
Честит рожден ден на Павел! Шпунц, да ти е живо и здраво момчето,да си намери хубава и високоплатена работа и да ти доведе снаха!

# 291
Лекар казва на пациентка след прегледа:
- Имате главоболие, черният ви дроб не е добре, имате
високо кръвно налягане, впрочем на колко сте години?
- На двайсет и девет.
- И загуба на паметта - добавя лекарят.

# 292
  • Видин
Лека нощ на всички! Hug Hug Hug

# 293
  • София
Лека нощ!http://www.youtube.com/watch?v=p8iN260Z-SE&feature=related
                                                           http://www.vbox7.com/play:cd8d7cff

# 294
Лека нощ и от мен!
Яжка, благодаря за хубавата музика!

# 295
Днес се направих на много работна, след обяда не ме болеше много кръста, та взех че изчистих прозорците в дневната, кухненската ниша и детската. Утре ще метна на хола и спалнята, ще изпера  пердетата и да мирясам, че с тези набити прешлени доста късно върша тази работа.
Нали април ми беше студено да разтварям прозорците, май месец го изкарах на кревата, та юни
месец му дойде реда на хигиенизирането!
Преди малко се сетих, че на днешната дата, точно преди една година започнах да пиша във форума. Лелееее, колко много е една година...... а колко бързо минават годините!

Л Е К А    Н О Щ,   М И Л И   П Р И Я Т Е Л К И !

# 296
  • Географският център на България-Габрово
Днес се направих на много работна, след обяда не ме болеше много кръста, та взех че изчистих прозорците в дневната, кухненската ниша и детската. Утре ще метна на хола и спалнята, ще изпера  пердетата и да мирясам, че с тези набити прешлени доста късно върша тази работа.
Нали април ми беше студено да разтварям прозорците, май месец го изкарах на кревата, та юни
месец му дойде реда на хигиенизирането!
Преди малко се сетих, че на днешната дата, точно преди една година започнах да пиша във форума. Лелееее, колко много е една година...... а колко бързо минават годините!

Л Е К А    Н О Щ,   М И Л И   П Р И Я Т Е Л К И !

Танитка мила както си загряла прескочи и до Габрово,имам нужда от помощ и то голяма.Ние сме до под кривата круша но краят се вижда,добре че има много помагачи.Дъщеря ми си тръгват на 18 от Германия за насам и тряБва дотогава всичко да е наред.Стягай се бабо Дуня да посрещаш гости и това е.

# 297
  • Пловдив
Най после сколасах ,след обяд бяхме навън със здравко после докато го изкъпя и нахраня ,докато го приспя та чак преди малко седнах да вечерям.Краката ми тупкат от тичане след Здравун ама за секунда не спира това джеременце  ooooh! Mr. Green Joy
ЖАБЧЕ радвам се че са пристигнали по живо по здраво и Краситата  вече са щастливи заедно. Hug Честити ти покупки да си ги носиш със здраве.
Оффф щях още да пиша ама и аз май съм на двайсет и девет та за това  Joy Joy Joy hahaha hahaha ooooh! ooooh!

# 298

Тая сутрин пак рано се надихнах.  ooooh!
Уж , викам сега ще се наспя и излежавам , но нещо
не ме свърта , та се надигнах.  Simple Smile
Снощи късно се обадиха децата , изкарали екстра ,
даже бяха и в Мак Доналдс , че дребния това заведение не
го пропуска.  Laughing Ще видим днес как ще е хавата при тях.  Grinning

Лек и хубав слънчев ден!

# 299
  • София
Добро утро момичета! Тук е мрачно,днес май ще вали.Аз поемам по задачи и ще се включа довечера пак.
 Приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт