Искам да отслабна и зарязвам сладкарницата - Дюкан ме изпраща в месарницата-188

• 28 237
  • 453
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Мастърче, калмацина действа за крампите, за лененото семе, не знам, защото не го ползвам  Thinking

# 361
... Днес говорих с колежка и тя сподели, че нейни приятелки били на режима и като се върнали към нормален начин на хранене и си възвърнаки килцата, че и отгоре...
Ами елементарната логика подсказва, че щом са правили Дюкан е имало излишни килца, които обикновено се качват от много или неправилно хранене, а щом въпросните госпожи са се върнали към навиците, които са ги довели до състояние да мислят за отслабване...какво да коментираме! Laughing

# 362
  • Бургас
tante78 аз си хапвах като тебе много риба и свалях доста добре,щом не ти омръзва хапвай-освен,че се сваля повече,но и е много полезна!

# 363
tante78 най-много да започнеш да светиш... Wink

# 364
  • Варна
Не не ми омръзва, редувам ги. Мисълта ми беше, че не хапвам никакво друго месо, освен мойе би по 1-2 хапки пилешко. Вманиачила съм се, че това в хотела е некачествено и наблъскано с окрехкотитеки, а и това в магазина също. Ям ако баба ми ми е изпратила от село.

# 365
  • Варна
Белисимма  мислиш ли  Laughing Laughing Laughing Не знам дали ще свтна, но какъв маникюр ми стана як. Ноктите ми от години не са били толкова здрави и нечупливи. И косата ми расте по-бързо,като че ли  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 366
Рибата е страшно полезно нещо! Peace

# 367
Ив Микова (и всички съпричастни към здравето на Надя) аз боледувах само една нощ и вече съм добре. Лекарката каза, че Надя е калена и кърменето е естествен имуностимулатор, което й е помогнало да й се размине леко. 5 дни беше единствено на кърма и бюста ми пак порастна hahaha
Tante78, всеки трябва да си дава сметка, че ако започне да яде както преди, ще стане какъвто е бил преди!
Lipstick, споко, правя списък с кантарите! Виж какви сме готини: Gulbenur, Mimensita, Aynur, Sanny3, Lipstick, Gardenia и Lolida Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 368
  • Варна
Гардения, това ясно, че ако ядеш както преди ще си станеш същия, но аз дори се страхувам да хапна месо, камо ли да си готвя тези рецепти, които пишете че си готвите. Просто ме е страх да ям. А и започнах да тренирам.

# 369
 wavey
кой се затъжил за мен Hug Hug Hug

Една година с Дюкан...много ли е newsm78, малко ли е newsm78
На 30 май 2008 бе началото, край...може би няма да има....доживотно, внимателно, всеки ден среща с кантара и Вас  newsm51
Равносметката за тази година свалени 24 кг и много, много сантиметри...от размери 56-58 на 48...и много нови приятелства от цялата страна  love001
Харесвам се .....и Официално от 30 май минавам в трета фаза

Напомняне!
СЛЕДВАЩА СОФИЙСКА СРЕЩА ОТНОВО С ПРОМЕНЕНА ДАТА , ТОЗИ ПЪТ И МЯСТО..да е удобно на Филюдката - почетния гост Hug- НЕДЕЛЯ 7 ЮНИ в "ЦАР КАРТОФ"http://carkartof.com/index.php?action=document-startpage
остана да се доуточни часа, но ще бъде около обяд
Лека и отслабваща и на всички без изключение една огромна   love001

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 22:26 от Dari68

# 370
Dari68 , Честита ти годинка и честито влизане в Трета , попътен вятър и дано всичко мине гладко и кг да са наред !  Hug Heart Eyes

Санче , Липстик , аз няма да мога да дойда в Русе   Cry на срещата и ще трябва да се чуете с dj100 , за да се разберете ! 

Гарденийка , радвам се че сте добре вече с Надето и все така да е калена и здравичка  Hug

Хубава вечер от мен ! На ВСИЧКИ МНОГО ГУШШШ ЦУН И МУН  Hug Heart Eyes  bouquet

# 371
Гардения, това ясно, че ако ядеш както преди ще си станеш същия, но аз дори се страхувам да хапна месо, камо ли да си готвя тези рецепти, които пишете че си готвите. Просто ме е страх да ям. А и започнах да тренирам.

Пускам нов пост, за да не ме подминеш!

Не може да не ядеш! Тук се яде, за да се отслабва! Колкото по-малко ядеш, толкова по-малко ще сваляш и обратно.
Само трябва да внимаваш какво слагаш в уста  Peace Когато отслабнеш, задържиш тегло и вече си се научила да се храниш правилно може да хапваш и 'вредни храни' в умерени количества, което според Дюкан е нормално хранене  Peace

ПП. Шуши,  Hug Hug Hug

Дари, честита ти годинка :nbirthday:  и честита трета! Леко да задържаш и винаги да будиш възхищение (или завист)!

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 22:34 от Gardenia

# 372
кали 08, CarmenQueasy много ви благодаря за откровенността!   bouquet Полезни сте за мен, а сигурна съм и за другите нови попълнения. За нас още всичко "хвърчи и се яде". Вие сте тези, които вече ЗНАЯТ. Благодаря, че ни помагате!   bouquet Сега вече  разбирам значението!
svetlat, благодаря  Hug

Не мога да повярвам, че тук прочетох изречение: "Как са килограмите,наддаде ли малко?"  Hug  Laughing  Wink
Вещи, ако се изпълни плана ти и се сдобиеш с прекалено големи количества пиши на лични да ти помогна  Wink

# 373
Dari68 , честита ти Трета фаза. Една година с Дюкан... това си е голямо геройство! Браво!!!

А при мен, най - накрая днес  кантарът мръдна, минус един килограм съм newsm44.Ами то вчера голямо лочене на вода беше / и естествено, ходене безброй пъти до тоалетна/ От утре съм на П и се надявам да сваля и  последното килограмче.

Хайде лека!
Сега ще си коригирам линийката! newsm68 newsm44

# 374
  • София :(
     Сладурки и сладурковци, единият съвсем изчезна, но ние го помним  Grinning, пожелавам ви приятна нощ и сладки сънища

Общи условия

Активация на акаунт