Искам да отслабна и зарязвам сладкарницата - Дюкан ме изпраща в месарницата-188

• 28 240
  • 453
  •   1
Отговори
# 345
mar4elka, поста ти крещи от всякъде, което значи, че или нямаш търпение и искаш веднага някой да ти каже, че скоро ще стане, или вече не се отговаря на зададените въпроси и трябва да се вика Joy
На мен ми стяга за няколко часа - ако си правя десерт от вечерта е готов чак на сутринта...

# 346

Все се каня да питам нещо. Четох в 2 или 3 мнения, че и най-дребното прегрешение действа като игла в балон. Кажете ми какво имате предвид? Нямам намерение да го пробвам  Mr. Green , но ми звучи странно - представям си как се подлъгваш, хапваш хапка ... нещо си нережимно и си връщаш веднага свалените примерно 20 кг  Crazy  Rolling Eyes Какви са реалните последици?
И още един въпрос - много ми хареса млякото на Домлян 0.1%, стил мисля, че пише на кутията. Имате ли някакви негативи за него?

По първия въпрос - от една хапка не връщаш 20свалени килограма, ама може да подейства на отслабването така както препятствие на влаковите релси- кво става- влака спира. И отслабването спира (много тъпо звучи, но много пъти така е ставало, естествено има и изключения, когато отслабването не спира веднага, но спира по-късно)

Иначе това мляко откакто го видях във Фантастико, само него купувам, много ми е вкусно  Simple Smile

Ха здравейте -  Hug  Heart Eyes

Кали-  Hug

Мастърче-  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

Сани, миличка - пиши го напарво четвърта ако питаш мен, така или иначе ти все още внимаваш и не се нахвърляш на всичко  Hug

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 20:37 от svetlat

# 347
mar4elka ,когато работиш със желатин,желатина хваща след няколко часа в хладилника.Аз например не държа във фризера.Може само първоначално и после премествам във хладилника...

Светлатчеее  Hug Hug Hug Hug

Кали  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 20:36 от TheNMaster

# 348
mar4elka, поста ти крещи от всякъде, което значи, че или нямаш търпение и искаш веднага някой да ти каже, че скоро ще стане, или вече не се отговаря на зададените въпроси и трябва да се вика Joy
На мен ми стяга за няколко часа - ако си правя десерт от вечерта е готов чак на сутринта...
Joy Наистина нямям търпение и искам да стане веднага че иначе ще изям някой hahaha

# 349
  • София :(
     Добра ви вечер  Hug
   an4etoo, добре дошла на 8-ма пейка  Hug По нея, по нея и към 7-ма да вървим, обратно да не поглеждаме  fingerscrossed
   Бижу, не се отчайвай, килцата ще ги свалиш, това е ясно, дано с тях си отидат и другите проблеми  Hug
   desitka*, това си е истинска трансформация  newsm10 Браво  Hug
   Ма много ви хубави днес протеинчетата, бре. Хайде и от мен нещо и още едно и едно за мъжката част
   Хубава петъчна вечер за сега на всички  Hug Hug Hug

# 350
Еее, мен не искате да ме включите при Кантарчетата и туй то  Crossing Arms

Сани Hug И аз не знам к'во стана с ходенето до Русе. Даже искам да поръчам на някоя Варненка да ми купи нещо от там (щото тук го няма), но още не смея, да не би пък да се размине ходенето...

Хубава вечер на всички  Hug Hug Hug

# 351
И аз съм за рокличката!Дано всички  сме в тази категория скоро!Поздрави

# 352
Мименситка- аз ще взема втория, че кат заслабна да му се губя в ръчичките Mr. Green

# 353
  • Пловдив
Тъй като много от вас не харесват пангасиуса ви предлагам следното:
1. Купувате. Желателно е количеството да е голямо - да речем 3-4 кг.
2.Отваряте.
3.Приготвяте си едно парченце.
4.Опитвате.
5.Ако ви харесва си правите и останалото.
6.Ако не ви хареса ми казвате и ви давам адрес да се оттървете от него. Делим наполовина пощенските разходи  Mr. Green За това, че съм ви помогнала да го махнете пари няма да ви вземам, нали сте мои хора  Money

# 354
  • GYM
Ми на мен ми хареса... Аз го пекох на сух тиган, но стана като пържен...Следващия път планирам да го направя на брошети. Ако е добре, ще пусна рецептата Hug

# 355
Вещии  hahaha hahaha hahaha

Я ми кажете какво точно липсваше на организма когато се схващат мускулите на краката понякога?

# 356
  • GYM

Я ми кажете какво точно липсваше на организма когато се схващат мускулите на краката понякога?
магнезий Peace

# 357
  • Бургас
Боби1973 ,още свалям,правих и изследвания,та докторът каза минавай на нормално хранене или както ти препоръчваш без протеинов четвъртък.Та сега опитах с горе-долу нормално хранене и ако утре има минус -премахвам протеиновия ден.Пусти страх да не кача,въпреки,че няма да е кой знае какво да сложа 2-3 кила вурху кокаляците си и на 55 бях съгласна да качвам,та сега ли?А как се страхувам да не развържа  Animal Pig.
Светлат,май си е четвърта и аз като Весито5 трябва преждевременно да я почвам.
lipstick-  waveyHeart Eyes
Веси,как си,миличка,добре ли върви възстановяването,как мина контролата в Софето.Как са килограмите,наддаде ли малко?

# 358

магнезий Peace
Аха,вярно!...
Почвам да взимам ленено семе,че снощи както си спях и на два пъти така ме сви мускула на прасеца,че подскочих в леглото от болка  hahaha hahaha hahaha

# 359
  • Варна
Здравейте, мацки! Няколко дни ме нямаше и сте изписали света. Не успях да изчета всичко, но утре като почивам,ще се заема. Днес говорих с колежка и тя сподели, че нейни приятелки били на режима и като се върнали към нормален начин на хранене и си възвърнаки килцата, че и отгоре. Малко се стресирах, чесно казано. Иначе аз се старая да съм стриктна, смисъл, 4е си ям каквото трябва, но на работа понякога ме съмнява, че слагат олио на рибата, която си поръчвам. Онзи ден си занесох от вкъщи 3 пасртърви и умряха да ми се смеят, да работя в хотел ол инклузив и да си нося храна от вкъщи. Аз продължавам да си ям само риба. Понякога и по 2-3 пъти на ден. Както днес примерно на обяд пастърва на вечеря скумрия. Ама днес съм и на зеленчук, та си пекнах и тиквички, пипер и домат на скарата. Някой знае ли дали може да ми стане нещо от толкова много риба?
Уххх увлякох се. Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт