Искам да отслабна и зарязвам сладкарницата - Дюкан ме изпраща в месарницата-188

• 28 241
  • 453
  •   1
Отговори
# 330

Ами че те червеите са режимни. Значи купувате черешите, чистите червеите за вас, а останалото го давате на домочадието  Mr. Green
[/quote]
 LaughingКак само ги измисляш,оправяш ми настроението.
Аз днес също реших да си направя експеримент с пангасиус на фурна ,опитах го на вкус ,не ми харесва.Ще взема да пробвам да го сложа и в тигана + яйце и чесън.Дано да стане за ядене.
Пък накрая ще стисна нос и с  Sick ще го преглътна.

# 331
TheNMaster, заради теб чакам петъците с по-голям трепет  Laughing , а ако е заради полегналият батко ще ги чакам с още по-голям трепет  Mr. Green
Флучия, по честичко да ровиш  Wink  Laughing
Тръгнах на всяка по отделно да благодаря, но вие този петък просто сте се уляли положително   bouquet
Браво за минусчетата и търпение за МЦ-тата   bouquet   bouquet   bouquet И аз ще се наредя на опашката чакащи след десетина дни.
Ей тук е момента да ви се похваля - голямото мрънкало  (се моа Blush) е -1 кг! Голям кеф! Много съм щастлива  Hug  Praynig

Все се каня да питам нещо. Четох в 2 или 3 мнения, че и най-дребното прегрешение действа като игла в балон. Кажете ми какво имате предвид? Нямам намерение да го пробвам  Mr. Green , но ми звучи странно - представям си как се подлъгваш, хапваш хапка ... нещо си нережимно и си връщаш веднага свалените примерно 20 кг  Crazy  Rolling Eyes Какви са реалните последици?
И още един въпрос - много ми хареса млякото на Домлян 0.1%, стил мисля, че пише на кутията. Имате ли някакви негативи за него?

Ето малко и от мен: http://www.donbalon.eu/content/pics/96139.jpg
http://-spam082-/uploads/news/2008_28/images/00003049.jpg
http://foks.hit.bg/images/belio_red.jpg

# 332
Аз днес също реших да си направя експеримент с пангасиус на фурна ,опитах го на вкус ,не ми харесва.Ще взема да пробвам да го сложа и в тигана + яйце и чесън.Дано да стане за ядене.
Аз го правих на скара и ми е вкусен! И на плакия във фурната, също ми е вкусен. Но на плакия е по-добре като изстине съвсем. Peace

gelindaHug Hug Hug

# 333
ааа, аз не съм много по рибите, но си купих една пилафия и много ми хареса. Ша взема пак. Wink
Тилапия, тилапия! Joy Joy Joy Таз пилафия, трябва да е нещо друго! Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug

# 334
Здравейте! Hug  bouquet Hug
Четох,четох,вие сте сътворили сума ти страници,нямате изчитане.
При мен всичко си върви по мед и масло -къде +100гр.,къде -100гр.,но вече съм свалила 3 кг. и съм много доволна. Peace
 Тези дни водих бебока на контролен преглед и реших и аз да си пусна някое друго контролно изследване-всичко е ОК,само кетоните  в урината са на плюс.Но лаборантката ме успокои,че това е нормално при условие,че пазя диета.Кетоните също така били признак за дехидратация newsm78 , а аз пия около 2.5 литра вода.Както и да е,установих,че Дюкан не ми влияе зле. Heart Eyes
Желая на всички много минусчета и да сте режимни Naughty

# 335
Цитат
Аз пък все по едни череши се заглеждам ,чак лигите ми изтичат!!! Sad
В черешките има червеи    Joy hahaha /аз така се успокоявам/
Ами че те червеите са режимни. Значи купувате черешите, чистите червеите за вас, а останалото го давате на домочадието  Mr. Green

hahaha rotfImbo и аз точно това си помислих- чисто протеинче са си хаах, ама бая кила череши ще трябва да изчовъркаме докато съберем прилична порцийка !!!. Днес съм много радостна защото си намерих степоподобно в Италия, най-накрая !!!
smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 19:20 от mar4elka

# 336
  • Варна
Бижу, и момчето е красиво, и мамата е красива! Попътен вятър и късмет!

Гарденийка, много се радвам, че Надето пак е добре. Такава сладурка е на снимките в басейна, пък и навсякъде. А аз наистина имам още около 20 кила за сваляне според мен, според Дюкан - 10, така че поне до неговите показания трябва да продължа.

В този ред на мисли ще си кажа какво аз мисля за "иглата и балона". Първите шест месеца бях стриктна и всичко си вървеше перфектно. На седмица поне кило. Нито веднъж не ми е дотежало или докривяло. Редувах 3П/4ПЗ. Песен! Минаха много празници, рожденни дни и винаги отивах хапнала и на място пиех само вода.

Тъкмо почна да ми личи, все пак бях свалила над 30 кила и дойде Коледа. Хапнах само едно парченце от това, мъничко от друго и треперех. Сутринта - няма поражения, дори малък минус. Престраших се и януари нарушавах с малко почти всеки ден - не като да седна и да изям едно парче торта, но например шепа ядки, или един бонбон, или плод. Първия месец - две кила надолу. Реших, че съм имала нужда от промяна, за да си продължа да си свалям. Февруари по същия начин - два-три дни стриктна и после малко прегрешение, но спрях да свалям. Март се изплаших и започнах да редувам 5П/5ПЗ. Никакъв ефект. През април имах две три малки прегрешения - хоп  3 кила плюс. Изплаших се, че ще загубя това, което постигнах и преди Великден влязох в трета.

А третата е трудна. Трябва да се прави по книга. А аз вкарах първо плод - умрях от глад. Ще изям света. После малко нишестени - супер плюс на сутринта. И вместо да задържам започнах да варирам с едни две кила, но май за три седмици твърдо си останаха на плюс.

Изплаших се и се върнах във втора. Започнах с 5ПЗ, днес свършвам първата 5П изключително стриктна. Резултатът е, че съм на килограмите от Нова година. С една дума иглата в балона ми загуби 5 месеца от времето.

Написах толкова много, защото съм сигурна, че все на някого това ще му за урок.

Обичам ви много и много се радвам, че съм една от вас. Страшно много съжалявам, че не мога да дойда в Русе с варненки, но имам много хубави мероприятия тия два дни - среща на випуска и сватба на приятели.

# 337
Ето - обяснено на кратко, но точно и мисля - ясно:
http://medical.bg/healthcooking/read43.html

За мен изводът е ясен - трябва да се ядат обезмаслени или с нормална масленост мл. продукти .Безсмислено и дори опасно е да ядем уж обезмаслен продукт с 0.1% животинска мазнина и 3.6% растителна (палмова или др- гадост) както е с продуктите на "Култура".Т.е. дори и в нормалното хранене е за предпочитане да ядем продукта така, както природата го е създала - млякото и сиренето да са с нормалните животински мазнини, а ако се притесняваме от холестерола, тогава да се търсят обезмаслени или олекотени, но без добавените растителни.

Хм, а аз си мислех, че зехтина е по-полезен от свинската мас? Яяяяяя, то и в статията така пишело.....

Свинска мас в сирене и мляко от крава или овца, дори от коза надали ще намериш, а зехтин никой не е луд да слага в млякото от зор човеколюбив!

# 338
кали 08 - Все едно чета за себе си, само дето нещата при мен се стекоха в по късен етап от режима.
Започнах режима миналата година, изкарах толкова стриктно първа и втора фаза, готвех вкусотииките вкъщи, сядахме на масата а аз и не поглеждах в чуждите чинии. За 3 -4 месеца постигнах желаните килограми, но ме беше страх да вляза в трета фаза за да не ги върна. Половин месец след постигането на желаното тегло влязох в 3-та, тъкмо за Коледните празници. След първата седмица и 2 гали даже бях -0.5кг. Казах си супер и аз съм от онези дето свалят в трета ..ми да взема преди галата да хана едно парченце шоколад, то няма да ми се лепне. И така парче по парче започнах всеки път когато имах гали да си хапвам повечко и то не само на вечеря. Кантара обаче не ме търпя много и почна да катери нагоре. Реших че ще направя 3-4 дена протеини и килата ще паднат. И да успях, първия път и втория път и после вече организма ми се обърка, волята ми си отиде. И така тъпчех се няколко дена като се утешавах че съм в трета фаза и 2 пъти в седмицата може после ядях по няколко дена протеини обаче кантара отказа да слиза надолу.. Завъртях се в един омагьосан кръг и нямах сили и воля да изляза, за 4 месеца върнах близо половината килограми който бях смъкнала и най тъпото беше, че дори и не изпитвах удоволствие от храната която ядях, единия ден се тъпчех като прасе, а после няколко дни след това се наказвах само на протеини.. Е ето ме сега 14 кг за поправка. Радвам се че ви намерих за да ми давате кураж, сега съм твърдо решена да карам по устав и 100% съм сигурна, че няма да направя същата грешка втори път. Просто вече знам колко ми беше трудно.
Затова момичета и момче недейте се изкушава, волята става много слаба когато се води от очите, веднъж отклоните ли се от режима ще вие мнооого трудно да го спазвате, повярвайте ми.

Да си кажа сега за готварските неволи днес.
Те принцесите станаха, само дето малко миришеха на кюфтета, защото забравих веднага след като смлях месото да отделя кайма за тях. Сетих се чак като сложих и лука вътре. А мусаката по скоро стана като руло Стефани с тиквички. Надценила се бях с каймата, но пък беше вкусна, само дето бях забравила да сложа сол.. А бе, с две думи май трябва да почна да си записвам, явно ЕГН-то се обажда рано, рано в нашия род.

Простете ако съм ви отегчила, ама много ми се искаше да си изпея мъката.

# 339
Явно задържането е заради старият проблем с бъбреците.
Съжалявам, че те разочаровам, но според мен тази реакция на организма ти е малко прекалена и говори, че не си приключила със стария проблем с бъбреците. Освен ако не си преди МЦ (това също води до задържане на течности), съветвам те да идеш при лекаря си. Здравето е най-важно, а може да се окаже, че режимът на Дюкан не ти понася.

кали 08, CarmenQueasy,   bouquet за откровеността и желанието да сте полезни. Много ни помагате с вашите разкази и от сърце ви пожелавам на поправката да постигнете заслужен успех!

Списъкът за русенската среща: Дорчестър, Креми Савова, Абракадабра, Слабе, Филюдка, Дидка, Зорита, приятелка на Зорита, мис Марпъл, Нарциса, Пинк85, Пепена, Петенци-Цветенци, мая_а. Има ли други? Неделя, 12 ч. в Крушата.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 20:09 от miss Marple

# 340
Момичета пускам ви линк с картата на бистро "Крушата". На лесно място е, ориентири могат да бъдат църквата Света Троица, Общината и комплекс "Евас".
http://krushata.willweblend.com/images/map_rousse.jpg
Ако имате въпроси питайте. Чакам ви с нетърпение!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 341
  • Бургас
Привет,дружина! Hug
Чух,че сте ме викали/Немското цветенце  Hug,Шуши  Hug/ и пристигам.Трудно наваксвам,но новата тема е попрочетох набързо.Много нови попълнения виждам и момичета,пожелавам ви много стриктност и постигнати желани резултати!!! welcome
При мен нещата имат малка промяна,след като закотвих 53 кг.,реших да карам до-оста "обогатена" трета.Доста допълнителни неща си хапвах миналата седмица,но не знам дали да водя това хранене като четвърта фаза или  "обогатена" трета  newsm78,защото пак се ограничавам помалко.По време на втора и трета фаза никога не прегреших и имах супер резултати,принудена съм да почна допълнителните храни,защото кокалите ми стърчат отвсякъде,ребрата ми се броят и кожата ми висна на места,а бе грозна гледка Cry
Сега чакам да видя утре какво ще покаже кантара,защото при мене минусите идват ден след протеиновия четвъртък.Днес си бях стабилно 53кг.Как стана тая работа и аз не знам,калкулаторът ми даде 63кг,а в трета стигнах десет кг. по-надолу без никакво усилие,даже с много допълнителна храна.Какъв беше тоя метаболизъм,защо го нямаше преди години?
Ей,бургазлийки,виждам,че варненки се готвят да ходят до Русе!!!Какво стана при нас,има ли желаещи,ще се организираме ли и ние???
Мименситка,Айнур,Гардения,Гулбенур и аз съм кантарче! Heart EyesА,между другото каква е тази работа със зодийките-просто информативно или статистика?

# 342
CarmenQueasy, поздравявам те за реализма и за силата да си признаеш проблема!
Това тук много рядко се случва...а и не само тук...наслушала съм се на какви ли не теории и оправдания, на обвинения към Дюкан, че давал напразни обещания, че след като отслабнем ще се храним както преди (а човекът казва "нормално", което за доста хора явно е непонятно), пък то видиш ли не било вярно!
Пожелавам ти бърза поправителна!Ако става по-бавно, то е защото тялото ти ще дава по-голям отпор и ще пести максимално от всичко, което може като разход на енергия, но в крайна сметка се предава!
И към твоя призив искам да добавя - спирайте се по-рано - кило, две, три, четири и веднага взимайте мерки, не чакайте да си върнете повече, за да се спрете!
Успех на всички!
В началото в темата за Дюкан споделяхме на кой как му върви отслабването, сега вече виждам истинска полза от форума (в смисъл като информация) и който има акъл да се вслуша в опита или грешките на останалите е късметлия!
sanny3 , ама ти продължаваш ли да сваляш - не съм влизала няколко седмици и съм те изпуснала!Ти ме убиваш вече...предлагам ти да не правиш Пчетвъртък, а да се храниш с разрешените храни по схема.Включила си допълнителни като гледам от поста ти, ама щом продължаваш с отслабването ако искаш помисли и за този вариант!
Не зная дали да ти завиждам или да се притеснявам за теб вече Wink!

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 20:27 от Боби1973

# 343
Реших да си направя двуцветна торта и понеже не съм ползвала никога желатин искам да попитам колко време трябва да стяга във фризера ?newsm78 Благодаря предварително!

# 344
  • с/у ОколоМръсТното
кали 08, CarmenQueasy,   bouquet за откровеността и желанието да сте полезни. Много ни помагате с вашите разкази и от сърце ви пожелавам на поправката да постигнете заслужен успех!

и аз ви благодаря, но малко ме стреснахте  Confused
Ужас... да се мъчиш месеци и после само за дни, пълно унищожение...

Общи условия

Активация на акаунт