Искам да отслабна и зарязвам сладкарницата - Дюкан ме изпраща в месарницата-188

• 28 243
  • 453
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,
аз от втори ден съм на Дюкан, много стриктно спазвам режима, но много подути си чувствам краката и въобще цялото тяло.
Не би ли трябвало да е точно обратното? Пия достатъчно течности.

67 кг. съм, а според сайта трябва да съм 54 кг. /била съм преди време/

Добре дошла, я разкажи по-подробно как го спазваш, да видим дали не грешиш някъде.

# 316

Цитат
    Коте, този последният е мой!  smile3521

И аз го искам- две в едно- хем ще ме топли, хем ще ми пече пържолата  smile3508

е за този всичко давам  coolcool

Я по-добре го оставете този на Мастерчето, че утре да не се чешем зад ушите какво ша Идем  Joy

Бижу  spoko

Цитат на Tatianap:
Иначе днес го карам на прясно мляко със степче - мммммм, страхотно е!

Tatianap незнам какво искаш да кажеш но прясното мляко е ограничено до 250 гр  Hug

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 16:49 от gelinda

# 317
  • GYM
Момичета, дайте акъл как да сготвя един все още замразен пангасиус. Ще ми се да е нещо лесно и мързеливо, например във фурната newsm78 ама никога не съм готвила или яла пангасиус, пък четох, че го обсъждате и го купих.... Бая чудо рецепти изчетох, ава нещо не можах да се светна- мазен ли е, сух ли е newsm78 Кво да го правя сега ooooh!

# 318

Цитат
    Коте, този последният е мой!  smile3521

И аз го искам- две в едно- хем ще ме топли, хем ще ми пече пържолата  smile3508

е за този всичко давам  coolcool

Я по-добре го оставете този на Мастерчето, че утре да не се чешем зад ушите какво ша Идем  Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Момичета, дайте акъл как да сготвя един все още замразен пангасиус. Ще ми се да е нещо лесно и мързеливо, например във фурната newsm78 ама никога не съм готвила или яла пангасиус, пък четох, че го обсъждате и го купих.... Бая чудо рецепти изчетох, ава нещо не можах да се светна- мазен ли е, сух ли е newsm78 Кво да го правя сега ooooh!

Изпечи го на скара...Или във фурната....Може натюр да е или да го посолиш и да го поръсиш с черен пипер...
На мен пангасиуса така и не ми хареса,ама Вещи умира за него  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 16:59 от TheNMaster

# 319
  • София по рождение
кво е туй пангасиус брей? newsm78

# 320
miss Marple, благодаря!

Хапвам най-малко 5 пъти на ден, основно пилешко месо- варено или печено, от бялото месо или от бутчето, но без кожата, риба на скара и яйца /само снощи/- като омлет, но на микровълновата, без мазнина.
От млечните- кисело мляко, както е указано най-много 250 гр./ден. Това е Simple Smile

# 321
От млечните- кисело мляко, както е указано най-много 250 гр./ден. Това е Simple Smile
Ограничението 250 мл е за прясното мляко.Иначе всички млечни за дена не трябва да прехвърлят 1 кг....
Вода пиеш ли достатъчно? Как си с "00"  smile3550?

П.П. Аватара ти е много сладка и усмихната звездичка  Hug Hug Hug ПУ-ПУ-ПУ! Crazy

кво е туй пангасиус брей? newsm78
Риба е....внасят я от Виетнам...Сладководна е...

# 322
Аз го джуркам на тиган, добива вкус на пържен, той и без туй малко го докарва на шаран. Днеска си разнобразих по следния начин: като се позапече, го натроших с шпатулата, сложих му малко лук и девисил (на П съм) и бърках, докато се зачерви. Накрая му чукнах едно яйце и разбърках, получиха се нещо като панирани хапки, много ароматни и вкусни.
miss Marple, благодаря!

Хапвам най-малко 5 пъти на ден, основно пилешко месо- варено или печено, от бялото месо или от бутчето, но без кожата, риба на скара и яйца /само снощи/- като омлет, но на микровълновата, без мазнина.
Прясното мляко има ограничение до 250 г на ден, иначе общо млечни продукти (извара, кисело мляко и 250-те грама прясно) можеш да консумираш до 1 кг.
Не каза какво разбираш под достатъчно течности, дали си имала някога проблеми с бъбреците и дали си намалила/спряла солта. Защото за месото добре си ориентирана, по-вероятно в течностите ще е отговорът.

# 323
  • София по рождение
ааа, аз не съм много по рибите, но си купих една пилафия и много ми хареса. Ша взема пак. Wink

# 324
miss Marple, течностите са 2 л., но трябва да са повече, че пия поне 2 кафета, а те вадят допълнително вода.
Да, аз добре съм ориентирана, имам и книгата-доста отдавна, но това за млякото ме зарадва Simple Smile

Явно задържането е заради старият проблем с бъбреците.

TheNMaster , благодаря Simple Smile

# 325
  • София
http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%d0%bf%d1%80%d0%be … 0%ba%d1%82%d0%b8/
Тук пише, че има 2 вида соев сос, които горе-долу пасват на режима. Но не мога да видя картинките. Някой може ли да ми каже кои точно са тези сосове, къде може да се намерят. Много обичам соев сос, особено на пилешкото много върви.

# 326
Аз пък все по едни череши се заглеждам ,чак лигите ми изтичат!!! Sad
В черешките има червеи    Joy hahaha /аз така се успокоявам/

# 327
Тъй,тъй-а пък гроздето е кисело Mr. Green.Здравейте сладурки и сладурко,нямам време да ви чета,само ще информирам стадото,че вече съм 61.500кг.,това добре,но липсата на въглехидрати се отразява зле на мозъчните гънки Mr. Greenреспективно на работата ми.Само записвам,записвам - и накрая пак съм забравила,кое къде е записано.Цял ден прехвърлям 10 листа-докато си намеря правилните записки.Добре,че съм сама в офиса,че ако ме гледа някой JoyАйде чао,отивам да търся някой дали се е сетил за петъчен протеин,да оплакнем окото малко Mr. Green

# 328
  • Пловдив
Ами че те червеите са режимни. Значи купувате черешите, чистите червеите за вас, а останалото го давате на домочадието  Mr. Green

# 329
Цитат
Ами че те червеите са режимни. Значи купувате черешите, чистите червеите за вас, а останалото го давате на домочадието  Mr. Green

hahaha rotfImbo и аз точно това си помислих- чисто протеинче са си хаах, ама бая кила череши ще трябва да изчовъркаме докато съберем прилична порцийка !!!. Днес съм много радостна защото си намерих степоподобно в Италия, най-накрая !!!

Общи условия

Активация на акаунт