Искам да отслабна и зарязвам сладкарницата - Дюкан ме изпраща в месарницата-188

• 28 220
  • 453
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте дружина,днес ми е 2 ден...на П,разбира се..от първият ден имам свалени 400грама. Водата ми е малко,и се притеснявам,че съм като камила,и винаги е било така,а точно сега трябва да пия и то много вода,защото по принцип пия  много кафе..Искам да ви питам,по колко месо на ден ядете?Защото си мисля,че аз може би прекалявам...И днес смотах 2 пилешки пържолки+ пуешка шунка около 100 гр,...ама пържолките ми бяха големички...много ли е това?Отивам да пия вода,че там ми куцат нещата...и разбира се 00 проблема,но утре е събота и ще се погрижа по въпроса...

# 376
  • до Бургас
Добео утро на всички:) Hug Hug Hug Hug
Пропуснах много, отивам да чета Simple Smile

# 377
  • София :(
    Добро утро  Hug
   И за разнообразие

Пожелавам ви красив, усмихнат и спокоен ден  Hug

# 378
  • София
Добро утро Hug
Мименсита, Юни  Hug Hug Марси за закуската!
Dari68  Hug честита годинка и преминаване в трета!  bouquet
Пинкито  Hug моята порция е едно пилешко филе /голямо/. Поне по толкова сервират в стола  Laughing Като го хапна ми е добре, без да съм прекалено сита или преяла. Изглежда съм им симпатична, защото винаги ми избират хубаво и голямо парче месо. А може би защото в протеиновите дни нищо друго не взимам, нито таратор, нито салата.  Laughing
Днес ще ми е 2-ри ПЗ, така че спад - не бе отчетен!  Sunglasses Даже имам грамчета нагоре.
Иначе... цяла нощ ми беше хладновато, смятам днес да се пооблека по-топло, докато съм на работа. Мисля, че ще съм по-свободна и ще имам време да ви чета.
Много хубав ден на всички!  Hug
gelinda  Hug  Hug   bouquet

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 07:09 от Snow4eva

# 379
Добро утро и мерси за кафенцето и чайчето   bouquet

Дари честита годишнина и успешна трета  Hug

Кали и Кармен благодаря Ви момичета за отрезвителните откровения. Идват ми точно на време и мисля да си ги запазя и прочитам при нужда   bouquet

До края на моята почивка или минаването в трета за един месец остават 5 дни. За сега съм се влюбила в П четвъртака - поставя ми кг на място даже предишният път бяха мялко надолу.  Wink
 Wink
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Сноучева всяка сутрин чакам твоя и на Тони поста - отчет и Ви се радвам много  Hug

# 380
  • Велико Търново
 newsm44 newsm44 newsm44
Най-накрая 76.
Целувам ви всички,без изключение.Разправям си аз,ама друго е като сваляш.
Да си драсна и менюто:
8ч.-трици-не съм решила още как
10ч.-яйце
12ч.-млечна салата с пилешко,лимоново парфенце
15ч.-парче шунка,навито с извара
вечеря-печен шаран на тиган
по някое време -кисело мляко със степче
Така  се храня в П дни.Вече свикнах,а и стомаха ми се писпособи.Ако огладнея прилапвам и някое рачешко ролце.Мисля,че менюто ми отговаря на режима, но ако забележите нещо нередно-драснете го,моля.Течности пия 3 литра-до 2 ги следя.

# 381
Добро утро ,
Dari68 -честита годинка   bouquet
Вещи-За този Калмацин  ,Как се пие?Снощи почти не спах от болки.
Днес кантара отново ме зарадва.Освен че затвърди вчерашния минус ,отчете още един  .Вече съм 86.5 кг  newsm44
За всички  Hug  Hug  Hug,за Бургазлийки двойна доза   Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Gli_ganka честито ти 76

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 08:11 от Мимииии

# 382
  • Велико Търново
Мимииии ,благодаря за поздравите!
Аз пия Калмацин-по 1 таблетка сутрин(преди кафето,иначе го забравям)1 час преди триците и съм много доволна.Имах нещо като мускулна треска в началота и се чудех каво да е,но от Калмацина съм доволна.

# 383
Добро утро  Laughing
YuNI, mimensita, с вас денят започва шарено и вкусно, благодаря ви!
Видях минусчета, да честитя, все така да продължавате, момичета!
Dari68, честита дюканска годинка и трета фаза, успех в задържането на килограмите!
И да ви кажа, убедих се, че ритниците, получени тук, направо са вълшебни   bouquet Вчера помолих и бях наритана, днес ще сменям линийка  Joy Благодаря ви!
Gli-Ganka, менюто ти звучи добре, само ми стана чудно как тъй в 8 без 3 мин. не знаеш още как ще си хапваш триците в 8  Joy И още нещо, това мляко със степче по някое време ми намирисва на късно хапване. Не че е забранено, но в един момент ако почнеш да задържаш, първо от него се отърви.
И аз чакам въпроси за мястото на срещата утре. Ще обясня и с думи. От жп-гарата се тръгва по ул."Борисова". Като стигне центъра, улицата свършва, там трябва да се пресече и да се завие надясно, заведението е много близо. Който е с кола, да завие надясно в предпоследната пресечка и да търси площада пред бившия Младежки дом. Ако ще пристигате там, ще пратим човек на паркинга. Чакаме ви с нетърпение!
Забравих нагушкването:  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug, а специалните ми момичета утре направо лично ще ви нагушкам  Laughing

# 384
  • Велико Търново
miss Marple ,благодаря ти за съветите!!
Еееееее-не го ям млякото точно на минутата-ориентировъчно беше,да имате представа.Аз се сетих,че ще си помислите,че се храня под час.Пък за късното хранене -то е към 20ч.,а лягам към 23-не знам,спокойно мога да го махна.В къщи вечерят тогава и го правя ,за да не се дразня, май.

# 385
  • Бургас
Добро утро Hug
Юни,Мименсита,благодаря за вкусната закуска  bouquet  bouquet
Денят започва добре,всички отчитат намаление,браво на вас.
Дари68,честита ти годинка и влизане в 3 фаза,успешно преминаване в нея,че е много важна.
Днес и аз имам намаление,само 100гр ам пак е нещо,точно 65 показа кантарев,ако не бях яла в 22.30 като невидяла можеше и 64 да видя.
Много ви се радвам за срещата момичета,сигурна съм че ще си изкарате прекрасно,не ми остава друго освен да чакам снимки.

# 386
Мименситка, Юни -благодаря за закуската - страшни вкусотии Hug
Аз наминавам да се похваля,че имам минусче /незнам колко голямо, защото вчера не се притеглих/,но онзи ден бях 72,400, а днес съм 71,800. Шестата пейка - идвам !!! newsm44 newsm68
Само искам да кажа какво си сготвих вчера, а вие ще кажете дали пак не съм сгафила Hug
Нарязах 3 връзки зелен лук и ги сложих в йенска тенджера заедно със воденички, гъби, подправки и доматен сок.Сипнах много малко вода и това го сложих във фурната.Стана невероятно, обаче е малко солено, но сърце не ми дава да го изхвърля smile3518
На ПЗ съм.

# 387
 newsm03
Здравейте!
Честити минусчета!
Аз пък даже имам плюс 0,5 . Вчера вечерта бях много гладна, но се обърка графика и не си направих нищо за вечеря. Сварих си яйца, но изядох и едно мляко 3,6 %. Сигурно заради него имам плюс.  Cry
Pinkito, месо и всичко режимно можеш да ядеш в първа и втора фаза колкото поискаш. Дюкан казва, че за да се сваля, трябва да се яде повечко.

# 388
  • В една Дупка.
Здравейте, отдавна не съм писала тук, може би от 3 -4 месеца. Аз съм Дюканка от 12.10,.2008 -бях 85 сега съм 67кг. пожелавам на всички пишещи тук много минуси и много воля. Но се плаша вече от няколкото мнения тук, че стигнеш ли в 3 фаза ,често, всичко отива по дяволите. Не могат ли да се включат вече бивши Дюканци и да ни окуражат Grinning? Пък  аз си мисля, че ако си стриктен в 3 фаза няма как да качиш, защо така се получава при някой, ядат ли много... newsm78, или просот организма "складира" всичко поето по различно от месо и зеленчуци.?

# 389
Добро утро!Отчитам се -0.100 и изчезвам.Днес
и утре съм на семинар от 10 до 18ч. и направо
не ми се мисли какво ще ям там...
Олекващ и приятен ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт