Откриване на риболова

• 1 523
  • 1
  •   1
Отговори
Понеже не остана много време...Много са ми натоварени последните два месеца, имам крещяща ннужда от тишина, чист въздух и природа...Иначе не съм рибарка, но използвам рибарските походи на съпруга си, за да почина , особено лятото. Та в тази връзка-имате ли вече някакви планове, кои са красивите кътчета във вашия край, а след десеттина дена може и снимки да споделим...На палатка, каравана, или на хотел, вила, каквито напоследък виждам ,че се предлагат покрай язовирите.Ние ще сме на Жребчево, с каравана или кампер, вземаме и някоя и друга палатка за всеки случай. Преди бях единствената жена в компанията, но постепено и половинките на другите рибари около нас започнаха да идват. Видях, че около язовирите Искър и Доспат има прекрасни места, но нас ни е далеч. Вие сте...

# 1
  • под шипковия храст
 Simple Smile аналогичен случай сме.
Миналата година за първи път направихме къмпинг с децата на Арда. Малкия беше на година и нещо, разпънахме му кошарата на камъните.
Аз от няколко години открих нови хоризонти пред половинката като го светнах на тема морски риболов и сега сме паркирани на плажа още от началото на юни и после пак към септември.
Иначе наистина предпочитам речния риболов, основно на Арда. Реката е прекрасна - флора и фауна да се побъркаш.. Crazy
Тази година имам някакви идеи за яз.Антон Ивановци, близо до Кричим. Имало плаващи къщи и ми звучи интересно.. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт