Кървене и бременност 2

• 158 311
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Znam 4e na vsi4ki moje bi vi zvu4i absurdno, no moite stra6ni bolki sa fakt, kakto ogromniq korem. Ne kazvam 4e zadaljitelno e bremennost, no imam prekaleno mnogo simptomi. Na men sa6to zapo4va da mi pisva vsi4ko tova, no kakvo da napravq, doktorite sa takiva. Blagodarq vi na vsi4ki za otgovorite.

# 121
Alissa, zabravix da kaja sa6to 4e imam edna poznata, 4iqto priqtelka e darjala mesec i polovina ymrql plod v sebe si - pak zaradi lekarska gre6ka. Taka 4e e vazmojno.

# 122
Мони, хайде вече ги зарежи вашите габровски доктори. Хващай приятеля си и отивай на преглед в София. Моля някоя софийска мама да даде координати на свестен лекар с хубав видеозон, за да си запише Мони час. Ако не има форум с лекари, занимаващи се с патологична бременност. Харесай си някой оттам, запази си час, качвай се на автобуса и иди на консултация. Моя приятелка ходи в Токуда, ако искаш ще я питам за телефон. Ако бях на твоето място с тези болки и подут корем вече съвсем щях да съм изперкала, Но ти вече пет месеца се чудиш какво ти е и на кого да вярваш, отивай на лекар в София, явно колкото и изследвания да ти правят в Габрово няма да се оправиш.
Ако твоята приятелка е имала мъртъв плод в себе си месец и половина, той отдавна е щял да се разложи в нея и сега тя нямаше да е жива, а доколкото разбирам жената си е добре. Моя приятелка загуби бебето си в осми месец, било е една седмица мъртво в нея, постъпи в болница със силен кръвоизлив, постоянно губела съзнание, едва са я спасили. А месец и половина!!!

# 123
  • България/Германия
Здравейте момичета,
Аз съм в 6 г.с. , като миналата седмица прокървих - еднократно, но доста силно, като начало на мензиса. Много се уплаших, аз още дори нямах потвърждение от гинеколог, че съм бременна, но си знаех, защото тестът за бременност беше положителен, а и по принцип никога не ми закъснява. На другия ден - на гинеколог, там се установи наличието на плодно сакче и хематом, най-вероятно ставаше въпрос за леко отлепване на сакчето. Предписаха ми утрогестан 3х2 и пълна почивка на легло. Днес, 4 дена по-късно, се установи, че плодното сакче е нараснало повече от 50%, дори се наблюдаваше пулс (възможно ли е толкова рано?  Rolling Eyes). Като цяло, всичко изглежда добре, казаха ми да не се притеснявам да карам кола, да спортувам и да си върша нормалните задължения, стига да не се претоварвам. След 4 седмици съм на контролен преглед, но ми казаха да продължавам да приемам утрогестан всеки ден през тези 4 седмици. Струва ли ви се нормално, на мен сякаш ми се струва твърде много, но аз какво ли разбирам?  Embarassed
Бременна съм за пръв път, на 31 г, и каквото и да казват, че около 30 е прекрасна възраст за бебе, си имам едно наум и честно казано, си ме е страх. Дори мисля да се пазя повече, отколкото гинеколожката каза, страх ме е спортът да не навреди, все пак съм имала кървене.
Бтв, в Германия съм.
Лека бременност и всичко добро на всички.  Simple Smile

# 124
  • Русе
flowerofdreams, добре дошла!
Аз взимам Утрогестан 2 по 2, като процапам ми го вдигат на 2 по 3, така че не ми се струва висока доза. При мен пулса се чу в 7 г.с.
Но относно спорта и движенията съм резервирана, пази се  Praynig

# 125
Flowerofdreams, добре дошла и от мен. В 6 г.с. може да се чуе сърдечна дейност и това, че сте чули такава е най-доброто нещо. 31 години не е никак много. Аз съм на 34, по-старите трябва да се подкрепяме, още не сме за изхвърляне  Laughing, причина за кървенето не е възрастта. При първата ми бременност и аз пиех утрогестан 2 по 2, после ми намалиха дозата на 2 по 1, защото ме успиваше, и го пих до края на третия месец. Казват, че ако нямаш кървене и болки можеш да водиш напълно нормален живот, а спорта не пречи, стига и преди това да си спортувала толкова, колкото и след забременяването. Тези дейности, които те водят до болка и придърпване ниско в корема, както и болки, наподобяващи предменструални, ги избягвай и винаги когато можеш си почивай. Но ако се чувстваш добре не се залежавай. Лека бременност ти желая.

# 126
http://www.vbox7.com/play:4d3a2956 Това е, за да ви усмихна малко

# 127
Blagodarq ti, Alissa, za savetite! Taka ili ina4e natam otivat ne6tata. 6te vidim kakvo 6te izleze nakraq. Leko rajdane ti pojelavam i samo polojitelni emocii Hug

# 128
Eriana, благодаря за усмивките. Дано моето да не е крокодилче. Горкия щъркел!
Мони, благодаря и на теб, винаги съм на твое разположение, стига да мога да помогна.

# 129
  • Русе
eriana месри за клипчето, много е сладко

# 130
Blagodarq ti, Alissa, za podkrepata. Mnogo e vajno za men pri polojenie 4e dori blizkite mi ne mi pomagat tolkova, a naprotiv. Naprimer sestra mi, na koqto vinagi sam kazvala vsi4ko, e sa6to mnog pritesnena i tova pritesnenie q kara da mi kazva po-skoro ne6ta koito ne mi pomagat mnogo, no me raztroivat. Trydno e taka da ne znae6 kakvo ti e , no se nadqvam vsi4ko da zavar6i dobre. Mnogo mnogo celyvki na teb i na tvoq malak bebok Peace Hug

# 131
  • Русе
moni_92 чакаме добри новини от теб скоро

# 132
здр.испих две кутиики с дуфастон,какво да правя да продължа ли да го пия

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 19:11 от pipi_4orap4eto

# 133
Пипи, звънни на лекаря си и питай. Ако не се свържеш продължавай да го пиеш докато не ти кажат да го спреш. Имаш ли болки?

# 134
ами различно понякога имам понякога нямам,но кървенето спря.

Общи условия

Активация на акаунт