Кървене и бременност 2

• 158 315
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Надявам се да са такива, veni1122. Благодаря ти и лека бременност  bouquet

# 136
  • България/Германия
Тъкмо бях започнала да се успокоявам и радвам...и, днес рано сутринта получих странно кафеникаво течение. Много съм объркана, дори не прилича на кръв, но какво друго би могло да е...чакам да стане 8 (тук сме с един час назад), за да се обадя на гинеколожката.  Cry

# 137
Zdraveite,macki!!!Az sam v 21 g.s.i predi edin 4as me izpisaha ot bolnicata v koqto stoqh 3 dni.Imah leko zacapvane i nqma6e pri4ina za nego,gledaiki izsledvaniqta,no mi kazaha,4e ot pritesnenie i ot stres pak moje da se polu4i kyrvene.Kato se zamislih,v poslednite 3 dni si imam pritesneniq i eto ti PROBLEM4E!Pojelavam uspeh na vsi4ki i bezavariini bremennost i rajdane  bouquet

# 138
  • Русе
kimmybaby, дано това което ти се е случило да е за пръв и последен път. Почивай и не се ядосвай, защото виждаш какво става.
flowerofdreams дано всичко е наред с теб, аз също получих на два пъти такова кафеникаво течение, но спря за няколко часа. Качих дозата за Урогестана и пих кръвоспиращи за всеки случай.
Мен пък ме мъчи друго - доки ми каза да спра Утрогестана още в понеделник, обаче мен ме е страх и си вземам сутрин и вечер по едно, ама все някога трябва да го спра. Последното ми зацапване беше само преди седмица, как да не се притеснявам...

# 139
  • България/Германия
При мен също спря вече. Прегледът при гинеколожката показа, че бебчо има пулс и си расте нормално  Heart Eyes Тя смята, че течението е предизвикано от стара кръв, останала от първото течение, когато имах хематом, която се чисти.  И аз не знам вече. newsm78 Хематомът сега, слава Богу, е изчезнал. Засега съм на Утрогестан 3х2 влагалищно и много почивка, пък ще видим.
 Hug

# 140
  • Русе
 flowerofdreams браво, дано всичко лощо да е минало и да е радваш на една безпроблемна бременност!  newsm51

# 141
veni1122,мерси за подкрепата-взех си поука и дано да няма повече такива работи!А ти слушай докторите,че да не вземеш да си докараш някой друг проблем от Урогестана!Кураж!!! Wink

# 142
здр.момичета пили ли сте Degan,когато ви е лошо и как деиства успокоява ли

# 143
Здравейте и от мен. Пипи, с моята приятелка ходим при една и съща гинеколожка. Приятелката ми пие деган по половин ампула сутрин и вечер, за да не повръща. Тя има силни киселини и поввръща всеки ден, временно дегана й помагаше. От напъните в осмия месец също прокърви леко розово и пи магнерич и но шпа. Аз повръщах само първите три месеца и също смятам, че първото прокървяване ми беше заради напъните по време на повръщане.
     Момичета, дано проблемите ви са останали вече зад гърба ви и отсега нататък повече усмивки и ведро настроение. Все пак почивайте си и никакви ядове, за да не кървите повече. А ако имате киселини и повръщате, взимайте мерки навреме, на мен ми помага талцид, но само за определено време, после пак се появяват киселините.

# 144
ами на мен понякога ми е лошо,генеколожката ми исписа Degan-по 2,3 таблетки да пия,но не го пия

# 145
Здравейте момичета, за съжаление и аз ще се запиша в тази тема. Бременна съм в 5 г.с., видяхме плоден сак 3,5 мм, но пт 3 дни имам кафеникаво зацапване. Ходих на лекар, той ми каза, че плода не кърви и според него това е стара кръв. Но все пак много се притеснявам  Cry Знам, че няма нормално зацапване по време на бременност, но все пак ми се иска да чуя и вашето мнение.

# 146
  • Русе
pipi_4orap4eto аз съм пила Деган, но не ми помагаше особенно, ако искаш пробвай да видиш как ще ти подейства. Единственото което останових е че след приема ставах като парцал. Незнам дали е от хапчето, но е факт. Когато ми беше зле лягах и дишах дълбоко, всячески се опитвах да избегна гаденето.

bgmamma123 незнам какво да ти отговоря, не съм чак толкова веща, но и при мен като е имало зацапване казват, че не е от плода, ама от къде е никой незнае. Единия път имах отлепване, ама втория път нямах и пак зацапах. Полежавай повечко, стискам ти палци всичко да е наред и след няколко седмици да чуеш съчицето на бебето.

# 147
Здравейте,
Аз също съм бременна в 6г.с., но вчера излезнах на разходка и видях че съм прокървила-светло червено без съсиреци. Веднага отидох на доктор-тъй като е рано да се види сърдечна дейност, не ми казаха нищо конкретно, освен че няма отлепване на сака. Биха ми но шпа и ми предписаха лежане...и чакане до петък - когато ще е следващия преглед. Днес няма кръв, само едно зацапване много оскъдно,кафеникаво, като остатъци от вчера, може би? Дали такава случка ви се е случвала? Ако пък не, просто ми поолекна като споделих.

# 148
То тези лекари май по принцип нищо конкретно не казват. Да се надяваме, че нещата сами ще се оправят!

# 149
  • България/Германия
Azzazela, и при мен така, не могат да ми кажат какво точно е причинило кръвотечението, така че аз се опитвам да се успокоявам с това, че "бебчо" е добре, пък останалото ще се оправи. А за кафеникавото зацапване, на мен ми казаха, че най-вероятно е стара кръв, която трябва да се изчисти, и че не е опасно. Дано да е така!

И малко ОФФ: имали ли сте чувството, че като отидете на лекар, трябва да го питате за всичко, иначе не ви обяснява почти нищо, сякаш пациентът по подразбиране знае всичко? Или пък аз все попадам на разсеяни лекари? Аз и в Германия сега, и преди в България, все ми се налага да питам. Иначе тук са супер любезни, организирани и подредени, това прави добро впечатление в началото, но не е всичко.

Общи условия

Активация на акаунт