Кървене и бременност 2

• 158 413
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
# 376
здавейте момичета!аз имам един проблем.започнах да вдигам кривно.това доста ме безпокои.няколко мои познати загубиха бебетата си заради това в 8 месец.много ме е страх,че и с мен ще се случи същото.някоя от вас имала ли е такъв проблем.моля ви посъветвайте ме.понеделник съм на кардеолог.
в момента си меря кръвото сутрин и вечер.вчера беше 150 на 90,а тази сутрин 140 на 70.горната ми граница никога не е била над 110. Weary

# 377
здавейте момичета!аз имам един проблем.започнах да вдигам кривно.това доста ме безпокои.няколко мои познати загубиха бебетата си заради това в 8 месец.много ме е страх,че и с мен ще се случи същото.някоя от вас имала ли е такъв проблем.моля ви посъветвайте ме.понеделник съм на кардеолог.
в момента си меря кръвото сутрин и вечер.вчера беше 150 на 90,а тази сутрин 140 на 70.горната ми граница никога не е била над 110. Weary
Мила тичай на лекар по-добре!тук не сме лекари,а дори и да се е случвало на някоя то не значи че и твоят случай е такъв!за по-сигурно отиди на лекар!Сигурна съм че не е нещо опасно!не се безпокой!стискаме ти палци и чакаме резултата!  bouquet  bouquet  bouquet

# 378
здравейте момичета.аз родих.имаме си момченце.роди се на 30.08 вечерта преждевременно със секцио.изтекаха ми водите.роди се 2.300кг 46 см.почти седмица беше в кувиоз , но сега е добре и си е вкъщи.късмет на всички. mamma

# 379
здравейте момичета.аз родих.имаме си момченце.роди се на 30.08 вечерта преждевременно със секцио.изтекаха ми водите.роди се 2.300кг 46 см.почти седмица беше в кувиоз , но сега е добре и си е вкъщи.късмет на всички. mamma

Кемииииииииии, честито мила! Много се радвам!Да ти е жив и здрав юнака, умен и силен да расте!

Момичета, и аз съм добре.......Пътувах по диагонал България за кратко време 2 пъти, пия си хапчетата и на този етап всичко е наред. Ох....да знаете....Ако се случи кървене, пазете се изключително много - пък идват после и добри дни!

Прегръдки за всички!

# 380
CEMI да ти е честито бебчето,миличка!мн се радвам за вас!да цункате бебока и от нас тук!!!!  bouquet  bouquet

# 381
Честито cemi. Бързо да порастнете. Ние от кило и половина вече сме четири и половина.  Hug

# 382
благодаря ви момичета.дано всичко е наред с вас.късмет. newsm10

# 383
Упс, аз си пиша в старата тема без да знам че имало друга. Мерси Неки, че ми каза. Ама и други момичета там пишат.  Heart Eyes

Ще поствам някои неща тук, че не знам дали момичетата са ги прочели.

Hope2009,
не се страхувай че ще си загубиш бебето, а вярвай че всичко ще е наред. Има много жени, които са прокървявали а си имат здрави, хубави бебета. Знам че е трудно и е гадно това кървене, но и при мен го има. Аз се стреснах първия път, после разбрах че трябва да лежа. Дано премине при теб и да се нормализират нещата.

Диди,

и аз имам зацапване, дано спре. Твоето спря ли вече, пиши как са нещата при теб.

Честита малка шушулка на Кеми и много радостни мигове.

Вяра, аз като теб все още съм с кафяво зацапване( добре, че не е червено). Лекарите-нищо не е, бебетата са добре. Ама, аз се притеснявам че вече 2 седмица не спира. По малко си тече. Дайте мнение, моля. Иначе лежа и почивам. Утре пак съм на преглед и ще ви кажа как се развиват нещата.  Hug

# 384
Вяра, аз като теб все още съм с кафяво зацапване( добре, че не е червено). Лекарите-нищо не е, бебетата са добре. Ама, аз се притеснявам че вече 2 седмица не спира. По малко си тече. Дайте мнение, моля. Иначе лежа и почивам. Утре пак съм на преглед и ще ви кажа как се развиват нещата.  Hug

След като прокървих, след това около 2-3 седмици се чистих. В началото зацапването бе точно такова - кафяво. Бе на принципа 2-3 дни го има и то понякога обилно, 2 дни го няма никакво. Точно си казвам - край, мина ми и на тоалетната хартия пак неприятности........Най-накрая става едно такова светло кафяво-жълто-бледо и така свършва. Според мен хапчетата помагат за това по-бавно изчистване, защото те задържат процеса. При мен най-обилно бе зацапването сутрин след като стана от сън. Сигурно защото цяла нощ се събира, няма хапчета и наведнъж се отпушва.

Желая ти всичко с Бебоците да е наред и скоро да подновиш стария начин на живот!

# 385
Аз вече 2 седмици нямам зацапване, но пак да отбележа че при мен беше единствено и само на тоалетната хартия и то не всеки път, не е било обилно малко но примерно ставам от сън, няма нищо -така до следобед - появява се, вечерта няма, може цял да няма и да се появи така беше-  Дано да нямам повече такива неща   Praynig Praynig Praynig И Дано всички, които им се налага да пишат тук , да са добре и без проблеми  newsm17 newsm17 newsm17

# 386
здравейте и аз сам бременна в 7 г.с и имам подобен проблем  ходих на гинеколог и ми каза че кървенето /зацапване /било често при бременности до първия триместър .притесних се че нещо не е наред понеже с първата бременност нямах никакви проблеми 
изписаха ми  по 2таблетки
но виждам че много други дами пият същото лекарство
успех на всички

# 387
Мама Цоц-ка,

благодаря за хубавите пожелания. И на теб пожелавам спокойствие докато чакаш голямото събитие и леко раждане. Гледам, че доста си напреднала. Ох, кога ли ще те стигна!

Вяраа, дано и при теб нещата се развиват добре и да няма повече проблеми.

Аз да се похваля, от 2 дни няма нищо, зацапването спря.

На всички много гуш и пишете как се развиват нещата при вас.

# 388
Здравейте, момичета! Да се запиша и аз при вас. В края на 5 г. с. съм, но миналата седмица и аз получих кафеникаво зацапване, което продължи около 5 дни и то само като се пораздвижа повече (като ходя повече навън). Ходих на гинеколог в края на 4 г. с. и лекарката ми изписа папаверин 3х1 за течението, гледа ме с вагинален ехограф и видя плодно сакче в матката, но каза, че е малко за седмиците си - само 3 мм?! Обяснението й беше, че може да съм била с по-късна овулация. Последният ми М беше на 17 август. Споделете много ли е малък този размер наистина за 4 г. с.? При вас как беше? Сега, в понеделник съм на пълен контролен преглед и би трябвало вече да се види нещо повече на ехографа, дано да е пораснало сакчето и да има ембр. вътре в него. Между другото течението ми спря засега. Силно се надявам всичко да е наред. Стискам палци и на всички вас да имате лека и безпроблемна бременност и красиви малки бебчета накрая!
п.с. това ми е първа бременност, на 26 години съм.

# 389
Maggie  не се шашкай мила слушай докторката си и не си набивай филми!не е полезно нито за теб, нито за бебси!аз съм в 9г.с. Преди 3 седмици когато ходих на преглед ми казаха същото,4е плода е малък за "възрастта" си но няма повод за притеснения!случва се както са ти казали при късна овулация бебо да е по-малък!една моя позната също беше така по4ти до 7м след което бебчето наддаде изведнъж!не се притеснявай,а спокойна отиди на преглед!Аз утре съм на лекар,та да видим колко е пораснало бебчето!Стискам палци за теб и чакаме  да пишеш за резултатите Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт