Кървене и бременност 2

• 158 408
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
glorybg, благодаря ти за успокоението и за милите думи. Дано всичко е ок и с теб, и с мен, и с всички мами, които се борят, за да износят и родят здрави и щастливи бебчета!

# 391
Cemi84, честито бебче, да ви е живо и здраво! На теб бързо възстановяване!
Кураж на всички останали момичета! Стискайте зъби да изкарате до края бременността си, пожелавам на всички ви здрави и хубави бебчета!
   Ние сме добре, въпреки всички кървенета и проблеми, бебето ми е здраво, добре наддава, няма никакви странични ефекти от стотиците хапчета, които изпих. Аз също съм добре, така и не откриха от къде съм кървила, нито коя е причината за болките и контракциите. Само след раждането, докато ме шиеха матката ми почти изпадна надолу, доктора каза, че я виждал. Преляха ми банка с окситоцин, няколко хапчета и инжекции и всичко се оправи, но така и не казаха дали затова са били проблемите ми по време на бременността. Доктора каза, че за цялата си практика от 20 години, за първи път му се случвало такова нещо.
    Neky, бебчето ти е много хубаво, радвам се, че сте добре, целуни го от мен!
    Успех и всичко най-хубаво!  Hug

# 392
Здравейте настоящи и бъдещи майки! Редовно следя този форум и се възхищавам на Всички Вас за подкрепата и куража, който си давате!
Днес и аз се включвам с моя проблем: На 16.10 трябваше да ми дойде, но не ми дойде, а цикълът ми винаги е много точен. На 17.10 получех бледо кафеникаво зацапване, което се забелязваше само по тоалетната хартия. На другия ден сутринта (18.10) зацапването стана бледо розово, а вечерта розово-кафеникаво. По принцип винаги, когато ми идва имам страшни болки-но този месец нищо. На 19.10 сутринта зацапването стана много тъмно кафеникаво мръсно червено. Реших да си направя тест, защото досега никога ни ми се е получавало такова нещо и за моя голяма изненада теста се оказа положителен, но с много бледа едва забележима втора черта. Толкова много се зарадвах, защото за мен това е страшно желано и очаквано от близо 3 години бебе! Но за мое голямо разочарование след обяд ми дойде-без болка просто ми дойде. Днес ми тече доста силно, дори имаше и съсиреци. На преглед съм чак другия понеделник, защото само тогава гинеколога ми има свободен час. Според Вас спонтанен аборт ли съм направила? Възможно ли е все още да съм бременна? Ще се направя втори тест веднага след като ми свърши.
Много Ви моля да ми отговорите, какво мислите за моя случай.

# 393
Възможно е, да, да си направила спонтанен аборт за съжаление.......Просто не се е захванало добре яйцето и може би се е изхвърлило с кръвта от мензиса. Особено и щом пишеш и за съсиреци......Съжалявам! Дано другия път да няма проблеми и съвсем скоро да видиш 2-те чертички! Но..иди на лекар и нека и той да каже какво мисли...Ние тук само можем да гадаем....

# 394
Здравейте! виждам, че не само аз имам този проблем. в 6 г.с седмица съм и преди 2 седмици ходих на лекар с оплакването че имах кафеникаво зацапване. Изписа ми дуфастон, папаверин и фолиева киселина. От вчера се появи кървене и съм много притеснена. Това е първата ми бременност и съм уплашена. Моля, Ви посъветвайте ме нещо

# 395
Здравейте! виждам, че не само аз имам този проблем. в 6 г.с седмица съм и преди 2 седмици ходих на лекар с оплакването че имах кафеникаво зацапване. Изписа ми дуфастон, папаверин и фолиева киселина. От вчера се появи кървене и съм много притеснена. Това е първата ми бременност и съм уплашена. Моля, Ви посъветвайте ме нещо

Консултация с лекар, пиене на лекарствата и лежане до дупка - само до ОО ти е разрешено. Дори яж също в леглото. И то лежане дни наред, а не 1-2 дни.........Плътно на легло.

# 396
Здравейте!
За мое съжаление и аз се записвам в този тема и както всички други съм ужасно изплашена..Това ми е първа бременност. По принцип последния ми цикъл беше 16.08 и по калкулатори се водяв 9 г.с., но след много прегледи достигнахме до извода, че бебчето е най-много в седма седмица в момента. До тази събота всичко си вървеше повече от идеално - нито съм повръщала, само нормалното гадене и подобни, чуствах се добре тичах си на работата, вършех си нормалните дейности по дома без проблеми, учене за изпити - изобшо въртях си моята си малка лудница, както обикновено, докъто в ъсбота не направих и аз зацапване..Естествено се обадих на моята лекарка и тя ме викна направо на преглед. От предишната седмица ме беше шашнала, че не се развиваме спрячмо седмиците - т.е. 9 г.с., при положение, че аз и обясних че преди 30.08 бебе НЯМА как да е станало, но както и да е...предишния път бях на преглед на 8.10, когато каза че се вижда идеално захванато сакче, жълто тяло и е 7.6 мм, след зацапването на 17.10 установи, че няма отлепвания, но било порастнало по-малко отколкото предполагала - 10.8 мм и ме прати в къщи с инжекции нош-па и новината, че от тях или ще го задържа или ще се отвори канала и ...край и ако до днес нямало развитие - кюртаж. Съответно аз се побърках направо в къщи и в неделя не издържах и хукнахме да търсим второ мнение. Както можете да си представите втората /доста по-възрастна лекарка/ ми казваточно противоположно нещо, че се вижда ембрионче, но просто няма как да е девета седмица и просто е станало по-късно и за това време си се развивало съвсем нормално. Най-важното било да спрем зацапването, а то въобще не е силно - на ден по една - две кафеникаво-червени капки. Изписа ми Дуфастон, Папаверин и големи количества Нош-па никакво мърдане от леглото и другия понеделник щели сме да видим.
Естествено довечера няма да отида отново при първата лекарка, но ми е супер притеснено и така като лежа по цял ден само си мисля дали ще мога да го задържа, дали се развива. Нямам предзстава какви са ми шансовете всичко да е наред. Незнам как ще издържа чак до следващия понеделник.

# 397
Niakoi moje li da mi kaje za kakvo se pie no-spa pri ranna bremennost?

# 398
ninamitcova  - против евентуални спазми се пие и болки в яйчниците!
 Flutter
PEMY - не се шашкай!за мойто бебче до края на 3тия казваха че е по-малко за седмицата в която се намираше,но в последствие вс се оправи и сега слава Богу си е във всяка една граница!така че се успокой!Нормално е още в началото докато организма ти свикне с "чуждото тяло", то да е по-мъничко!Но ше си навакса!Ти само гледай да си почиваш и да лежиш много! Hug
dgeni_bg   и аз бях така както и мнооого др момиета!Кафеникавото кървене е често срещано в ранна бременност!не се тревожи!Лекарят ти е изписал хормони,които да помогнат на бебчето да се закрепи по-добре,а също и фолиева киселина която ВСЯКА бременна трябва да пие до средата на 4тия!Вс ще е наред!!!

# 399
И за бога нека всяка от вас която планува да има дете, да отиде до близката аптека и да си купи фолиева киселина!тя е хубаво да се прияма поне 3 месеца преди да забременееш!не е стращна- това е витамин, няма предозиране- пие се по 400мг на ден! Hug

# 400
 Cry Cry Cry
след процедура инвитро получих зацапване на 10 ден.  Cry
тест 59.71-лежане и лекарства
но зацапването премина в кръв. след 3 дни отново на лекар и тест 239 Shocked, но беше рано и док ме върна отново в леглото.
вече не знам къде се намирам и защо????????????2 Sad
утре ме вика отново . не знам на какво да се наядвам, но приемам вече нещата, такина каквито са. дай боже да се е хванало пене 1 ембрионче. Praynig Praynig Praynig

# 401
дай боже да се е хванало пене 1 ембрионче. Praynig Praynig Praynig

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig PraynigКураж!!!!!!

# 402
Здравейте и от мен  GrinningОт много отдавна не съм влизала в този форум,последно беше преди година,когато се наложи да си направя лапароскопия.Всичко мина добре,имах сраствания запушена дясна тръба и лява трудно проходима.И така ,след това неможах да забременея,но от 13 дни не ми идва,страшно ме болят гърдите и сутрин понякога ми се гади.Не ми се спи като преди ставам много рано сутрин.И се усъмних,че може да съм бременна затова преди три дни си взех тест,който беше +,страшно много се зарадвах,но в същото време и ме беше много страх да не стане както преди 5 г.кагато забременях и към средата на 2 месец направих спонтанен аборт CryСлед няколко часа след като разбрах че съм бременна ,видях по бельото си че имам кафеникаво тзацапване и направо откачих.След още няколко часа вече започна да става по червено,чувствах се много зле,реших че ще стане кагто преди до вечерта положениегто беше същото,на другия ден взех пари на заем понеже в момента съм безработна и нямах нито лев а и мъжа ми беше на работа нямаше как да ми даде,а и нищо не му казах понеже толкова отдавна го искаме и той така се зарадва,просто неможах да му го пречиня SadОтидох на док.видя ме на ехограф и каза ,че невижда нищо,матката ми била уголемена и реши че може би е още рано за да се види нещо.Показах му тестовете  и той ми каза повече да не си правя защото са положителни и с много добре оцветени втори чертички,почти толкова като на контролната.Предписа ми за кървенето ДУФАСНОН И НОШПА и ми каза във вторник пак да отида да ме види,и дали ще се появи дългоочакваната точица PeaceМилички,според вас нормално ли е още да не се вижда нищо и това кървене случвало ли ви се е при това закъснение което имам-13 дни.Ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите и посъветвате.Прегръщам ви силно и дано при вас всичко да мине добре PraynigМного късмет ви желая.

# 403
megisp при мен се появи точно около 10 дни закъснение но аз разбрах в деня когато трябваше да ми дойде и веднага реагирах. Док ми предписа Дуфастон, спря чак след 2 седмици, беше само по тоал. хартия по бельото съм нямала, но и аз като теб много се притесних защото съм имала спонтанен аборт. Мисли позитивно и  лежи. Според мен е нормално, че още не се вижда  Hug
Стискам палци   bouquet

# 404
Вяраа,много ти благодаря за бързия отговор,подкрепата и надеждата която ми даваш HugТи в кой месец си ,и как е положението сега?

Общи условия

Активация на акаунт