Кървене и бременност 2

• 158 279
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
zdr imam podoben problem vav 6g.s sam.,no zapo4na da mi karvi otna4alo po malko a sega se zasili.Hodih na 2-3 lekari koito kAzvat 4e 6te se naloji kiurtaj.Sad POSLEDNIQT PAT DAJE GENEKOLOGA KAZA 4E NE VIJDA PLODEN SAK V MATKATA I ZATOVA MI NAPRAVI TEST  ZA BREMENNOST KOITO SE OKAZA POLOJITELEN I VAPREKI TOVA MI NAZNA4I KIURTAJ ZA UTRE SUTRIN.,MOLQ AKO NQKOI E IMAL PODOBNI PROBLEMI DA MI PI6E ZA6TOTO VE4E NE SAM SIGURNA KAKVO TRQBVA DA NAPRAVQ.BLAGODARQ PREDVARITELNO

# 691
Ама защо кюртаж като не вижда нищо? А и мисля, че на този етап от бременността ако е прекъснала си се чистиш в момента с кървенето.  И в по-големи седмици се минава без кюртаж. На какъв апарат те гледаха. Ако не е хубав и нов може да не се вижда просто. При всички положения те съветвам за още един преглед с вагинален видеозон.
Кога всъщност ти е била последната менструация, защото видях в другия ти пост, че пишеш 4 седмица?

# 692
mi v 6g.s sam qvno sam obarkala gledaha me i s vaginalen .,i mi kazaha 4e ima ploden sak no ne se razviva naistina neznam kakvo da pravq ve4e.,mn sam obarkana

# 693
Ако съм разбрала правилно единия лекар вижда сака, другия не.
Има много и различни случаи, но ако можеш изчакай, ако не се развива има време да се изхвърли от организма или ако се налага кюртаж, но мисля, че няма да е късно и след 1-2 седмици, за да си 100 %. И лекарите грешат понякога
В 6 - 7 седмица на 4 Д се вижда и сърдечна дейност така че според мен ако не си сигурна изчакай още малко. Hug

# 694
Момичета, някоя от вас да е имала кръв в цервикалната. Случва ми се след като отида на тоалетна като се избърша по тоалетната хартия да остава цервикална с кървава жилка вътре.  Не е всеки път, дори не е кървене, а е по-скоро като бележене. Според лекаря ми е нормално. Но аз все пак се притеснявам и се чудя дали да не потърся и второ мнение.

# 695
kamelia_petkova - пиеш ли Утрогестана или си го слагаш отдолу ? Питам, защото аз вече не мога да го пия, постоянно го повръщам и видях, че на инструкциите дори е препоръчано да се слагат вагинално, та се чудих, кой как ги приема и кое е по-добре.

# 696
Аз го пиех, но не ми е ставало лошо и не съм имала проблем. Доколкото знам при вагиналния прием именно прилошаването се избягва. Иначе при вагиналния прием трябва да лежиш известно време след поставянето, за да не изтече така да се каже. И двата варианта са добри, различните лекари го предписват различно, ако се притесняваш се консултирай и с твоя

# 697
Ох момичета и аз незнам акво да мисля.Историята ми е следната:
Бремена съм в 7 г.с. док видя два сака с ембрита с пулс отговарящи на седмицити и един празен деформиран сак това беше преди 1 седмица.Но от 5 г.с. имам някакво кървене,всъщност един ден имам един нямам,къде е червеникаво къде кафяво.Вчера ми се случи като  на Zizuna.И незнам какво да си мисля вече.Док казва че може да е от третия сак,а на преглед съм чак на 03.12

# 698
cveta, отиди на преглед и при друг, не може да чакаш толкова. А мисля, че задължително трябва и да пиеш нещо и да почиваш много. За кървенето може да има много причини. Намери лекар с добра апаратура.

# 699
cveta , какво става с теб, ходи ли на лекар ? Иди в Токуда, там имат добра техника или някъде другаде , да те видят на Ултразвук. Като бях в Токуда, отидох при д-р Живкова, тъй като прегледът ми при специалист е чак за 22, но видях, че при Живкова имаше и момиче без час, просто стои и чака, когато се освободят я приемат. Цената за преглед е 35 лв, за ултразвук се плаща допълнително : 30лв. Не е чак толкова скъпо, особено, сега, когато изобщо не можеш да си позволиш да чакаш. Иди някъде другаде,  само не стой  да чакаш до декември, надявам се, че се шегуваш за тази дата и нямаш намерение да чакаш чак дотогава.

# 700
Ами в неделя ходих,док каза че кървенето е може би от третия празен сак.Той почти се бил изчистил.А бебетата са си ок.София ми е далеко,идеята е по малко да пътувам.Аз завиждам на момичетата от столицата,там има много специалисти и има къде да се иде.

# 701
Дано всичко е наред при теб, да наистина не е добре да пътуваш далеч и да се напрягаш, вероятно вече са ти препоръчали да лежиш през повечето време.

# 702
Успех и от мен и успешна и лека бременност

# 703
zdr.iskam samo da spodelq predi vreme pisah za moq problem s karveneto...,v kraina smetka mi napraviha kiurtaj .,na 4.toq mesec .,ve4e sprq da mi karvi no bolkite si ostanaha za sega ne minavat.Ot izsledvaniqta koito mi napravi lekarkata stana qsno 4e ne e imalo nujada ot kiurtaja.,samo e trqbvalo da karam pove4e ne leglo.,nz kakvo da pravq dali 6te moga da osadq lekarkata koqto me li6i ot detenceto mi?

# 704
Незнам как с изследвания постфактум е преценила бил ли е нужен или не. От друга страна ти как би доказала, че ембрионът е имал сърдечна дейност и се е развивал, съгласие също трябва да си подписала.
Не го мисли, отърси се от преживяването и скоро ти пожелавам една лека и успешна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт