Кървене и бременност 2

• 158 347
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • София
osito, трябва да те види лекар, тук изписват масово прогестеронови препарати (те съдействат за доброто оформяне на плацентата) и но-шпа  (против контракции). Аз също съм ги взимала до 13 г.с. Попитай лекаря си за такива препарати.

# 586
Туцка аз вчера бях на лекар,гледаха ме с вагинален видеозон,чух пулса на бебето силен ясен и бърз,доктора каза 4е пласентата  още не са е закрепила добре.Аз съм в Испания и тук не ти дават нищо докато не минат 3 месеца,а аз без лекарско предписание не искам да пия нищо ,защото ме е страх наистина.НЕ е обилно,просто от време на време имам на хартията по малко и се шашкам.Другата седмица имам пак преглед а до тогава лежане и почивка.ТУЦКА Hug  bouquet

# 587
Момичета много ми е мъчно ,като чета какво ви се случва.Моля се за вас всичко да мине добре Praynig

# 588
  • София
ostio, сега бъди спокойна и си лежи (щом сте чули сърчицето -всичко ще е ок).  Може би при теб също изтича старата кръв и затова от време на време цапа. Стискам ти палци. А фолиева киселина пиеш ли?

# 589
Туцка благодаря за милите думи Hug  bouquetДа пия фолиева киселина ,тук е препоръчително да я започнеш месец преди да забременееш,още като решите че искате бебче и започвате първо с нея после с правенето HugУспех на всички и лека и спокоина бременност.Сте следя темата Hug Hug  bouquet

# 590
Здравейте
Не знам къде да пиша, за това ще се включа тук.Преди няколко месеца направих спонтанен аборт в петия месец.Преди няколко дена със закъснение на цикъла разбрах, че съм бременна след като си направих тест за бременност.Щастието ми беше голямо, не вярвах че ще с еслучи толкова скоро.Но тази сутрин щастието ми беше помрачено.Сутрешното кървене ме хвърли в ужас, а дори не знам какво да направя.Прегледа ми е чак на 5.05.В спешното едва ли ще ми обърнат внимание.Възможно ли е теста да не е отчел правилно, да е невалиден, а сега след голямо закъснение да ми идва?Болките са ми като при цикъл, кръвта е чиста и светла.Уф не знам какво да си мисля, ужасно съм объркана.

# 591
Magimon отиди в спешното,след като веднъж теста е положителен ,значи е така поне според мен.АКО не ти се ходи в спешното отиди на частно.Но отиди .Сте стискам палци Hug Praynig

# 592
Здравейте
Не знам къде да пиша, за това ще се включа тук.Преди няколко месеца направих спонтанен аборт в петия месец.Преди няколко дена със закъснение на цикъла разбрах, че съм бременна след като си направих тест за бременност.Щастието ми беше голямо, не вярвах че ще с еслучи толкова скоро.Но тази сутрин щастието ми беше помрачено.Сутрешното кървене ме хвърли в ужас, а дори не знам какво да направя.Прегледа ми е чак на 5.05.В спешното едва ли ще ми обърнат внимание.Възможно ли е теста да не е отчел правилно, да е невалиден, а сега след голямо закъснение да ми идва?Болките са ми като при цикъл, кръвта е чиста и светла.Уф не знам какво да си мисля, ужасно съм объркана.
пусни си кръвен тест, той е най-сигурен и ако е положителен задължително на лекар, за да ти предпише лекарства и повечко лежане в такъв случай. успех  Hug

# 593
Magimon отиди в спешното,след като веднъж теста е положителен ,значи е така поне според мен.АКО не ти се ходи в спешното отиди на частно.Но отиди .Сте стискам палци Hug Praynig
Ами не знам, май ще изчакам прегледа на пети, на четвърти ще ми правят изследвания.Не ми се иска пак да минавам през всичко това .Тук системата им е съвсем различна от БГ, когато бременноста е ранна не препоръчват и не предписват нищо.

пусни си кръвен тест, той е най-сигурен и ако е положителен задължително на лекар, за да ти предпише лекарства и повечко лежане в такъв случай. успех  Hug
Едва ли ще ми изпишат каквото и да било тук, а за лежане също не мога да си помисля.Трябва да напусна работа за да си почивам, болничен трудно биха ми издали.
Благодаря момичета, като мине прегледа ще пиша да кажа какво е станало.  bouquet

# 594
  • Варна
Ами не знам, май ще изчакам прегледа на пети, на четвърти ще ми правят изследвания.Не ми се иска пак да минавам през всичко това .Тук системата им е съвсем различна от БГ, когато бременноста е ранна не препоръчват и не предписват нищо.

пусни си кръвен тест, той е най-сигурен и ако е положителен задължително на лекар, за да ти предпише лекарства и повечко лежане в такъв случай. успех  Hug
Едва ли ще ми изпишат каквото и да било тук, а за лежане също не мога да си помисля.Трябва да напусна работа за да си почивам, болничен трудно биха ми издали.
Благодаря момичета, като мине прегледа ще пиша да кажа какво е станало.  bouquet

Къде е тук?  newsm78

# 595
  • София
Magimon, имаше ли някаква причина за това кървене (секс предната вечер или физическо натоварване), ярката кръв (освен ако обикновено не ти идва така цикъл) ми прилича на отлепяне на плодно сакче. Никакъв секс, никакво натоварване, щом не можеш да лежиш, поне гледай да не движиш много много. Стискам ти палци.

# 596
# 597
Magimon, имаше ли някаква причина за това кървене (секс предната вечер или физическо натоварване), ярката кръв (освен ако обикновено не ти идва така цикъл) ми прилича на отлепяне на плодно сакче. Никакъв секс, никакво натоварване, щом не можеш да лежиш, поне гледай да не движиш много много. Стискам ти палци.
Не мисля да е имало причина, секс не съм правила, работата ми не е тежка.Може пък наистина теста да не е наред, знам ли.Все още ми тече както при цикъл, болки нямам, освен нормалните за цикъл.От както имам цикъл съм като часовник, и с предните две бременности със закъснение от няколко дена е отчитало бременност и е било бременмост, а сега след десет дневно закъснение направо не знам.Наистина съм объркана малко, но ще видим.И аз ще си стискам палци.
Благодаря ви за подкрепата.

# 598
Обади се на лекаря си! не се бави -алена кръв не е добре да имаш!!!!  alert

# 599
здравейте  Hug
 в 15 г.с съм  прокървих..... Cry обадих се на доктора ми който е извън града,каза   да лежа и утре сутрин при него.сега ще пазя леглото няма нячин .това ми е 4-то прокървяване , но аз имам миомен възел и предните пъти доки каза, че е от него  Thinkingнадявам се и сега да е така..
glorybg наистина алената кръв е обезпокоителна ,както са ти каали другите отиди на лекар Naughty Naughty,аз и  с четирите прокървавания съм  била с  по тъмна крав дори кафеникава
стискам палци всичко да е ок fingerscrossed fingerscrossed и чакам с нетърпение утрешния преглед ,дали всичко с бебчо е добре Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт