''Парфюмни размисли и страсти'' 19

• 19 052
  • 417
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Наскоро подуших мини на този
Еййй, много е готин, направо нямам думи, помиришете го. Обаче на нещо ми напомня вече познато. Thinking
този е съвсем нов /2009 г/ и маи не се продава официално в БГ. Наско също му е фен, но и по сайтовете още не се е появил, наистина е много секси, мъжкарски с лека сладост.

Версачето пък аз го харесах и го поръчах на Наско, дано му допадне  Thinking

# 151
А з да се оплача- Ескада С,която толкова ми хареса първия път,днес не ме впечатли хич. Сладникав и стандартен ми еCry
Пробвах и Ангел и Демон- не е лош,интересен ми е,но не толкова,че да си го купяWink
За това пък много ми хареса Диаманта на Армани,но сега виждам,че то има дваSimple SmileИ аз не знам кой съм помирисала doh

ПП.Като си говорим за мъжки,пробвал ли е някой на Балдесарини на Бос нещоSimple SmileАз съм влюбена във цялата серияSimple SmileМисля малко по малко да си направя колекция Балдесарини. З амомента имам смао един,но има времеSimple Smile))

# 152
Здравейте мили момичета,
От известно време ви чета, но не съм поствала...както и да е. Сега, обаче не се стърпях понеже обсъждате Дженифър Лопес, а аз съм й "най-големият фен". Ползвала съм няколко парфюма, но като цяло не ми харсват ароматите й (за разлика от всичко останало, което твори). Интересен ми е и този, който коментираше Жаки - Sunkissed мисля, че беше, но не съм го пробвала.
Можем да направим и една варненска парфюмна сбирка  Hug
 Peace Peace Peace

Здравей Дженифър Simple Smile, и аз не съм много на ''ти'' с парфюмите на твоята адашка, но Лив Лукс ми допадна, Стил също не беше лош - познаваш ли ги, относно срещите може да направим две паралелни - Варна/София Grinning

Ре, Simple Smile  Балдесарини ми е един от любимите мъжки аромати - точно мъжкарски и сексииии Crazy

# 153
Ре, Simple Smile  Балдесарини ми е един от любимите мъжки аромати - точно мъжкарски и сексииии Crazy

А как ми отива не мен,ако знаешSimple Smile))))))))))))))))Само дето Амбре е за студено времеSimple SmileСтрахотен еSimple Smile))Казвах на колежката,че ако някой мъж ми замирише на Ambre,ще вървя след него като кученце  animal037  animal037  animal037  animal037  animal037

# 154
Това кученце не върви, а доста бързо тича Laughing Laughing

# 155
Това кученце не върви, а доста бързо тича Laughing Laughing
tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 156
  • Варна
Аз така тичам след Армани манията  Mr. Green просто го обожавам.

# 157
Аз така тичам след Армани манията  Mr. Green просто го обожавам.
А аз след Аква ди Джиото, нищо че е стар.

А Тес, какви идеи само даваш. Аз как да присъствам на двете места. Не мога да се разцепя на две я.  hahaha Кроях планове да съм и на двете срещи  newsm53 newsm47 Май съм алчничка.

# 158
Aз нямам нищо против да се телепортирам до Варна.Grinning  Вие нямахте ли и Дуглас?

# 159
Aз нямам нищо против да се телепортирам до Варна.Grinning  Вие нямахте ли и Дуглас?
Нъцки, нямаме си. Никога не съм влизала в такава верига, но по приказки си мисля, че е много хубаво. Иначе искам да имаме Сефора. В София има ли?

# 160
Нямаме Сефора. Имаме три БЗ и това е Sad А в Дуглас е много хубаво...и корпоративният им цвят ми е любим Simple Smile Като на бижутата Тифъни е. A най-голямата ми козметична мечта е да има магазин на MAC.... Praynig Но като гледам няма да е скоро

# 161
Къде е третата БЗ. Аз знам само в Мола на Стамболийски и в CCS .

# 162
Има е една на Витошка, но тя не е много голяма. И вътре гледат най-лошо

# 163
Има ли начин  да купя ALIEN на старо или по -ниска цена  пишете едно Лс Сериозна съм ! Благодаря  Simple Smile

# 164
А моя като се напръска с Еуфорията всичко му прощавам Mr. Green Laughing

Общи условия

Активация на акаунт