За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 7

• 12 166
  • 324
  •   1
Отговори
# 255
  • София
плодовоте пюре може още повече да резтрои коремчето....
пробвай с лечебна хумана...затяга, мляко е, с бананов вкус...много засища...

# 256
плодовоте пюре може още повече да резтрои коремчето....
пробвай с лечебна хумана...затяга, мляко е, с бананов вкус...много засища...

Ами ако до утре не пропие млякото си ще пробвам  Peace

# 257
  • USA, Steak State
♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣ Дано на бебка бързо и дойде апетита, все пак опитай шейкче.След като харесва плодово пюре сложи го в млякото и затопли малко.

# 258
Момичета от кога мога да давам попарата с хляб, че вече сме на 1 г. и мисля да спирам вече със сухара .Поздрави на всички. Laughing

# 259
  • USA, Steak State
Ами мое мнение е, че вече не би било проблем да си папка попарка с хляб.
На мен навремето мама ми правеше такава със прясно мляко, захар и хляб Simple Smile
Но солената с масло,сирене, хляб и вода ми беше любима

# 260
Днес му дадох за закуска, прясно краве мляко с бисквитки .Много му хареса, даже се сърди и иска още. Мелиса, ти ме подсети и за прясно мляко с хляб и захар, не съм правила скоро на батко му, та утре ще направя Blush

# 261
  • София
Аз попара и до сега със сухари правя...и понеже и аз хапвам понякога и на мен със сухари си я правя...много по-вкусно е Wink

# 262
Момичета от кога мога да давам попарата с хляб, че вече сме на 1 г. и мисля да спирам вече със сухара .Поздрави на всички. Laughing

Със сухари си я правя и много рядко съм я правила с хляб. Само като са свършили сухарите Laughing

# 263
  • София
Моето дете неще и да чуе за класическата попара, яде само с хляб, прясно мляко и захар. Скоро пак пробвах да й дам от класическата попара, отвори устата за първата хапка, като си мислеше, че е от нейната, но щом разбра измамата веднага започна да се кара и отказа да закусва  Rolling Eyes Пробвала съм я със сухари, с препечена филия хляб, с хляб, както и със и без захар и с вода и с чай и ефекта е един и същ -  Sick Дали ще я прояде някога  newsm78

# 264
♣٠·˙♥Rbaby1♥˙·٠♣ Дано на бебка бързо и дойде апетита, все пак опитай шейкче.След като харесва плодово пюре сложи го в млякото и затопли малко.

Ели,и аз се надявам на същото.
Вечеряхме пюре,мляко отново не пожела,после изпи 80мл чай и за капак се изака и се наложи пак да и слагам свещичка.
Антибиотика този път го изплю... Rage надявам се поне малко да е глътнала,въпреки,че всичко се стече по лигавника....

# 265
  • USA, Steak State
Знам, че е малко  Shocked, но защо не и го дадеш и запушиш леко нослето докато преглътне  Rolling Eyes

# 266
Не знам дали ще има ефект,тя на секундата изплюва всичко.
Сигурно вече и се гади от тази гадост... Sick

# 267
  • София
Ти защо слагаш свещички, като е разтроена???? Това допълнително дразни....когато детето има р-рво се дават през устата лекарства.
А АБ за да не плюе със спринцовка под езика.

# 268
  • София
Кажете ми моля ви за изваждане на паспорт на детето - трябва ли да се носи от общината някакво заявление за адрес за него или не е необходимо? Някои ми казваха, че трябва, други, че не трябва.
Знам, че трябват снимки и също така да отидат и двамата родители при подаване на заявлението, но друг трябва ли? Знам, че скоро обсъждахме темата и точно тогава ме озадачи, че някои каза за това удостоверение от общината  newsm78

# 269
Ти защо слагаш свещички, като е разтроена???? Това допълнително дразни....когато детето има р-рво се дават през устата лекарства.
А АБ за да не плюе със спринцовка под езика.

Защото педи каза да и поставям по три пъти на ден с или без Т...
Тази сутрин и дадох АБ със спринцовка,отново го изплю...
И отново не пи АМ....
Ще се побъркам вече....  doh

Общи условия

Активация на акаунт