Нека оздравяват всички болни птички в СЕПТЕМВРИйските редички

• 19 981
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, направо свят ми се завива като чета за проблемите с яслите и детските градини...... То може и тук да е такова положението, ама нали нямам намерение за ясла, пък за градина е още рано - или може би не е - та не съм в час изобщо.
Егати....
То ще кажеш, че искаш в Сорбоната да си запишеш детето бе, може ли такова нещо, направо ви съчувствам много, в добрият смисъл на думата разбира се, не че ви съжалявам....

Ние снощи бяхме на кръчма, после на Караокето на бар и се прибрахме в 4 и кусур, беше суперско. А тази вечер аз излизам сама с един приятел, и ще бъде също суперско, убедена съм.

Аз честно да си кажа съм много притеснена за Джи-то.... Първо Ирини писа само , че хич не отивали на добре нещата без да сподели подробности, после пък Асето довърши черната картина като писа, че имала зловещи подозрения..... Някой няма ли да каже какво става с дребси, че много такова злокобно мълчание ..... Дано всичко да е наред, или ако не е, както е очевидно, да се оправи в най-скоро време.

# 91
Инче, то моето са само подзрения, защото така или иначе Иринчето е човекът, който трябва да обясни. Не съм я чувала, не си вдига телефона. Отговори ми само на едно съобщение, но вътре не пишеше какво му има на детето Confused
И затова ми е много свито и притеснено. Така като гледам май всички много ги мислим Rolling Eyes Аз честно казано като се замисля и място не мога да си намеря, затова искрено се моля Ирини скоро да се включи с новини и дано са много добри Praynig

# 92
Здравейте и ДУ!!!

Отново мрачно време  #Cussing out Свикнахме на топло и по цял ден да миткосваме и сега ни е тъжно...

Ирина много си готина с новата прическа, аз старата само по снимки съм я виждала newsm78 Ох и аз трябва да отида да се поокастря малко, но кога ли ще е  Whistling Първо мисля да се побоядисам в домашни условия.

Диде
Тео е голям сладур, даже и с тази драскотина  Heart Eyes и му личи, че ще е голям беладжия  Peace

Днес ще ходя да си правя лека операцийка при един стоматолог, стискайте палци да не заприличам на Мара отварачката в устата  Mr. Green

Дано Джинджи да е добре  Praynig Praynig Praynig

Лек ден на всички   bouquet

# 93
Здравейте Hug
Ние спахме добре тази нощ,но в 4 се ококори ShockedСега гледа детско и очите и се затварят.
Благодаря за отговорите на всички-правихме ПКК и стерилна урина преди месец.Всичко беше "идеално"Видимо нищо не я притеснява и ако плаче си го обяснявам с тези зъби.Давам и повече течности и е леко болечена.Нощем в другата стая е отворено,да не и е топло.Мокря я редовно,когато е горещо.Знам ли вече Thinking
Цвети радвам се,че си намерила педиатър,дано този път всичко е нред.Нашата не дойде ли до вас бе???Какво питам ние с пневмония и шарка и тя ни викна там ooooh!а аз знам,че са длъжни да идват.И щях да си платя.А за инхалатора-защо не каза по-рано-ние имаме.Да не давате толкова пари за нещо за веднъж/стискам палци да е еднократно заболявнето/Нас отказаха да ни пуснат от болницата ако не си купим,защото била предразположена към астма и да съм подготвена #Crazy
Диде Тео е голям сладур,ама как е пострадал.Ние така се бяхме насинили от блъскане в решетката на леглото.Синя и надута кто боксьор беше Joy
Моля се за Джинджи.Ирини,мила влез и кажи 2-3 думи,че всички сме със свити сърца Cry

# 94
Здравейте  Hug
И при нас е мрачно и студено втори ден ConfusedДобре че на малката не и пука дали ще излиза Mr. Green
Мире,моят мъж като малък е поддържал такава температура с години и не са открили причината.Казали му че не е проблем и с годините ще я израсте.Така е и станало.Но не му е създавала проблеми.Но ти за всеки случай заведи Монката и при друг лекар да я види PeaceАз си мисля че всичко е заради зъбките и дано е това  Hug
За количката няма да я сменям,а искам.Натресох се с кангаро виктория и сега ще си я търпя ConfusedМъжът ми не я искаше ,но стана на моята и сега не мога да му кажа ,че искам друга EmbarassedМного ми е тежка,но иначе е много здрава и маневрена.
Тео,дори и с драскотина е много сладък Heart Eyes
Мисля ,че Ирини беше писала,че известно време няма да влиза във форума.Дано са по-добре Praynig
Честита месечинка на Иванина на Май Май  love001Да я нагушкаш и нацункаш Heart Eyes

# 95
Добрутро.
Асе, малка е таксата, наистина.. Като си помислиш, кое по_напред би могло да влиzа в нея, та то нищо не може да се помести.. Но пък нали общините поемат част от раzходите, zатова. Но наистина винаги има и имаше неплатили хора, явно им е трудно. Или така са свикнали.. Тука са скъпички, ако не си социално слаб и на помощи. Ма то е ясно де,навсякъде май е така, горе долу.
А с Любака каво стана в същност, има ли шарка, или няма, дундьото  Hug ?
Няма да се повтарям и аz zа Ирини и Джи, все поглежадам с надежда да има нещо, но...  Praynig
Мислейки кой още се иzгуби, се сетих, че и Пенелипи не е писла отдавна.
А и Мирко, моят мъж преди може би 3 години лятото в БГ поддържаше такава 37,5° Т . Но не беше само лятото и тук си я беше мерил такава. Прави иzследвания, не се намери причина. И просто престана да я мери, така се оправи  Rolling Eyes . Но не ти го писах преди това, zащото какво zначение има това, нищо не zначи.. При всеки е раzлично, но дано нищо няма, пак да кажа. И не каzвам, че трябва да не се обръща внимание, напротив даже.

# 96
  • София
Добро утро в дъждовната събота!
Въртим се вкъщи всички, гледаме с надежда през прозореца - дъждът да спре, за да излезем поне за малко. Имаме годишнина от сватбата днес /5г./ и разглеждаме сватбени снимки.
Мила става все по активна в движенията си - пълзи, сяда от легнало положение, на няколко пъти се изправя в кошарата и на облегалката на дивана. Но няма пориви за ходене.
Мари п, яслените групи в ОДЗ /мога да кажа за 62/ са си съвсем бебешки /все пак по наше време най-малкото беше на година и четири пет месеца, средно децата бяха на около година и 7,8 месеца/. Ти всъщност Линка, дай боже да я приемат навсякъде, точно от 1 годинка ли смяташ да я дадеш или ще изчакаш примерно до година и няколко месеца, да ходи стабилно? В 69 ясла децата разделени ли са на групи - от 1 до 2 и от 2 до 3 години?    

Чакам добри новини за Джи и  Praynig

# 97
  • София
Аз малко да ви успокоя. Говорих с Ирини, каза че ще влезе да драсне 5 реда. В къщи са, лекуват се, другото оставям тя да каже!

Исках да попитам...потят ли ви се дечурлигата?  newsm78 Тео като спи е като река.... И да попитам още едно-започва да се появява проблем с гушкането от други хора...Сърди се и плаче,а ако не съм в стаята или баша му плаче ако е с "чужди" хора.... При вас случва ли се?

# 98
Мире, 37,5 не е болестна, а напълно нормална телесна температура! Стига си търсила под вола теле! Naughty
Особено измерена в ануса, а ти не пишеш къде я мериш.
Аз пак съм яхнала метлата и моля да ме извините за острия тон.

# 99
Деска блгодаря ти  bouquet
Веч меря я в ануса 38 показва най-често.Вадя 0,5 и става 37,5. Peace
Диде благодрим,че ни успокои чакаме Ирини.А за потенето-Симона е все с мокра главица.С тая коса няма как.Дже се бях притеснила за рахит,но не нямаме.Дали спи,играе или яде-все се поти детето Peace
За другите хора-няма такава веселба.Колкото повече я гушкат толкова и е по-хубаво.Мърка като котенце.Не ми плаче от непознати,даже ръчички протяга.Обожва вниманието.Сама съм я оставяла с всички роднини и тя не възразява/а повечето за първи път ги е виждала/даже е щастлива.Плаче ако се стресне от висок тон например иначе не.За последно я оставих насаме с човек,който видя за пръв и може би последен път-бащата на кумата ни.Беше безкрайно доволна,а майка и не спря да я гушка и тя пак се смееше и радваше.Не бях в стята през цялото време
Ох спирам,че днес много пиша
И пак да попитам-някой знае ли за фотостудио където да направят профи снимки на моето момиче???

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 12:26 от *Мира*

# 100
Дидка, мерси че сподели! Добре, че са си вкъщи и там се лекуват! Вярвам, че скоро малката ще е напълно здрава!
Относно питането ти - Ели се плаши от напълно непознати. Трябва й поне час, за да свикне с тях и аз да съм в стаята до нея, иначе е плач. Пример е баба ми - ходим по веднъж в седмицата при нея и в началото малката се страхуваше, плачеше, но сега свикна. Даже я оставям сама с баба, а аз се мъча през това време да пооправя апартамента и да помогна на майка ми с домакинството.
Бора, аз не съм Марип Simple Smile, но да - в 69-та ясла има две групи за прием на дечицата. Първа група е от 10м до 2г., а втора група от 2г. до 3г. Браво на Мила за постиженията!!! Ели още не може да сяда от легнало положение. Мъчи се милото, прави полукоремни преси и тупва по гръб Simple Smile
А сега да ви се оплача - нямам печка. Не работи и не мога да сготвя. Топля вода на малката с каната, но за нас с мъжа ми ЙОК. Май е станало късо съединение в щепсела. Дано е това, че ако трябва да купуваме нова печка не ми се мисли  ooooh!

# 101
момичета здравейте!
Разписвам се специално, за да ви благодаря, че ни мислите. Специална целувка за всяка от вас, която ме потърси на телефон и скайп  Hug видях със закъснение, че ми е много натоварено напоследък.  Rolling Eyes А и  наистина не ми се говори...
Джинджи наглед е добре - жизнена, усмихната и с апетит. Температурата също е овладяна. Няма зъбче все още.  С това добрите новини се изчерпват.Пие антибиотици.  Аз продължавам да съм силно притеснена във връзка с едни нейни изследвания. Когато ми е най-тревожно обикновено не говоря за това - просто някакво чувство за самосъхранение. Сякаш когато се оплаквам и засилвам негативното в ситуацията. Затова ме извинете, че не влизам в подробности.
Иначе ежедневието си върви както го знаете. Отвън нещата са същите, но отвътре майчината ми душа е свита и треперлива.

Още веднъж - много ви благодаря! И дано милите ни септемврийски приятелчета са здрави!

# 102
  • София
 Още един мноооого дъждовен ден!  Crossing Arms  Галина определено си иска разходките, но няма как....Гледам, че утре дават да е слънчево- дано! Praynig

Люси, пропуснала съм въпроса ти за проходилка. От децата ми само Косьо е ползвал такава и ефектът беше, че се научи да стъпва на пръсти ooooh!. Със Зори не съм ползвала, с Галя също няма да ползвам май, както се вижда. То е малко въпрос на навик- ако започнеш да ползваш, после не ти се иска да се откажеш от това удобство Grinning; но наистина, ако досега сте се справяли без такава, няма смисъл тепърва да купуваш. Вкъщи Галина седи в кошарата, а като й омръзне, я слагам в бънджито или й постилам едно одеялце на килима. Гледам да й оставям възможност да се упражнява да пълзи, защото това е много полезно за укрепване на цялата мускулатура.

irinii, наистина ви мислим! Hug Дай боже страховете ти да не се оправдаят! Praynig

Мире, хубаво, че изследванията са добри. Peace

Диде, Галина се поти доста, докато пие млякото преди лягане; иначе докато спи, не ми е правило впечатление. Като е леко облечена, мисля, че не се поти. newsm78

От непознати, които са ни идвали на гости, засега не се е плашила. Много интересно, че помни баба си, въпреки че я е виждала 4-5 пъти откакто се е родила, и то за кратко. Просто реагира като на познат човек- усмихва й се широко, иска да си играе с нея, да я гушка.....Да се чудиш какво ли става в тези малки главици и как знаят повече, отколкото предполагаме! Rolling Eyes

bora, честита годишнина! Бъдете щастливи и задружни! Hug

Браво на Мила за постиженията! Simple Smile

# 103
  • София
Иринии  Hug благодарим че писа  Hug
дано страховете са ви напразни и скоро оздравее детенце, за да може да се успокоите  Praynig Praynig Praynig

Диде, Любо също се поти понякога като го кърмя - там където кожата му опира с моята. също понякота и крачетата.

за другите хора - още не сме във "вашия етап". вчера бях на зъболекар и го "гледаха" напълно непознати жени в другата стая 50 мин. не знам и това колко е добре  newsm78 беше си усмихнат ... иначе аз се старая да е общителен и контактен, давам да го гушкат всички, които ми се виждат "чисти и здрави"  Joy чула съм, че като порастват и почват да се плашат от другите хора, пък да видим  ooooh!

Бора, Честит празник! много здраве, топлина и усмивки в семейството ви!   bouquet

# 104
Ирини, радвам се, че Джи е по-добре. Дано скоро бъде напълно здрава.  Praynig
Диде, Тео е страшен с тази драскотина. Не искам да те плаша, ама нали и аз си имам едно шило вкъщи, бъди готова за още.  Laughing И сега едно успокоение - след втората година се кротват. Поне при Виктор така стана. Продължава да е палав ама и малко разум и някаква чувство за самосъхранение взе да му влиза в главата.
Относно потенето: Оги не се поти много, но Виктор като бебе през лятото беше постоянно мокър. Първо започваше от нослето - винаги беше на капчици отвън, след това главата.
При нас няма нищо особено. Оги още няма зъби и продължава с усилените опити да изяде креватчето си. Другото любимо занимание в момента е да се изправи прав в леглото и да подскача, като набере достатъчна скорост се мята назад по дупе. Покрай тези изпълнения Виктор започна да прави същото на другото легло - да видим колко време ще издържат креватчетата тази хулиганиада.  ooooh!
Оги изобщо не дели хората. Радва се на всички. Но пък и аз съм го оставяла от малък на бабите и може и да е за това. Стои сам в двора на яслата, докато аз се качвам с Виктор горе до шкафчето, хили се на лелите и на другите деца и  хич и не се сеща за мама. Готов е да играе с всеки, който му се усмихне, дори и да е напълно непознат. Виктор беше същият като бебе.

Общи условия

Активация на акаунт