Надали някога бих могла да го кажа по-добре

Ани, никой на този свят не е разглезен с любов
Ти защо не спиш сама, а до мъжа си? От къде на къде ти имаш нужда от топлина и ласка вечер, а детето да няма? Ми напълно нормално е да иска да е между вас. Мирише на най-познатите й хора 
Ако толкова смяташ, че това ще я разглези - сложи до нея твоята възглавница, за да й мирише на теб. или някоя блуза... Но лично аз не виждам никакъв проблем да спи при вас детето, още повече ако наистина се стига до истерии.
Много лесно е да си наложи човек, когато е голям и силен. Но какво причиняваш на малката душа, която не знае защо когато е тъмно и тихо никой не иска да я гушне
Много по-вероятно е в психологически план да създадеш невротично, несигурно дете. Помисли как би се чувствла ти, ако в момент на нужда единствените хора, от които чакаш подкрепа и обич ти обърнат гръб и се държат не както очакваш 
Познаваш ли някой на 20 години, който да спи природителите си? Аз не

А "лигави" деца и аз не харесвах и коментирах, докато моето собствено не се тръшна на земята... и така около година
Викове, тръшкане и при най-малкото нещо. Не ме питайте как съм оцеляла - ами лесно! Като виждам, че всички минават такъв период и не е до възпитание, а просто определен тип поведение за определено време

не ми се е налагало да я ползвам. Защо не сложи някой това за клеевата тинктура на първа страница, доста често се пита за нея
йес, мари пенке!!

В поста си към Ланвинка давам пълно разбиране + съвет + успокоение на тема - всичко е период и ще отмине. А иначе Ланвинка е една супер любяща, гушлива и грижовна мама и не мисля, че някой я е упрекнал в недостатъчно гушкане и нежност.