Честит Антоновден и от мен!

,ама много сте хубави,цялото семейство 
)
,радвам се за добрите резултати 
Сега ще чакаме Играта на играчките 3 ,че ще е и на 3Д.
Многооооо е сладичкаа
Страхотни бонбони са . Пачката от Бухтичка ли е

Не съм толкова нахална бе, просто се лигавя прекалено често
а пачката е от бухтичка, да.
съветвайте ме, моля.
И накрая го изпращам със скандал да ляга, той се разревава, аз крещя на Любо, че не ми помага не мога да се разкъсам ...и така...семейство Адамс
Ако вземе дребосъчко за малко и ти отидеш да приспиш Алито и али ще е доволна и няма да се е почувствала пренебрегната заради бебето и на теб няма да ти се е пръснало сърцето
После поемаш щафетата с Гого, кърмите се и се приспивате до сумати часа и дано след няколко месеца още да си добре психически, че да можем да си лафкаме тука

Ако го правите и по равно ще сте идеалното семейство

Докато приспиш Али, таткото се занимава с Гого. Аз бих добавила и смяна, да речем през ден ( ти с Гого, тати с Али), за да свикват и двамата мъници с промените.
И много търпение 

Ей, голяма борба пада, докато разберем дали точно ни се спи или не, и как точно да стане това със заспиването
Почва да реве и да търка очи поне час преди да заспи реално. Защото през този час ту се дондуркаме да заспи, но тя реве и се гърчи в ръцете ми. Ту си играем и няма и помен от намерения за спане. Накрая става супер нервна, раздразнителна и съвсем не мога нито да я гушна и да заспи, нито да я оставя да играе. И в двата случая реве 
Ама горката толкова е схваната от към изкуство, че не е истина
/ Та от фирмата предлагат помощ в намирането на друга подходяща работа. Ще свържат човека с агенция, ще гарантират за него, ще съдействат при търсенето. Освен това се полага и няколко заплати обезщететение поради съкращаване на щата.
А те са една велика фирма от 5 човека, където си нямат шеф и сами си се управляват, и каквото си изкарат това са им парите. Ама без мениджър, който да знае какво върши, в тези времена не се оцелява 
А Али е такъв сладкиш на клипчето с танците
Те всичките дечица са много сладки. За пачката и аз ви завидях направо 
При нас, след като се отбихме, само татко й я приспива. Първо, защото в началото ме свързваше със сукане. Второ, че и от преди това, като се размрънка много и със сукане дори не мога да я успокоя, само гласа на баща й я унасяше
Сега няма проблем, защото вече и баща й може да й връчи млякото на Мира и да я приспи, пък аз да приготвям Маги през това време. Дори имаме време и приказка да четем преди лягане 
Че за какво ти е толкова рано и то като има силни колики 
И аз се мъча да го намеря в нета, но го няма. А и по магазините няма нищо с това филмче. Само в едно от поредицата с книжки имаше и за него. Само дето ние се изгъзарихме и отидохме да го гледаме предпремиерно. За което удоволствие платих билети от 10лв и бяхме във ВИП залата
Намерете си нещо, което да ви отвлича черните мисли 
И без това стана приличен роман, та ще се спра за сега
нали знаеш, че съм дзвер и половина. Малкия, както и кака му преди, преди 6 месеца няма да види нищо друго освен кърма
яко рев, придремваше само, докато сучеше. Накрая се уплаших да не е болен нещо.
По този повод на мъжът ми на братовчед му жената е бременна и веднъж като обядвахме заедно,и тя ми вика"абе дано тази активност да не се предава по наследство,че като го гледам твоето дете и се плаша и се моля моето да не е такова"