Ами при нас нищо ново, аз и за това не пиша
Тези дни съм се отдала на възтановяване на знанията ми по английски, че вече повече от година съм в къщи и грам не съм го ползвала. Та по цял ден си пускам фирми, гледам да намеря в нета текстове за четене. Между дуругото намерих много готини приложения в нета за самоподготовка.
Вече започнах да се чудя какво ще правя за набрижаващатие РД - първо имам аз на 13-ти февр, после първи РД на малката на 28-ми и на каката след месец. Ама колкото и да се чудя, като гледам как стоят нещата с работата на мъж ми, май ще го караме доста скромно
Добре, че на Маги още не й дреме особено за рождения й ден. За нея да има РД значи да има торта и толколкова Дина, абе аз така си и помислих, че нещо не съм разбрала в изказа за сока
И да свирнеш, като се уточни датата за предаването с Али

Хубав ден от нас

Бреййй, останаха само две страници и ще изпишеме лятната тема
Май вече не е много удачно да слагаме такива тематични заглавия, че си откарват по половин година
За това време при нас много неща се промениха: аз смених работата ( и вече достъпът ми до почти всякакви сайтове извън бизнес и новини е забранен - преди поне форума можех да чета). Преслав тръгна на градина (приеха ни на общи основания), но не знам дали да се радвам. Защото откакто е тръгнал, както ми беше здрав и боледуваше веднъж-два пъти в годината, така започна всяка седмица. Ще кажете, че е нормално. Само че проблемът при нас е, че той на просто се сдобива със сополи и кашлица, а прави алергични астматични пристъпи при всяко вирусче. Които с всеки следващ път стават все по-силни и по-дълготрайни. Преди 2 седмици докторът ни каза, че според него сме го "изпуснали" и вече е преминало в астма...та сега тръгваме по пулмолози, алерголози (пак) и т.н. - сега ще чета из форума какво пише. И естествено не ходи на градина. Аз нашата гледачка предвидливо не я пуснах и сега си се гледат двамата. Уж четат някакви книжки, рисуват, но не мисля, че кой знае колко научава... Но да ви кажа и в градината за 4 месеца нищо не научи. А и те нямат много странични занимания - само английски и плуване. Не знам във вашите градини как е, но тук май много-много не ги гледат...След като всеки ден, като стане от сън след обяд вир-вода, директно го обличат, без да му сменят бельото. Това е супер безотговорно според мен... и се чудя дали да продължавам с тази градина въобще... Не че знам на други места как е, ама това не ми е много приятно... А и винаги има поне 3-4 болни деца - виждам ги , като ги водят сутрин....
Явно, Герчо, твоят ден е около 30-35 часа...

А на всичкото отгоре трябва да е на английски. И е за мениджърска позиция, за която ми е много трудно да измисля как да ги убедя, че ставам, след като до сега не съм заемала такава