Веси, стискам ти палци. За писмото бъди искрена и не ползвай шаблони. Аз като получа мотивационно писмо по подобие на тези от нета и изпращам св-то в кофата.
Пък и не знам как можеш да използваш писмо от нета, като поне тези които аз разглеждам, са доста специфично написани за опита на кандидата
Да го погледнеш дали съм го написала, както трябва и да ме коригираш, ако трябва някъде.
И на мен много ми ес ходи до Гърция на море. Май е по-хубаво от Турция. Аз я имам във ФБ, но там само някоя и друга снимка видях. Малката е станала вече истинска госпожица 
Но така е, минаха около 5 год. от началото на темите за мартенчета 2006

явно във всички вече се усеща тази нужда ,ние също се заговорихме със Боби вчера на тази тема и май също за Гърция ще се запътиме. Миналата година си намерихме перфектното място и сме с намерение пак там да отидеме. По принцип в Турция малко повече ни харесва ,но ни е далече и по трудно ще стане особено с дисковата херния на Боби . Иначе със сигурност няма да ходиме сами /при нас такава опция няма
/ случило ни се е един единствен път да отидеме някъде само четиримата и то защото ходихме до Велинград с лечебна цел ,че и двете деца бяха с бронхити та не позолихме на никой да идва с нас ,че бяхме заразни.
ще е страшно.
със Ади се виждаме почти всеки ден и тя е о.к.,а и с Констанс преди нова година пихме по кафе
та така върви живота с пълна сила навсякъде ,всеки с грижите си и не на всички остава време за форума.

...."
Надвам се и "Р" то да научим там
. Това всъщност, за което ти говориш е по-малкия плаж... Иначе в Сани е хубаво, но проблема е, че е само закуска и вечеря, а цените са майка си и баща си. едно коктейлче е 8-16 евро
и т.н. Иначе обслужването е добро и е несравнимо с турция отвсякъде. Все пак работят бели хора. И при 100% пълен хотел места около басейните и по плажа винаги има - сметнато е като хората... Храната е добра, ама пиенето и обедите не са гот. Иваче комплекса е 5звезди, но хотела е 4 - т.е. въобще не е върха на сладоледа като хотел в района.

хубави са. Остава и ние да решим накъде, кога, как...
Постоянно ги измисля едни глупости да прави из къщи. Катери се по всичко просто - по дивани, по маси, по кревати и по секцията се пробва дори. Онзи ден счули таблата на столчето за хранене на Мира. Вече няколко път се качва отгоре и всек път й се карам, но това диване не вдяда въобще
И ето резултата е вече на лице. Изяде един пердах по гъза и я пратих да си ляга рано-рано в 20ч., че вече не ми издържаха нервите
Непрекъснато трябва да я гледам какво прави, когато е близо до малката
Най-редовно я е седнала върху нея, я я рита, я й бута нещо в устата. Като й вземе някоя играчка веднага й я взима от ръцете. И се сещате, че малкото все пищи на цялата тази картинка
Като прибавим и на цялото това нещо и постоянното реване на каката за всяко миниминиповодче и
Толкова си беше спокойно, докато Мира беше още малко бебе. Откакто стана към 6мес. и Магдалена е просто непоносима