Идват чудни летни дни,МАРТенче се готви за морета,планини!:)))

• 40 232
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Веси, Катето М е добре. ходи на работа, гледа си децата - вече не влиза във форумско... Ние и тази година ще годим с тях на почивка. вече 3 години подред сме заедно и супер много си паснахме. Тази година запазихме за Океания в гърция. Ще водим и дребните с нас, пък ще видм дали ще е почивка или ще е подвижната лудница.
Веси, стискам ти палци. За писмото бъди искрена и не ползвай шаблони. Аз като получа мотивационно писмо по подобие на тези от нета и изпращам св-то в кофата.

# 721
Веси, стискам ти палци. За писмото бъди искрена и не ползвай шаблони. Аз като получа мотивационно писмо по подобие на тези от нета и изпращам св-то в кофата.

А, това е ясно  Peace Пък и не знам как можеш да използваш писмо от нета, като поне тези които аз разглеждам, са доста специфично написани за опита на кандидата  Rolling Eyes
Може ли да ти изнахалствам и да ти го пратя на ЛС, като го напиша  Blush Да го погледнеш дали съм го написала, както трябва и да ме коригираш, ако трябва някъде.

Радвам се, че са добре Катето и децата  Grinning И на мен много ми ес ходи до Гърция на море. Май е по-хубаво от Турция. Аз я имам във ФБ, но там само някоя и друга снимка видях. Малката е станала вече истинска госпожица  Flutter

Напоследък се сещам и за Зори. Какво ли правят и те  Rolling Eyes Мики, ти нямаше ли по-тясна връзка с тях по едно време?
Преди време засякох и Аззи в една тема в Нашите деца.
Абе, толкова народ бяхме тука, пък сега сме само шепа  Sad Но така е, минаха около 5 год. от началото на темите за мартенчета 2006  Whistling

# 722
Весе, ако трябва и аз да помагам, щом е по мойта част. Този тип работа е интересна, лошото е, че никой не може да определи къде почват и къде свършват задълженията ти. Поне при мен беше така. Сега се оказва, че мойта работа се върши от двама души, а аз се справях сама. Явно много ме бива  Laughing и то при положение, че почти не съм оставал след работно време или в събота. А едната колежка сега непрекъснато ми обяснява колко е заета и как седи до 9 часа в офиса  ooooh!

Герчо, да ти кажа хубаво е, че сте си паснали за почивките. Аз например съм много трудна. Мога само с мъж ми и детето, хора дори и от семейството ме изнервят точно за един ден.

За Гърция мисля да се запътим още към март. Цяла бременност не съм ходила и направо откачам. Нищо не ме зарежда така, както едни калмари и бира в едно любимо мое селце до Кавала. Последно бяхме за Великден, все едно преди век. А за Боровец май ще се откажем, баща ми заминава за дълго в чужбина и искам да изкараме уикенда заедно.

# 723
Ееее супер, захванали сте темата за почивките  Sunglasses явно във всички вече се усеща тази нужда ,ние също се заговорихме със Боби вчера на тази тема и май също за Гърция ще се запътиме. Миналата година си намерихме перфектното място и сме с намерение пак там да отидеме. По принцип в Турция малко повече ни харесва ,но ни е далече и по трудно ще стане особено с дисковата херния на Боби . Иначе със сигурност няма да ходиме сами /при нас такава опция няма  Grinning/ случило ни се е един единствен път да отидеме някъде само четиримата и то защото ходихме до Велинград с лечебна цел ,че и двете деца бяха с бронхити та не позолихме на никой да идва с нас ,че бяхме заразни.
Ние поне сме свикнали да ходиме по 100 човека навсякъде и не си пречиме вече  Mr. Green нямам представа каква компания ще се организираме ,но щом веки петък и събота за едно нормално хапване без  някъкви предварителни уговорки се събираме по 15-16 човека незнам за море какво ли ще е когато всеки ще си вземе и децата  ooooh! ще е страшно.

Веси, със Зори не съм се виждала скоро ,но си писахме няколко реда един ден ,добре са  Grinning със Ади се виждаме почти всеки ден и тя е о.к.,а и с Констанс преди нова година пихме по кафе  Grinning та така върви живота с пълна сила навсякъде ,всеки с грижите си и не на всички остава време за форума.
Стискам палци за работата Hug

# 724
Добро утро!
Така, както сме се хванали, ще вземем да изпишем скоро темата  Simple Smile

Момичета, моля, препоръчайте ми хубави места/хотели в Гърция за лятна почивка. Знам, че има много информация в "На път", но предпочитам информация "от първа ръка".

Сега се сещам и за "тревогите" на Веси, а сигурно и на други. Момичета, спокойно, звук Р е нормално да се появи към 5-6 годишна възраст. Говоря за вибрантното Р. Иначе ми прави впечатление, че гърленото р се появява много рано и ако се случи така, няма какво да се чака, може да се започва работа веднага. Препоръката ми е да не настоявате детето да произнася звук р, именно за да се избегне гърленото р. Нормално е, разбира се някои деца да започнат да произнасят звук р и сега към 4 годишна възраст, особено когато р е в комбинация с други съгласни звукове - тра, дра, жре... Катето се опитва на моменти да "вибрира" с върха на езика и подозирам че скоро ще се появи и при нея. Същото важи и за звук Л, нормално се появява късно - към 5-6-7 годишна възраст. Но там проблемът е "гоУем". Някои от "капацитетите" в областта на речевата терапия предлагат да приемем и "УЪ" за норма (произнася се с устните, без участието на езика - уа, уъ, уо, вместо ла, лъ, ло), защото този вариант се среща ужасно често. Дотогава, обаче ще трябва да се работи и по него.

Хубав ден!

# 725
Лили ,ние бяхме в този хотел http://www.chrousso.gr/  и ми се иска пак там да отидеме защото е много чисто широко красиво ,плажа е най невероятния на който съм ходила ,изключително чист без никъкви вълни ,без камъни много приятен пясък абе страхотно. Храната също беше добра и всъшност то какво друго??/ бяхме там една седмица и не ни се прийска нито веднъж да излезнеме от хотела или по точно в хотела ходехме да спиме и да ядеме не ни се искаше от плажа да мърдаме  Grinning

# 726
Лили, най-прехвален е разбира се Сани. Хубаво е, но твърде много народ има, а и на мен честно казано не ми харесва плажът - дълъг е, но тесен и с наклон към морето, а и има доста вълни, защото е отворен залива. Препоръчвам Симантро, на 10-ина км. от Сани, но е по-малък комплекс, тотално самотен, със собствен плаж. цените са много добри и новата част макар и завъртяна към планината, а не към морето е доста добра. Има си и гора наоколо. А в последно време ние ходим в едно село до Кавала - Ираклица. Не е нищо особено, но имаме познати там и ходим в едно семейно хотелче на плажа. Много е близо Кавала и нашите познати ни водят нагоре-надолу по местни кръчмички, които туристите незнаят, с възможно най-пресните морски дарове на супер цени.

Алис тотално прпопуска р-то. Казва - 'абота, вместо работа, например.

# 727
  • София
Ау, Мики страхотно е Shocked Какви са цините, че ми зацикля  Rolling Eyes

Дина и дени пропускаше "Р" , сега го замества с "И" иабота, пиозойец  Mr. Green Пее една песет " ТрИупахме, тИупахме топки от сняг  Joy...."
Аз незнам дали ви казах, но го водих на логопед, че фъфли като дядо си  Laughing и от Април сме на "уроци" Whistling Надвам се и "Р" то да научим там  Blush

# 728
Ами цените бяха много добри ,ние ходихме от 29 август до 6 септември. Хубавото е ,че и първо и второ дете са безплатно ,а за нас не помня точно ,но нямаше 1000 лева може би около 950 платихме всичко общо за храна и спане. Храната беше много добра -по малко като избор в сравнение с Турция ,но пък определено по вкусна . Всеки ден имаше риба някъква и то страхотно приготвена , супи всякъкви салатки абе всичко беше о.к аа всъност десертите им бяха слаби,но това според мен е добре в Турция теи калорични бомби не ми се отразиха никак хубаво.
А между другото снимките в сайта са ужасяващи в действителност е много по приятно. Пред всички къщички има огромни дворове ако искаш разгледай снимките от там http://bmsa4.multiply.com/photos/album/16/16

# 729
Хайде и аз да попиша! Ние сме отново на детска, дано сме здрави. С работата пак нищо не стана и отново ще се обърна с молба към вас, ако разберете нещо да свиркате. Аз ви писах вече, че ми се иска да работя или нещо организаторско, или нещо хуманно и социално настроено. Стигнах до там, че да ви питам, ако на някоя от вас с повече финансови възможности и трябва жена, която да и помага в домакинството през деня, и това съм готова да правя. Въпросът е да е при познат, иначе не е ме е срам, стига да ме разбира с графика ми за детето и да няматдомашни любимци, че ме е страх. Ако имате такива познати, също. Предварително ви благодаря.
Лек и успешен ден.

# 730
Дина, бъркаш за Сани. Там има и друг плаж откъм страната на яхтеното пристанище. Равен, широк, ужасно плитък и най-високата вълна е 3 сантиметра, защото е залив  Joy. Това всъщност, за което ти говориш е по-малкия плаж... Иначе в Сани е хубаво, но проблема е, че е само закуска и вечеря, а цените са майка си и баща си. едно коктейлче е 8-16 евро  Crossing Arms и т.н. Иначе обслужването е добро и е несравнимо с турция отвсякъде. Все пак работят бели хора. И при 100% пълен хотел места около басейните и по плажа винаги има - сметнато е като хората... Храната е добра, ама пиенето и обедите не са гот. Иваче комплекса е 5звезди, но хотела е 4 - т.е. въобще не е върха на сладоледа като хотел в района.
Тази година ще ходим в Океания - една звезда отгоре е уж и се надявам да си заслужава. Ще ви кажа средата на юни...
Силве, ако ми изпадне нещо веднага ще ти пиша.

# 731
Е, хайде да се активизираме, да изпишем темата най-накрая.

# 732
Ей сега видях, че Илиянка имала рожден ден днес!
Честит Рожден Ден, жива и здрава да си, ако ни четеш! Много обич и късмет ти желая!
Лека вечер

# 733
Здравейте, момичета!
Ние сме у дома. Кати е болна, кашля като едно магаренце. Не съм учудена, всяка година по това време е болна... Както лекарят й каза, да речем, че е в Сатурнова дупка. Да, ама то си е от времето  Wink

Силве, как ми се иска да мажех да ти помогна, но не мога  Hug Hug

Момичета, благодаря ви за споделената информация. Разгледах препоръчаните места Peace хубави са. Остава и ние да решим накъде, кога, как...

Хубав ден!

# 734
Хайде и аз да драсна два реда  Grinning

Маги и тя подкашля нещо от петък и не е на ДГ. Водих я вчера при педито й, но тя каза, че нищо й нямало  Shocked Съвсем наред й било всичко. Та мисля да я пускам от утре пак да ходи.
Ох, да ви кажа така ми дига нервите това дете последно време, че направо, колкото и да ми е криво да си призная, ми е по-добре като е на ДГ  Tired Постоянно ги измисля едни глупости да прави из къщи. Катери се по всичко просто - по дивани, по маси, по кревати и по секцията се пробва дори. Онзи ден счули таблата на столчето за хранене на Мира. Вече няколко път се качва отгоре и всек път й се карам, но това диване не вдяда въобще  Crossing Arms И ето резултата е вече на лице. Изяде един пердах по гъза и я пратих да си ляга рано-рано в 20ч., че вече не ми издържаха нервите  tantrum bashНепрекъснато трябва да я гледам какво прави, когато е близо до малката  ooooh! Най-редовно я е седнала върху нея, я я рита, я й бута нещо в устата. Като й вземе някоя играчка веднага й я взима от ръцете. И се сещате, че малкото все пищи на цялата тази картинка  Rage Като прибавим и на цялото това нещо и постоянното реване на каката за всяко миниминиповодче и  Banghead Толкова си беше спокойно, докато Мира беше още малко бебе. Откакто стана към 6мес. и Магдалена е просто непоносима  ooooh!
Ох, наоплаках се вече, олекна ми  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт