1.
Преди да препоръчваш психотерапия на други се замисли дали ти нямаш нужда, по писаниците ми е пределно ясно, че отговаряш първосигнално. И тъй като съм учила психология мога да определя твоя случай като Едипов комплекс (най-вече по смисъла,който Пиер Дако влага в него).
2.
Това, че ти имаш проблеми с майка си не е причина да смяташ, че всички майки са негодни.
3.
Ако беше чела постовете ми щеше да си наясно, че не съм изкарала тази жена( майката на децата) светица или героиня, нито съм отрекла, че и тя има вина. Нямам идея дали е алкохоличка и каква е....
4.
Бащата обвинявам в това, че е агресивен пред очите на децата си и нападна майката, и я повали на земята, когато тя държеше детото си. Бащата не се замисли, че може да нарани физически и детето си.
5.
Относно мнението ми за мъжете, ако си забелязала не съм изразила такова. Отбелязах единствено, че Балканските мъже се правят на мачовци, защото са комплексари. Това е мое мнение, не те карам да го подвърждаваш.
Тука не позна, аз нямам проблеми с майка ми! Просто съм на страната на истиността, на честността!
И за всички интересуващи се - съм на 25 години! Достатъчно голяма и обективна съм, за да си дам мнението!!!
И не, мъжете не се правят на мочовци!Но ви е много лесно да ги изкарате по-черни и от дявола. Дяволски лесно!