За по-големите от мен думата "алкохолик" може и да е била непозната в детските им години, но не и в днешния свят! Във филмите - измислени или по истински случаи, има родители алкохолици и наркомани, в училище на децата отрано им се обяснява вредата от наркотиците и алкохола, децата от 12 нагоре влизат в интернет, чатят с приятели, споделят си и някое дете ако сподели на приятелче "Майка ми много пие" това няма да е странно за днешните деца! Освен това по празници из града си децата винаги могат да видят натряскал се чичко или лелка, да види неадекватното им поведение! Много ясно, че децата ще започнат да се плашат от такива хора, много ясно, че децата няма да искат да живеят с майка алкохоличка, да се стигне до там да се срамуват от нея пред приятелчетата!
Този съдия просто си е затворил очите пред порока на майката! Да не говорим, че точно защото е чужденка и са решили в нейна полза - само и само после да няма обвинения в дисриминация спрямо чужденците!
Според мен бащата не трябва да предава сина си. Трябва веднага да го регистрира с постоянен адрес в Асеновград и да направи постъпки за отказ от полско граждаство на малкия, само така ще го запази от посегателство. И щом е повикал медиите, имало е защо! Колко хора все повтарят, че на българското законодателство не може да се повярва, а сега всички пищят да се спазва закона?
Чувала съм какво ли не да се говори за Полша и ако е истина че на майката и трябва малката за..........Не ми се мисли! Стане ли това, да видим българския съдия как ще се оправдае!И щом на момичето са му отказани лекарски грижи, вода (а е била страшна жега), щом има данни, че ее било упоено, тогава? Закона е помогнал едно дете да бъде изведено, използвано и тормозено незаконно!

Водиш правен спор в форум за майки все пак. Включила си се вече в юридическия форум, там води този с спор с твои колеги. А не пред жени, които нямат никаква престава от разликата между съдебно решение и неговото изпълнение. Апропо в тезата ти пак има пукнатини - освен насилието има и принуда, която е осъществено от трето незаинтересовано лице. Или може пък ЧСИ е наел рускинята? Ако не ти е чел Герджиков, върни се и му прочети статията