отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 349
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 235
Абе вие пък откъде знаете ,че всички европейци им се подчиняват?
Със сигурност такива пробемни раздели има навсякъде по света .
Естествено, че ги има! НО - общественото мнение не толерира погазаването на закона и не застава на страната на разиграващия циркове.
Ами явно някой хора в БГ сме тъпи и не заставаме винаги на страната на закона .
Примери много .

# 2 236
Ето ви нова тема за разговор в друга посока от интервюто на съдия изпълнителката. За нея изпълнението е приключило и за момчето. Кво става сега? Чакаме Барбара отново или...Егати абсурда накрая ще измислят та да разделят децата и да замажат историята.  
Аз писах за това за жената случая е приключен .
За нея случаят е приключен, за правосъдието не е... Май наистина майката ще трябва лично да се върне, защото след това зрелище и тоя ужас надали ще се намери съдия-изпълнител, който да се съгласи да се доближи до дете, особено пък точно до това. Луда работа! Очакваме втора серия на екшъна. Дано да се разминем без убити.

# 2 237
Децата трябва да получи майката, така е решил съда, на който не му харесва да се жалва на арменския поп.
Бащата разиграва трагедиите и подлага децата си на тормоз, като не ги предава на майка им.
Сега укрива сина си, с което нарушава законите.
Който не му харесват бг. законите да си намери по добра държава. В Европа не са много държавите с различно от бг. законодателство по този проблем.
Успех!

Абе жено, нали е доказано, ДОКАЗАНО!, че на майката и е импланиран чип, понеже е закоравяла алкохоличка бре! Тя ще си съсипе децата!
Или вие, които пишете тук, искате всички деца от смесени бракове да отидат в чужбина, а? Да си подаряваме децата? Луди ли сте?
На поляците не им е чиста работата, на майката също. Значи да чакаме с момиченцето (не дай си боже да стане нещо сериозно) за да ви стане ясно каква манипулаторка е!
Вие ще си отведете ли децата като животни? Ще ги упоите ли, ще ги държите при вас против волята ли, ще ги оставите без вода 6 часа и без лекарски грижи ли? Това ли е "майчинската загриженост"? Отговорете ми!

# 2 238
  • София
Естествено, че ги има! НО - общественото мнение не толерира погазаването на закона и не застава на страната на разиграващия циркове.
Ами явно някой хора в БГ сме тъпи и не заставаме винаги на страната на закона .Примери много .
Изводът си е изцяло твой! Confused

# 2 239
Честно да ви кажа аз не виждам как по-добре би се справил един съдия-изпълнител без полицията да задържи преди предаването "похитителя".
Polinka_12 какви са тези упоявания и държане без вода ?Не ми се вярва това ?!

Ами явно някой хора в БГ сме тъпи и не заставаме винаги на страната на закона .Примери много .
Мда, то заради овчедушието си сме на това дередже.По лесно е да се починяваш околкото мислиш.

# 2 240
Ето ви нова тема за разговор в друга посока от интервюто на съдия изпълнителката. За нея изпълнението е приключило и за момчето. Кво става сега? Чакаме Барбара отново или...Егати абсурда накрая ще измислят та да разделят децата и да замажат историята.  
Аз писах за това за жената случая е приключен .
Тя е просто за пример. Що ми се струва, че са се впрегнали да замазват скандала всячаски и на принципа и вълка сит, и агнето цяло. Т.е. момчето тук, момичето там и много -много да е шумим, защото и пред Европа се злепоставихме, и общественото мнение да отклоним вдруга посока и въобще.... Mr. Green
Да видим Покуратурата в Пловдив с какъв резултат ще излезе от проверката в петък.

# 2 241
Не е приключил разбира се, според мен изчакват да се уталожат страстите. Но бащата ще трябва сам да предаде момченцето, предполагам, че майката ще и се наложи да дойде пак, но този път нещата едва ли ще протекат така. Ще бъде принуден да и осигури достъп до детето, и разговор с него. Мисля, че цяолто това изчакване е само за да не се травмира момченцето.

# 2 242
За да отговоря от самото начало на въпросите с коя от страните съм близка: с никоя. Асеновград съм го виждала само на тези потресаващи кадри, във Варшава съм била на екскурзия. И майката, и бащата ми бяха съвсем непознати до края на месец май, когато се превърнаха в телевизионни звезди. Нямам деца, макар да съм доста близка с няколко такива. И не възнамерявам да пиша в други теми освен в тази, защото ме поразиха войнствените настроения, царящи тук, и пространните, но неоснователни анализи.
Първо, свидетелката по делото не е приятелка на майката. Тя е съседка и семейна приятелка на двамата съпрузи. И не е същата жена, която сграбчи детето - бащата и родителите му го потвърдиха.
Второ, какъв е този алкохолизъм? Жената не казва "Съвсем не, чиста съм като сълза." Напротив, казва "Да, имах, излекувах се." Родният й син потвърждава, че майка му е имала алкохолизъм, но не той казва, че се е излекувала - каква по-голяма обективност искате? Тези, които потвърждават твърдението й, че се е излекувала, са изследвания от полски клиники, че не е болна и не се е лекувала от алкохолизъм. Изследвания! Които бащата не оспорва. Сега твърди, че му отказали експертиза на жена му, но очевидно не я е поискал по време на делото. Е, господин Василев, никой няма да възобновява дела и да прави допълнителни експертизи, защото вие сте решили, че сега искате - сега, но след края. Или смятате, че българският съд може да си измисля чак толкова, че да пише, че бащата не оспорва, когато оспорва? Ако някой е страдал от алкохолизма на майката, тове очевидно е бил най-големият й син, който е бил дете, когато тя е била болна. Не двете й малки деца.
Трето, докладите, че децата се чувстват добре в Асеновград, не би трябвало да се вземат под внимание и не са били взети. Естествено, че ще се чувстват добре! Баща им не ги е взел, за да ги мъчи, той ги е взел, защото им е баща, обича ги и иска да се грижи за тях, но това не прави постъпката им правилна. Съдът, който трябва да реши за родителските права, е полският не защото майката е полска гражданка, а защото са живели там като семейство и децата им са били родени и отгледани там.
За безобразното изпълнение на решението няма да коментирам. Под всякаква критика е. А медиите нарочно подклаждат огъня. Ако бяха пуснали кадрите под заглавие "Баща пречи на изпълнението на съдебно решение", нещата щяха да изглеждат другояче.
Това, което се разиграва, е типичният грозен развод. Вина имат родителите, но по-голяма вина имат институциите, които са допуснали бащата да разиграва театро и да травмира децата още повече. Ето ви линк към изказването на съдия-изпълнителя. Че не показа професионализъм - не показа, но разказът й за предисторията на събитията е доста интересен.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=146441
Благодаря Ви много за включването!
Лично аз почерпих информация,която не ми достистигаше!
Надявам сне отново да се включите за да ме корегирате! Наистина!
 Grinning   bouquet

# 2 243
Или вие, които пишете тук, искате всички деца от смесени бракове да отидат в чужбина, а? Да си подаряваме децата? Луди ли сте?

Предполагам разбираш сама, каква недомислица си написала с горното?

# 2 244
Аз не съм съгласна да си дава детето! Да има едно наум, с такива хора като тази "майка" никога не се знае!
Ако се обслужат отново полските интереси, ще смятам това за предателство!Дедите ни са отстоявали себе си, а ние сега няма да го направим! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Тая като иска родителски права и развод, да дойде тук! видяхме колко са честни и почтени полските медии! Толкова, че излъчиха малка част от видеото, търсили са само версията на майката и са представили чуждия апартамент за дома на момиченцето! Голяма честност, няма що! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 2 245
  • София
Честно да ви кажа аз не виждам как по-добре би се справил един съдия-изпълнител без полицията да задържи преди предаването "похитителя".
Polinka_12 какви са тези упоявания и държане без вода ?Не ми се вярва това ?!

Мда, то заради овчедушието си сме на това дередже.По лесно е да се починяваш околкото мислиш.
Нека не объркваме понятията! Гражданското общество и активната позиция нямат нищо общо с поощряване на беззаконието. Лошите закони и процедури се борят не с бой на половинката, лягане пред коли, истерии пред комшулука и други подобни методи.
Сигурна съм, че ме разбираш!

# 2 246
Ако се обслужат отново полските интереси, ще смятам това за предателство!Дедите ни са отстоявали себе си, а ние сега няма да го направим! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

За какви интереси бълнуваш?!?

# 2 247
А как се защитават? С наведена глава и смирение?
Ако беше това, знаеш ли как щеше да се развие борбата с нацистите, борбата за свободата на невинни хора, никак!
Може циркове да са, но са оправдани! Тези съдебни институции с парите са си запушили ушите и напълнили гушите!

# 2 248
Първо, свидетелката по делото не е приятелка на майката. Тя е съседка и семейна приятелка на двамата съпрузи. И не е същата жена, която сграбчи детето - бащата и родителите му го потвърдиха.

Цитат от делото: "Обясненията на молителката се подкрепят изцяло и от показанията на свидетелката Я., която заявява, че с Б. са съседи от около 10 години и близки приятели от 2006 г. и че никога не я е виждала пияна и не знае да има проблеми с алкохола."

Второ, какъв е този алкохолизъм? Жената не казва "Съвсем не, чиста съм като сълза." Напротив, казва "Да, имах, излекувах се." Родният й син потвърждава, че майка му е имала алкохолизъм, но не той казва, че се е излекувала - каква по-голяма обективност искате?

"Молителката обаче заявява, че изпадането й в състояние на зависимост от алкохол е станало след смъртта на първия й съпруг през 1998 г. и че тогава й е имплантиран „есперал”, за да преодолее зависимостта, след което никога впоследствие не е била зависима от алкохол и не е употребявала големи количества алкохол. "
--------
т.е. се предполага да е употребявала малки количества алкохол, в противен случай щеше да пише: ""не е употребявала изобщо алкохол". Този, който знае за какво става дума, също така знае, че за един алкохолик е по-лесно изобщо да не пие, отколкото да се ограничи с малки количества алкохол.

Впрочем, аз четох, четох и виждам само двама свидетели да е имало по делото - съседката Я, близка приятелка на майката и майката М. В. на бащата. Всички показания на приятелката (наречена в делото незаинтересован свидетел) са взети под внимание, съответно всички показания на бабата не са взети под внимание, понеже не е незаинтересована.

# 2 249

За какви интереси бълнуваш?!?

А ти ми кажи закон, позволяващ на чужденците да над нас! Кажи ми такъв! Кажи ми собственост ли сме на Полша, че полския консул да си позволи такова своеволие! Кажи ми!

Общи условия

Активация на акаунт