отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 080
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 340
flambe ако бузата й е на нивото на коленете.. възможно е да  Whistling

Това което аз виждам,че бащата е на земята и е хванал краката й, двама полицай се борят с него и даже си мисля,че ако не го дърпаха - даже нямаше да я събори... Незнам  Thinking

Записа не мога да го изгледам пак, защото просто не съм в състояние ...все пак и аз съм майка. Иначе гледах сега запис на интервюто и от полското посолство, не се вижда, но и качеството е много лошо. Много ми стана любопитно за тая ухапка, за която тя тук нищо не каза.
Тя го казва в едно интервю,вчера мисля имаше линк тук някъде.

# 2 341
Azzy   bouquet , че ми отговори ....

Но на мен ми е трудно да говоря и да съдя без да съм присъствала по време на съвместния им живот . Кой какво,как и защо-едва ли някога ще разберем.

Peace

flambe аз видях,че майката има нещо на бузата си когато говореше от посолството, обаче на няколко места се казва,че момиченцето я е одрало по време на натикването в колата .... Сега е била ухапана или оТхапана ?

# 2 342
  • София
А според мен тази съдебна изпълнителка дори е била много човечна. С извинение, още при първата среща бащата й се д......и. Вторият път - пак. Третият път е още по-нахален. Ами, всичко си има граници! Тази жена е проявила повече мисъл за децата от собствения им баща (и майка)! Ако правилно си спомням интервюто с нея, бащата е довел махалата още при първата среща за вземане на децата и тогава съдия-изпълнителят се е отказала, за да не стават панаири и е насрочила среща в службата.

# 2 343
  • На изток от рая...

Това и аз се питам.
И защо снимките не са направени в нейния дом? Какво крие - мърсотия, мизерия или прекален лукс, да не би случайно след снимките да я оберат....
И аз съм била участник в инфарктна ситуация с моето дете и баща му, който го заключи в колата и искаше да тръгне с него. Само като видях ужаса в очите на малкия прекратих всякакво действие, защото не мога да причиня това на съществото за което съм се борила 9 месеца да оцелее и после колко още безсънни нощи за какви ли не неща...
Така, че моята позиция по въпроса е твърда вече, след като видях последвалите събития, интервюта и самата Барбара, начина и на говорене и  т.н.
Позицията ми от човешка гледна точка и моля не ме замеряйте отново със закони и ХК...

И аз съм прекратявала действия един, втори, трети....десети път. Ама ако месеци наред нямаш нормален контакт с детето си, ако при всяка следваща среща с него виждаш как от ден на ден озлобява все повече и се превръща от дете в зомбирано зверче - какво ще правиш тогава? Пак ли ще си тръгнеш?
Сцената по вземането на децата беше само върха на айсберга. Причината за тези детски истерии е много по-важна. И съм сигурна, че системното манипулиране на детската психика е много по-вредна от разигралата се сцена при вземанет на децата.

# 2 344
  • София, откъм тъмната страна

Lord of the Dark, мога ли да попитам как взе сина си?

За щастие здравия разум надделя над балканския манталитет у бившия ми мъж. Върна се сам след минути, явно стресиран от истеричния ужас обвзел детето ни....
Иначе щях веднага да действам чрез адвокат и АЗД (там ме подложиха на кръстосан разпит един час, за да се убедят че познавам детето си, нуждите му и че мога да се грижа за него) , защото род. права са мои. Но не да ходя да си дърпам детето....  Naughty въпреки, че не би ми се наложило да го дърпам защото той сам си се гушва в мене....

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 14:04 от Lord of the Dark

# 2 345
Нека вече да спрем с манипулиране на детската психика  Praynig

Това,че някой не си е свършил работата.... защо си измива ръцето по този начин ?

И тъй като се хващаме за всяко написано нещо... Как ще обясните на децата,че майка им не е дошла да ги види една година  newsm78 И не ми изкарвайте очите,с това ,че ТОЙ не е давал да се среща с тях ....  Peace

# 2 346
                  http://bulgaria.actualno.com/news_242535.html                                                   Погледнете какво пише тук.Днес във в-к "Телеграф" има статия под заглавие :-   "Поляци: Барбара е алкохоличка". В нея един от коментарите е, че два автобуса с поляци искали да дойдат в България, и да свидетелстват срещу Барбара, че в действителност имала проблем с алкохола.                Съжалявам че не мога да дам линк за тази статия,но нямам време да я търся.         Затова пък статията, на която съм дала линк, е много интересна.

# 2 347
Благодаря на българските майки, че застанаха на страната на една чужденка!
Благодаря на българските майки, че не защитиха свой сънародник!
Благодаря на българските майки, че не защитиха едно българско момиченце!
Благодаря на българските майки, че насъскват едно българско момченце да бъде предадено на майка чужденка и алкохоличка.
Благодаря на българските майки, че защитиха майка алкохоличка, за която проблема и е доказан, но вие отказвате да го признаете.
Благодаря на българските майки, че станаха като съдебните инстанции - без сърце и душа, тикащи разни конвенции и закони, които не са в полза на децата и на българските граждани!
Благодаря на българските майки че изкараха един баща по - черен и от дявола, водейки се по спомените за собствените бащи и бивши съпрузи!
Благодаря на българските майки, че изкараха двете дечица едва ли не малоумни!
Благодаря и на нашето министерство на правосъдието за държавната измяна, заставайки зад чужденка и отричащ правата на българския гражданин!
Благодаря! След всичко това нма да уважавам нито един закон, който не е в полза на мои сънародници!
Благодаря ви хора, че се срамувате от страната ни, че ви е лесно на всеки мъж да лепнете етикета "балкански синдром" който впропчем е измислен!
Благодаря че принизихте мъжете до ролята им на генетичен материал и отрекохте възможността да съществуват добри бащи!
Благодаря за клюкарското обсъждане на темата и непризнаването на истината!

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 14:06 от Polinka_12

# 2 348
arabskibliasak  Peace

Това ще е достаааа интересно  Rolling Eyes

# 2 349
Защо ми се струва, че в. Телеграф иска да си качи тиража?

# 2 350
Благодаря на българските майки, че застанаха на страната на една чужденка!
Благодаря на българските майки, че не защитиха свой сънародник!
Благодаря на българските майки, че не защитиха едно българско момиченце!
Благодаря на българските майки, че насъскват едно българско момченце да бъде предадено на майка чужденка и алкохоличка.
Благодаря на българските майки, че защитиха майка алкохоличка, за която проблема и е доказан, но вие отказвате да го признаете.
Благодаря на българските майки, че станаха като съдебните инстанции - без сърце и душа, тикащи разни конвенции и закони, които не са в полза на децата и на българските граждани!
Благодаря на българските майки че изкараха един баща по - черен и от дявола, водейки се по спомените за собствените бащи и бивши съпрузи!
Благодаря на българските майки, че изкараха двете дечица едва ли не малоумни!
Благодаря и на нашето министерство на правосъдието за държавната измяна, заставайки зад чужденка и отричаш правата на българския гражданин!
лагодаря! След всичко това нма да уважавам нито един закон, който не е в полза на мои сънародници!
Благодаря ви хора, че се срамувате от страната ни, че ви е лесно на всеки мъж да лепнете етикета "балкански синдром" който впропчем е измислен!
Благодаря че принизихте мъжете до ролята им на генетичен материал и отрекохте възможността да съществуват добри бащи!
Благодаря за клюкарското осъждане на темата и непризнаването на истината!

Joy Joy Joy
А аз ти благодаря, че така искрено ме разсмя с патоса си!

arabskibliasak, нещо не мога да отворя линка, дава ми грешка. newsm78

# 2 351
И на мен не ми се отваря.
Бре и социалните били свършили всичко перфектно и пукнатини в системата няма.... #2gunfire

А вестник Телеграф ще вземе да развали тихата дипломация Hug

# 2 352
  • София, откъм тъмната страна
А всъщност някой от закрила на детето разговарял ли е с Барбара преди всичко това???
Защото нали ви казах, че мен ме подложиха на разпит като укриваща партизанин, за да се убедят, че съм годна да се грижа за детето си, чак и психолог имаше... А с нея говорили ли са, убедили ли са се че е наясно с нуждите на децата й....

# 2 353
А всъщност някой от закрила на детето разговарял ли е с Барбара преди всичко това???
Защото нали ви казах, че мен ме подложиха на разпит като укриваща партизанин, за да се убедят, че съм годна да се грижа за детето си, чак и психолог имаше... А с нея говорили ли са, убедили ли са се че е наясно с нуждите на децата й....
Имало е някакви разговори, ама какви точно пак никой не казва. Нали служителката твърдеше, че Барбара е обещала пред тях и преди изпълнението да поговори с децата и да се съобри с желанието им...
Въобще е някаква мъгла тотална, въпроса е че всички са безупречни в работата си. Ама как тия хора ходят из улиците на Асеновград не знам. Чух клюка, че един от полицаите ходел с наведена глава и никой не му говорил newsm78

# 2 354
Цитат
  Съжалявам че не мога да дам линк за тази статия,но нямам време да я търся. 
  Когато имаш време, моля пусни я. Тази статия за,която си дала линк не показва нищо ново, вече изчетохме няколко такива статии тук, мисля, че всички вече научиха Хагската конвенция Whistling
    Иначе темата си се превърна в спам и клюки, според мен, едно и също си дъвчем....
    Гарантирам, че по инат няма народ,който да ни надмине
    Забравих да отбележа също, че дадената горе статия е от 30 май, а оттогава много се изписа и изговори.

Общи условия

Активация на акаунт