отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 127
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 685
  А ето и от адвокатския форум-  Есперал -то било като аналгина ,който се пие за всичко Grinning Grinning Grinning Колеги кашата е голяма , скандала също , дайте поне идея как да помогнем на човека ,щото министъра от статията дето пейснах е казала ,че ще го грози наказателна отговорност човека -отвлякъл е собствените си деца ... Отново прочетете статиите дето каранедеф пейсна за руския случай ,ако някой не разбира ще му ги преведа и вижте как се държи Русия в подобен случай. А тука изпълнение и чудо , действията на ЧСИ са срамни меко казани ! Вярно жалба до ЕСПЧ -но там години минават докато излезе решението ,защото съда е претрупан с дела . Става въпрос нещо сега и на мемента .----В споменатият случай с Русия и Франция,руският съд е отказал връщането на деца.http://lex.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=36383&st=0&s … d=a&start=120

# 2 686
Майката е била лекувана с "ементал".Вижте интервюто с полският професор,специалист по лечение на алкохолизма! В какви ръце предаде БГ съд двете деца?

# 2 687
Остави ги тия, те пропускат фактите покрай очите си. Жените са на мнение че и пияницата пак е майка, с което аз не съм съгласна!
Нека почакаме на многознайките тук нещо такова да им дойде до главата - някаква зависимост и после да ги видим дали ще врещят че и на техните деца са им промити мозъците "Не искам при мама, тя пие"! Е, хайде, децата каквото виждат, си казват. не са тъпи, нито малоумни! Ама дай цял живот така да се държим с децата си!
Вече си представям как Ники като навърши пълнолетие ще отиде в някоя медия и ще разкаже истината, как ще разкаже за пиянските запои на майка си и пропуснатото нормално детство. Да видим като заведе дело срещу майка си, пак ли тия многознайковци тук ще говорят че и е промит мозъка? или 18 годишните и те от нищо не разбират?

# 2 688
детето си било при бащата вече  , дали сега ще се пристъпи към изпълняване на решение на делото ?
бащата хич не ми се видя читав - устата почерняла , пресъхнала , погледа стреснат ...

# 2 689
  • София
Azzy свеки е повикана да гледа децата .Искала да избяга някъде и да се спаси и да остави децата си ,хайде .........
Аз останах с убеждението, че ги е посетила преди това.
Изрично и неколкократно подчертах, че това са единствено и само догадки.

Майката е била лекувана с "ементал".Вижте интервюто с полският професор,специалист по лечение на алкохолизма! В какви ръце предаде БГ съд двете деца?

С какво е била лекувана?
Написа си поста двеста пъти, прочетохме го, ако няма нещо ново да споделиш, защо просто не се оттеглиш с достойнство?

Полинка, скъпа, аз толкова мило и любезно си комуникирам с теб.
Защото смятам, че трябва да се отнасяме с различните като с равни, с търпение.
Обаче, ако не си прецизираш речника, уверявам те, че ще си сменя становището и много скоро ще се лишиш от удоволствието да общуваш витруално.
Разбра ли ме, или да го обясня на достъпен език?

# 2 690
Живея в Канада,то и тук феминизма е на голяма почит,и гей-браковете,лезбийки,какви ли не,но и вашето ,мисля не влиза в норми с изключение на Полинка,Мария и още някои.... Съжалявам,не съм роднина и приятел на таткото!

# 2 691
gt_2006, моля, моля, не ме слагай в един куп с Полинка, че ме обиждаш!!!

Аз пък гледах интервютата с Тодор и Павел по първа програма. По отношение на майка си Павел може и да е повлиян от баща си и близките му, ама определено не е зомбиран, изглежда си доста будно момче...

И аз гледах как се обади на майка си по телефона и искаше да говори със сестра си, но майка му не се съгласи, и той моментално започна да й говори на полски...

Впрочем знаете ли, че клуб по спортни танци "Асеновец" в техния град е един от най-добрите в България, наистина с много златни и сребърни медали...

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 21:38 от Мария

# 2 692
и не спазвате ли съдебните решения , които не подлежат на обсъждане в Канада ?

# 2 693
С Ементал  Grinning не беше ли сирене

# 2 694
А ти как мислиш,тук няма ли гражданско общество? Постоянно има,за религиозна дискриминация,сексуално насилие,пъстър свят е тук!

# 2 695
  • София
Живея в Канада,то и тук феминизма е на голяма почит,и гей-браковете,лезбийки,какви ли не,но и вашето ,мисля не влиза в норми с изключение на Полинка,Мария и още някои.... Съжалявам,не съм роднина и приятел на таткото!
Да, съгласна съм с теб.
В твоите норми абсолютно е Полинка.
Мария, обаче, много се съмнявам да я разбра.

И феминизма, еманципацията, гейовете и лесбийките, какво общо имат с това, което коментираме?

Иначе, аз много обичам да се лекувам с ементал. Може би съм зависима вече.

# 2 696
И тук има оплаквания от беззаконие и тормоз. Ето една от статиите: http://www.thesuburbannews.ca/content/en/1658 Бърз преразказ: Няколко таксиметрови шофьори се оплакали в полицейското управление, че не се предприема нищо срещу полицаите, възпрепятващи бизнеса на такситата.  Тази седмица 32 годишния ливанец Jihad Ibrahim бил глобен общо $2,310 от Constable Pierre Bélanger за нищо повече от това, че е отишъл до тоалетната. Според баща му, на Ибрахим зверски му се припикало и той отбил на St. Hubert и Ste. Catherine Street за да ползва тоалетната на тамошното кафе. След като си платил за няколко минути паркинг Ибрахим тръгнал към кафето, когато Беланже го привикал и му казал, че няма право да спира таксито на обществен паркинг. Когато Ибрахим запротестирал, защитавайки правото си да отиде до тоалетната Беланже веднага се обадил за подкрепление. Таксиджията бил обграден от полицаи за няколко минути.  Протестът на ибрахим му струвал $638. Освен това, когато си отворил портфейла ченгето видяло, че носи 2 шофьорски книжки, защото забравил да скъса старата, след подновяването и. Това му коствало моментално още $865. След това бил порязан с още $638 ticket, защото отказал да си даде документите при първото поискване. За капак $169 parking ticket. Накрая му позволили да се изпикае.  В статията има оплаквания и на други таксиджии от същия полицай. Прочетете я!  Накрая следва интервю с шефа, който твърди, че Беланже е добър полицай и ще продължава да изпълнява задълженията си.  Това според вас не е ли беззаконие и тормоз над невинен гражданин? Според мен не е. Защото не вярвам на нито една дума на бащата, които преразказва, доукрасявайки дрънканиците на сина си, пропускайки немалка част от действителните събития. Представям си наглия арабин-бакшиш как идиотски е спрял, псувал и заплашвал ченгетата за да го сурвакат така.

# 2 697
И тук има оплаквания от беззаконие и тормоз. Ето една от статиите: http://www.thesuburbannews.ca/content/en/1658 Бърз преразказ: Няколко таксиметрови шофьори се оплакали в полицейското управление, че не се предприема нищо срещу полицаите, възпрепятващи бизнеса на такситата.  Тази седмица 32 годишния ливанец Jihad Ibrahim бил глобен общо $2,310 от Constable Pierre Bélanger за нищо повече от това, че е отишъл до тоалетната. Според баща му, на Ибрахим зверски му се припикало и той отбил на St. Hubert и Ste. Catherine Street за да ползва тоалетната на тамошното кафе. След като си платил за няколко минути паркинг Ибрахим тръгнал към кафето, когато Беланже го привикал и му казал, че няма право да спира таксито на обществен паркинг. Когато Ибрахим запротестирал, защитавайки правото си да отиде до тоалетната Беланже веднага се обадил за подкрепление. Таксиджията бил обграден от полицаи за няколко минути.  Протестът на ибрахим му струвал $638. Освен това, когато си отворил портфейла ченгето видяло, че носи 2 шофьорски книжки, защото забравил да скъса старата, след подновяването и. Това му коствало моментално още $865. След това бил порязан с още $638 ticket, защото отказал да си даде документите при първото поискване. За капак $169 parking ticket. Накрая му позволили да се изпикае.  В статията има оплаквания и на други таксиджии от същия полицай. Прочетете я!  Накрая следва интервю с шефа, който твърди, че Беланже е добър полицай и ще продължава да изпълнява задълженията си.  Това според вас не е ли беззаконие и тормоз над невинен гражданин? Според мен не е. Защото не вярвам на нито една дума на бащата, които преразказва, доукрасявайки дрънканиците на сина си, пропускайки немалка част от действителните събития. Представям си наглия арабин-бакшиш как идиотски е спрял, псувал и заплашвал ченгетата за да го сурвакат така.

Ти направо ни хвърли в ...музиката newsm78 newsm78
А иначе онова интервю с полския професор отъде се взе, какъв е тоя сайт, никакъв официален източник, кой е взел интервюто, никаква снимка на професора ами някакви странни снимки....въобще много не професионално, да не каже съмнително недостоверно...

# 2 698
Справка Гугъл

# 2 699
  • София
Справката касае "Есперал" и е интервю с полски професор, който лекува алкохолици.
Кажи за феминистките и гейовете сега.
Разказът за канадските таксиметрови шофьори и комуникацията им с бюстителите на реда е безкрайно показателна, иначе.

Общи условия

Активация на акаунт