отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 170
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 700
Иска ти се...!!!

# 2 701
Хора ,къде отидохте какви таксиджии какви гейове ooooh!

# 2 702
  • София
На мен много неща ми се искат и обикновено ги получвам.

Хора ,къде отидохте какви таксиджии какви гейове ooooh!
Ами лицето гт2006, постна един пост към 200 пъти, според него касаещ ементал.
После каза, че се възхищава на Полинка и Мария, заедно с нещо, свързано с гейове и лесбийки.
После предположи, че аз нещо искам всъщност, но ако не съм разбрала добре, пак го попитай, но мен ако питаш, най-добре ще е да му отговори Полинка.
Те, някак ще се разберат, имам чувството.

# 2 703
Това със заплахите да не пиша повече тук не ми се видя много възпитано и учтиво за една "интелигетна и възпитана жена" каквато претендираш да си! Grinning Laughing
Коя нормална майка ще откаже на сина си да чуе кака си? Като гледам, никоя! Добре бе, госпожи, щом тази жена обича децата си, защо не даде на Павел да говори с Николета? Хайде, дайте разумно обяснение на въпроса, а не изсмукани от пръстите ви предположения! Нали тази майка обича децата си и държи на тях? как ще отказва на Павел? Или сега ще почнете със конспирациите, че това не била майката? newsm78
Тази женска солидарност се превръща в солидарност към една престъпничка. Peace Пестъпление е да не дадеш на сина си да говори с дъщеря си.
Аз се сещам защо го прави - за да не каже Николета нещо, за да не и я отнемат. Наясно е че снимат разговора. Тази жена ясно показва каква е. Не я е грижа за сина, а за дъщерята и сещам се защо....... Но явно ви е трудно да повярвате, че майка би стигнала до там. Е, повярвайте, и такива майки има!

# 2 704
Това със заплахите да не пиша повече тук не ми се видя много възпитано и учтиво за една "интелигетна и възпитана жена" каквато претендираш да си! Grinning Laughing
Коя нормална майка ще откаже на сина си да чуе кака си? Като гледам, никоя! Добре бе, госпожи, щом тази жена обича децата си, защо не даде на Павел да говори с Николета? Хайде, дайте разумно обяснение на въпроса, а не изсмукани от пръстите ви предположения! Нали тази майка обича децата си и държи на тях? как ще отказва на Павел? Или сега ще почнете със конспирациите, че това не била майката? newsm78
Тази женска солидарност се превръща в солидарност към една престъпничка. Peace Пестъпление е да не дадеш на сина си да говори с дъщеря си.
Аз се сещам защо го прави - за да не каже Николета нещо, за да не и я отнемат. Наясно е че снимат разговора. Тази жена ясно показва каква е. Не я е грижа за сина, а за дъщерята и сещам се защо....... Но явно ви е трудно да повярвате, че майка би стигнала до там. Е, повярвайте, и такива майки има!

Не съм гледала нищо и незнам, но ако е така къде го видя или прочете?
Сега ако найстина е вярно, повтарям не съм гледала, но ако не му е дала да говори, то е за да не разстройва децата, това няма да е добре за Николета в момента за психиката и, и ако е така найстина, това е изнудване, кой го кара момченцето да и се обажда?
И да добявя, ако е така найстина, добре е постъпила,  не се е поддала на провокация, още един умен ход от нейна страна.

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 22:16 от sara_mhe

# 2 705
Изнудване?
Едно братче да не чуе сестричето си? Докога? Докато всичко свърши? Докато навършат пълнолетие?
Не съм го гледала, по-назад други съфорумци казаха, че са го гледали, по Канал 1 май. Не лъжа, прочетете назад и не четете избирателно!
Хайде, изнудване! Павел няма ли право да тъгува за сестричката си, няма ли право да я чуе? Николета щяла да се разстрои да, но има и още едно нещо, имайте си го наум - Николета няма как да знае че медиите снимат разговора и е можело да каже нещо на Павел, нещо, което майката не би искала да се знае! И се сещам какво е!
Ако има изнудване, то е от страна на майката
Моля ви, спрете с фантасмагориите и мислете трезво, защото това е реална семейна драма, реален проблем! Това не ви е холивудски сценарий! Приемете че и в живота има лоши майки!!

# 2 706
  • София
Полинке, скъпа, аз обичайно само предупреждавам.
После не си правя труда да заплашвам, това го знае и три годишната ми дъщеря.
Има бутон "Информирай модератор" и ако започнат да го употребяват често, по повод един и същи потребител, ще се лишиш трайно от удоволствието да си общуваш тук.
Като възпитана жена, имам претенции за речника, който употребяват събеседниците ми и те уверявам, че на моменти ти се губи мярката.
Ще се научиш, не се и съмнявам, но ако често прекрачваш линията, не бих могла да кажа, че симпатиите и снизходителността на които се радваш, няма да се изчерпят.

# 2 707
Изнудване?
Едно братче да не чуе сестричето си? Докога? Докато всичко свърши? Докато навършат пълнолетие?
Не съм го гледала, по-назад други съфорумци казаха, че са го гледали, по Канал 1 май. Не лъжа, прочетете назад и не четете избирателно!
Хайде, изнудване! Павел няма ли право да тъгува за сестричката си, няма ли право да я чуе? Николета щяла да се разстрои да, но има и още едно нещо, имайте си го наум - Николета няма как да знае че медиите снимат разговора и е можело да каже нещо на Павел, нещо, което майката не би искала да се знае! И се сещам какво е!
Ако има изнудване, то е от страна на майката
Моля ви, спрете с фантасмагориите и мислете трезво, защото това е реална семейна драма, реален проблем! Това не ви е холивудски сценарий! Приемете че и в живота има лоши майки!!

Какво е де кажи ни да знаем, недей да пазиш всички тайни за себе си.

# 2 708
Всяко дете иска да е с майка си и баща си. Това, болни ли са, здрави ли са, бедни ли са богати ли са, пушат ли, пят ли и все в тоя ред на мисли идва на заден план. Изобщо едно дете даже и да не му харесва гадния аромат на цигари, който се носи от устата на майка му или баща му, няма да е причината да не иска да бъде с майка си или баща си.
Но ако почне някой да му говори...вече става друго...
А относно лъжата с  която на някои родители им се иска да спасят положението, то тя винаги е скъси крака. Рано или късно детето ще разбере истината за родителя, който не се е интересувал от него, не се е грижил за него и или ще е възпитано така, че да разбере и прости, или ще носи в себе си болката и ще живее с нея.

bouquet Аплодисменти за този пост.   bouquet

# 2 709
но ако не му е дала да говори, то е за да не разстройва децата, това няма да е добре за Николета в момента в момента за психиката и
Да не разстройва децата, викаш... Сега ще ти разкажа една друга случка... На голямата ми дъщеря (няма 5 години) й правиха преди около 3 месеца сърдечна операция. Както знаеш, обикновено в реанимация не пускат родителите, за да не се разстройват децата (това влошава работата на оперираното сърце и е несравнимо по-опасно от това разстройване, дето го имаш предвид ти), да не се нарушвава стерилността и т.н... В нашия случай обаче в деня след операцията час-два след извеждането на дъщеря ми от упойка най-неочаквано и за мен ми казаха, че мога да вляза в реанимация и да я видя... Какво да ти кажа - овързана с проводници, системи, на командно дишане (т.е. не може да диша сама, има тръба в носа, през която й подават кислород), изглежда, сякаш ще се задуши, гледа диво и се бори и опитва да се изправи и да се махне от мъчителите си... Поговорих й, галих я известно време и тя се успокои, затвори очи и заспа...

Сега ще налея вода в мелницата на Дориана за ИНТЕРЕСИТЕ на детето (т.е. не винаги детето разбира, че нещо мъчително за него може да бъде за негово добро, но едно е животоспасяваща операция, друго е разправия и насилие заради калпави родители), но от друга страна въпреки принципното правило в реанимация да не се влиза, лекарите там прецениха, че колкото и да е опасно след една сърдечна операция детето да не се разстрои, като види майка си, все пак е по-добре да я види и тя да се опита да го успокои, защото то така или иначе е повече от разстроено от всичко, което осъзнава, вижда и усеща след една операция...

В цялата тази ситуация има две деца, които едно за друго значат много, и които сред всички участници в събитията единствено не са компрометирани едно пред друго. Според мен единствено Николета може да успокои Павел, и обратното... Надявам се да се чуят, когато наоколо няма камери, журналисти и дано бащата и майката уважат правото им на конфиденциално общуване...

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 22:48 от Мария

# 2 710
Сега ако найстина е вярно, повтарям не съм гледала, но ако не му е дала да говори, то е за да не разстройва децата, това няма да е добре за Николета в момента за психиката и, и ако е така найстина, това е изнудване, кой го кара момченцето да и се обажда?

Значи за Николета няма да е добре да чуе брат си ?А за Павел важно ли е какво е добре ?
Не пишете глупости само и само да си защитите мнението.

# 2 711
но ако не му е дала да говори, то е за да не разстройва децата, това няма да е добре за Николета в момента в момента за психиката и
Да не разстройва децата, викаш... Сега ще ти разкажа една друга случка... На голямата ми дъщеря (няма 5 години) й правиха преди около 3 месеца сърдечна операция. Както знаеш, обикновено в реанимация не пускат родителите, за да не се разстройват децата, да не се нарушвава стерилността и т.н... В нашия случай обаче в деня след операцията час-два след извеждането на дъщеря ми от упойка най-неочаквано и за мен ми казаха, че мога да вляза в реанимация и да я видя... Какво да ти кажа - овързана с проводници, системи, на командно дишане (т.е. не може да диша сама, има тръба в носа, през която й подават кислород), изглежда, сякаш ще се задуши, гледа диво и се бори и опитва да се изправи и да се махне от мъчителите си...

Сега ще налея вода в мелницата на Дориана за ИНТЕРЕСИТЕ на детето (т.е. не винаги детето разбира, че нещо мъчително за него може да бъде за негово добро, но едно е животоспасяваща операция, друго е разправия и насилие заради калпави родители), но от друга страна въпреки принципното правило в реанимация да не се влиза, лекарите там прецениха, че колкото и да е опасно след една сърдечна операция детето да не се разстрои, като види майка си, все пак е по-добре да я види и тя да се опита да го успокои, защото то така или иначе е повече от разстроено от всичко, което осъзнава, вижда и усеща след една операция...

В цялата тази ситуация има две деца, които едно за друго значат много, и които сред всички участници в събитията единствено не са компрометирани едно пред друго. Според мен единствено Николета може да успокои Павел, и обратното...

Съжалявам за всичко което ти се е сучило найстина, просто не мога да си го представя какво е да видиш детето си в такова състояние. Дано да сте добре сега и да имате много щастливи моменти.
Ти си майка и си има начини стерилност и т.н не са причина да не те пуснат,не мисли, че са ти направили голям компромис, добре са наравили, че са те пуснали.
НО повярвай ми стравнението е крайно неуместно, не не и 10000000 пъти не, сравнението е крано не уместно, ти си майката, какво общо има тука братчето. Нито са болни децата, нито в момента е необходимо да се разстройват повече.
Просто незнам дори защо го обсъждаме и сравняваме с твоя случай, грозно е повярвай ми. Спирам, не искам повече да говоря, защото съм сигурна, че си все още разстроена и как няма да си.
Има ккаво да се обсъжда, едната ми специалност е точно свързана с деца, и мога да ти ажа, че във всяка ситуаця трябва много да се мисли, но си има и някой правила.

# 2 712

Значи за Николета няма да е добре да чуе брат си ?А за Павел важно ли е какво е добре ?
Не пишете глупости само и само да си защитите мнението.
Според мен в момента и за двамата не е добре, моляте не наричай глупости нещата така с лека ръка, все пак имам диплома за тия глупости. Спирам, защото както казах, аз не съм гледала този репортаж ли е какво е и да не се окаже нещо други накрая, а темата е деликатна.

# 2 713
doriana129 каква е диагнозата?
Надявам се втори цирк да няма .
Ми, диагнозата не е много хубава. Понеже не мога да вкарам термините на психолозите - не мога да я изцитирам. Само ми казаха, че е тотално ненаред човекът.
Ако на Тодор е поставена диагноза мислите ли ,че ще оставят Павел при него ?Не ми се връзва нещо при условие ,че сега най-вероятно всичко се гледа под лупа.
Павел не го вземат според мен ,защото няма на кого да го предадат сигурно чакат майката пак да дойде .Освен ако тя не е съгласна да отиде времнно при социалните.

# 2 714
Стига наистина писали недомислици,  само и само да не се отстъпва от веднъж казано мнение.
Николета я крият, това е ясно като бял ден. Майката дава интервюта през ден по телевизията, с момиченцето 10 секунден монтиран репортаж.  Ако нещата с нея бяха толкоз розови, вече да са ни бомбондирали в репортажи как се разхожда, тича и скача всеки дени още нейни интервюта.Там тече още по яко коване на обществено мнение и подвеждащи въпроси на журналистите. Справка от включването на Барбара онзи ден и удобно подадения въпрос на журналиската : Ако това, което се случи, тази ПРОВОКАЦИЯ,  се случва след всяка ваканция на децата?
 На мен ми е интересно дали ще оповестят какво съдържа доклада на полската Закрила на детето. Не,  че не досещам какво е .....

Общи условия

Активация на акаунт