Фотография # 37

• 19 846
  • 464
  •   1
Отговори
# 330
Моят апарат го взех нов от английслия ибей, от търговец с мн добър фийдбек, но не можах да платя чрез пейпал и се наложи да направя банков превод. Често купувам от там и до сега не съм имала проблем.

# 331
Много ви благодаря, момичета. Гледам и фийдбек и всичко, но просто никога не знае човек - затова исках и личното ви мнение. Още веднъж благодаря.
Надявам се с новия апарат да се включвам по-често във вашата темичка  Hug
п.п За колко време пристига от английския ибей?

# 332

Кое е по-добре? Цветното ме измъчи с тия зелени сенки по кожата...

# 333
След като е под зелена сянка, нормално да ги има , макар че явно добре си ги зачистила   Simple Smile

# 334
Момичета и аз съм съгласна за 100-те дни  Laughingа диета вече я започнах Wink

# 335
Фрии, цветна много повече ми харесва.. Такова хубаво малинено - грехота да го посивиш! И контраста със зелено се е получил много добре. Цветна 100%

# 336
Free Soul и аз съм за цветната;)))))много приятни цветове и сладко моделче Hug
Ето нещо и от мен, знам че има много какво да се желае Rolling Eyesа и този мой модел е жива мъка Cryтрудно се навива на снимки  и бързо се отказва, търся други желаещи Laughing

# 337
Мерси за коментарите!  Simple Smile
Не бях сигурна в цветната, защото наистина много я мъчих. Вярно е, че са нормални зелени сенки под зелена сянка, ама нали все това ни избожда очите.  Laughing Миналата серия с балоните от зелен оттенък докарах жълт   Crazy, ама го правех само в Лайтрума. Обикновено десатурирам леко зеленото, променям цветната температура...Този път във ФШ правех слоеве и свесване, гуми - за да махна зеленото от кожата и да го запазя пък в клоните...Май наистина по-червена е станала кожата обаче...

Има ли по-лесен начин? Тия маски така и не ги научих и си продължавам със селекции, слоеве и гуми.

ЕЛИ, много ти е приятна последната серия. Видях коментарите на девойките, подкрепям относно кадрирането. Много са ни трудни моделите, знам.  Wink Лучената и житната снимки са с много потенциал.  Simple Smile

# 338
Моля да минете да гласувате през Photochallenge

И да поздравя шоши за втората първа страница за толкова кратко време! Браво на теб!
Извинете за телеграфното включване  Wink

# 339
гласувах Simple Smile.

# 340
  • sofia
момичета, извинявам се за грубата намеса в темата ви, но имам нужда от спешна помощ за превода от английски на български на някои термини, свързани с осветлението при заснемането на портрети
термините са следните: strip box, octobox, mola, fresnel, Calumet Elite strobe, Travelite.
благодаря на всички отзовали се Simple Smile  bouquet

# 341
Здравейте на всички  Simple Smile Имате си супер форумче,много полезна и интересна иформация е събрана тук.От около две години се занимавам с фотография,и ми е станало голяма краста ! Все още съм аматьор,но се надявам за напред да се знимавам с това. Ето някой от моите снимки от фотопотока ми във фликър.Надявам се на обективна критика   Naughty
http://www.flickr.com/photos/chaushev/3618587705/

http://www.flickr.com/photos/chaushev/3587017038/

http://www.flickr.com/photos/chaushev/3584579039/
Няма да поствам линк към повече.Ако искате можете да разгледате и останлите.Сега в момента се уча да обработвам снимките си във фотошоп,като съм започнал и една книга на Скот Келби - Цифровата фотография и фотошоп.Добре дошла е всякаква критика и съвети - целта е да се задобрява ! Мерси  Peace

# 342
chaushev Привет Hug
Аз не мога да помогна с критика, защото съм още новак Hugно пък си харесах една снимчица със светкавица Winkдебна и аз от известно време , но все не успявам да уловя Rolling Eyes
А иначе и аз в момента се уча по същата книжка Peaceно не съм стигнала до никъде Sad

# 343
И да поздравя шоши за втората първа страница за толкова кратко време! Браво на теб!

Дай линк да се порадваме и ние , де.  Simple Smile

# 344
Lois , благодаря  Hug

Флайбъл , моя снимка беше на първа страница на ФФ, но вече я смениха с друга.

Общи условия

Активация на акаунт