Фотография # 37

• 19 855
  • 464
  •   1
Отговори
# 315
Това със 100-те дни ме звучи добре, но аз едва ли ще се справя, че съм много непостоянна  Crazy

# 316
и на мен ми се иска да се пробвам за 100те. въпреки, че има дни, в които не искам да видя камерата.

гаргамелчо, възможно е да зеленее леко. аз също го виждам.

и аз мисля, че е добра идея да гласуваме за повече снимки в този конкурс. 

# 317
Рали, никога не би ми хрумнало да украся някой така! Много свеж и забавен портрет!

Малена, портрета на Еми е станал много закачлив и цветовете са супер!

След толкова описания как се качват снимки за темата Минимализъм, отивам да се пробвам и аз да кача моята интерпретация  Simple Smile

# 318
 Peace

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 09:11 от Jaly

# 319
Това със 100-те дни е много идейно. С удоволствие бих изкарала тези дни на морето Laughing

# 320
Аз малко като гладно цигане пред сладкарница ще се запиша, но поне очите да пълня  Simple Smile

Джали, чуден портрет! Бих намалила значително прозрачността на текстурата по кожата.

Снимките ви в конкурса много ми харесват и темата също!

Един друг конкурс, който има твърде слабо участие и не може да приключи вече трети месец. Темата е деца с дървени играчки.

# 321
Един друг конкурс, който има твърде слабо участие и не може да приключи вече трети месец. Темата е деца с дървени играчки.
Аз ще ти кажа защо няма, много сложно е направено. Аз лично за това се отказах Peace

# 322
Невероятен ден!! УАУ! искам всеки ден така.. сложих снимки във фликр Heart Eyes

# 323
Здравейте,
извинете, че ви нахлувам в темата ( и знам,ч е има много като мен Simple Smile ама какво да се прави)

Искам да ви помоля за помощ относно купуването на фотоапарат - харесала съм си в ebay - някой купувал ли е от там, защото дори с доставката цената е доста по-ниска. Имате ли впечатления за този начин на пазаруване на фотоапарати?

Много ви благодаря предварително, че ще се занимавате с мен Simple Smile

# 324
Аз се отказвам от конкурса Mr. Green Има невероятни снимки, всички са такива, как ще гласувам не знам Shocked

# 325
Ее, защо така Дуци, твоите снимки също бяха хубави Simple Smile

tanzen, аз съм купувала чисто нов апарат от английския ибей (защото от ако не е от европа възниква проблема с митата и ддс), не съм имала проблеми.

# 326
tanzen, много внимавай с такива евтини неща от ибей, има шанс да ти вземат парите и да не чуеш повече от тях.. по скоро си поръчай от добър онлайн магазин (с добър рейтинг) ако ще купуваш нов и гледай дали имат ин сток!

моля за коментар на тази снимка
http://www.flickr.com/photos/deni123/3621350966/

Simple Smile

# 327
tanzen, много внимавай с такива евтини неща от ибей, има шанс да ти вземат парите и да не чуеш повече от тях.. по скоро си поръчай от добър онлайн магазин (с добър рейтинг) ако ще купуваш нов и гледай дали имат ин сток!

моля за коментар на тази снимка
http://www.flickr.com/photos/deni123/3621350966/

Simple Smile

ако плащането е през пей пал защо да има риск?

# 328
Е, нали има фийдбек, към пейпал също можеш да се обърнеш, такива, които ти вземат парите едва ли могат да просъществуват. Не знам де, но на мен не ми се е случвало, ако сме имали проблеми с нещо сме ги разрешавали.

# 329
Точно апарат не съм купувала от ибей, но пък много други работи съм и досега никога не се е случвало да ми приберат парите и да не си получа покупката Grinning
tanzen, гледай рейтинга и на самия продавач, чети ако има оплаквания от него за какво точно са Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт