Фотография # 37

• 19 824
  • 464
  •   1
Отговори
# 435
Апо, някоя снимчица с коремче няма ли  да покажеш,  хайде, такива селфове правеше.... поснимай се малко:)))
И аз това си мислех скоро  Party
Жестоката истина е, че засега задните ми части растат доста повече от корема и съм по- скоро дебела, отколкото бременна Joy
Мислех да изчакам още малко, вече имам някои идеи за селфове, утре ще взема да пробвам, дано да стават за показване, че наистина съм забравила как се снима Crazy

# 436
  • Виена

ели, да мине мъжът ти да се похвали после със снимки Simple Smile

Задължително Simple Smile То като ви чета и на мен започва да ми се снима Simple Smile

# 437
днес започват 93те летни дни, нали?

# 438
 apoklistika, радвай се! Коремът се прибира по-трудно от дупето:)

да:)

# 439
Аз вече ги започнах вчера:)) А Флай мисля, че почна преди 2 дни....

# 440
да, и аз го забелязах това /че корема по-трудно се прибра от дупето/ , а си мислех че ще е обратното  Laughing
Дупето само изчезна от разходки с количката, докато за корема се наложиха бая упражнения.

като сме на бременна вълна - една приятелка, която я чакаме тези дни да роди

# 441
Бихте ли си купили тяло по интернет, втора употреба? Гледам в ebay и цените са значително по-поносими.

# 442
Мактуб,  Лоис и мисля, че  Муцуна си купиха телата "новите" в нета, от обяви във  ФФ.
Виж за Ибея, съм чувала много и различни менния,  и май по-добре от нашите форуми.
Аз ако сега купувам, щях да взема старо тяло и по добра оптика, ама хората като ми  приказваха, кой да слуша:)))
Ако си в Сф, хвърляй се смело, чети обявите, можеш да видиш и да пипнеш дето се казва и така. За мен, ако едно  тяло е на  10 хил кадъра си е направо ново и ако собственика ти се види читав, не виждам защо не.

http://www.flickr.com/photos/13900583@N03/

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 15:36 от Jaly

# 443
Не знам как се качват снимки в лятната група, може ли някой да ме светне Praynig
Мога да си я кача при мен и да я пусна като линк и снимка при дискусията, но до там Embarassed Там в пула или както се казва ми е тъмна Индия.

http://www.flickr.com/photos/radinabambina/3647745050/
За 93-те дни.

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 20:31 от Дуци

# 444
танзен, имаме и видеокамера, макар че много рядко  я ползвам. повече ме влече фотографията, въпреки че после ми се гледат смешките на Кайо на видео повече от снимки.
Може ли да кажеш каква ти е видеокамерата Blush Ако искаш и на лични, няма проблем, но много ми хареса, а и Кайо е страшно сладък как обяснява.

Дуци, като влезеш в групата горе където пише Group Pool има Add photos or video.

# 445
Jaly, имаш ли други пози на този човек? много е колоритен
тук кадрирането не е оптимално

# 446
Nigella  много мила снимка Hug
Аз снимах тези дни на рожжденният ден на млакат ми дъщеря Laughingбеше много интересно защото през цялото време се къпеше в системата за поливане на трева Shocked
А ето и нещо от вчера Hug

Ааааа и да се похваля, че една от детските снимки са ми я избрали на първа страница тук http://www.photomediaworld.com/ и е единствената от България TAKE A LOOK: CHILDREN Hug

Последна редакция: пн, 22 юни 2009, 00:50 от E.L.I

# 447
raly, имам но всичко ми е кроп, понеже бяха засенали едни дядовци в парка и аз  веднага го фиксирах, но бях и с дългия обектив и  просто карах наред, като се надявах все една поза да имам свястна, отделно другите се разсърдиха, че не ги снимам и тях се завираха в кадъра Joy  Като се прибера после ще кача още една, но тя е съвсем в близък план....

# 448
Nigella, бременните снимки са супер!!

E.L.I, водопада е чудесен:)

ето от мен едно бебе и едни щастливи госпожици:) и двете са от партито вчера, изкушавам се да ви пусна сета на който снимах бебето ама сега нямам време Laughing

# 449
 Гаргамелчо Благодаря;)))
Много хубави снимки;)))))

Общи условия

Активация на акаунт