МАРТенче сладко се разхожда доволно с мама и татко!

• 11 766
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
А, то и аз зелен боб и зеле съм хапвала от замръзените зеленчуци в супите, ама бял още не съм. Иначе аз пък мед си хапвам от самото начало... Е, по-малко отколкото ми се иска, но не мога да ям овесените ядки по друг начин и слагам по малко мед.

# 106
Момичета кажете от какво мляко за масаж сте доволни,че моето (на Клоран) свърши и искам друго,че не ми се нрави нещо...

# 107
Тази книжка "Дневникът на мама"и аз я имам!Много е хубава, педиатърката ми я даде! Peace

# 108
Здравейте пак  Laughing

Аз от нашата педиатърка съм мнооого доволна - винаги си вдига тел., и в почивни дни, и по празници.Бебетата се преглеждат в отделна детска консултация, не в кабинета с болните.Само отивам да и се обадя, че сме там и след 5, максимум 10 мин. идва. Никога не преглежда повече от 1 бебе накуп  Laughing Почти няма пенсионери пред к-та и час НЕ записваме.Просто на четни дати е сутрин, на нечетни е следобяд и когато отидем. Винаги подробно обяснява вс., което я питам/само където аз забравям да питам  Mr. Green/.Тя си ни е и личен лекар на цялото семейство и така. Хубавото също е, че никога не настоява да е на нейното, уведомява ни как е по принцип, обаче, ако аз реша друго, не се сърди и цупи. А е и доста в час с новите тенденции / в частност не ни препоръча сокове от 2-ри месец  Sick, не ми казва да дохранвам, когато е наддала 500 гр и т.н. Абе с 2 думи - нямам оплаквания  Laughing

В този ред на мисли - Глафира, как ще е малко 800гр?!?  Shocked Та това си е съвсем добре?  А защо толкова бързате с тия сокове?!? Нали сега вече последно се захранва с тях? Комбинацията сок+мляко хич не е щадящо за стомахчето?

Повивалник ползвам и май още дълго време ще го ползвам.Така или иначе не я оставям сама на него.

# 109
  • София
 Ох, с двете деца вкъщи съвсем не ми остава време за форум. Сега докато спят и двамата прочетох темата и да видим колко време ще ми оставят за писане.

Честити месечинки на всички, които са празнували и празнуват днес.

Вчера бяхме на консултация и Тео е качил 1кг. и 3см. за един месец. Вече тежи 5230 и е висок 58см. Ваксина не му сложиха както и предполагах, заради сополките. Сега му слагам капки в нослето и му давам Проспан, защото явно и назад му се стичат секрети и понякога кашля. Доки каза, че явно е нещо вирусно и няма да рискувам да иваме на срещата. Баткото вече е добре и от понеделник е на градина.
 Днес пък ходихме на ортопед и всичко му е наред на мъжа - ще го водим пак, чак като проходи. Докато го гледаха на ехографа даже си напълни гащите и беше учудващо кротък през цялото време. Е, после в колата на път за вкъщи, си показа рогата, но поне пред доктора се държа като голям човек

Incognito, бях ти обещала да проверя за гъсеницата на Lamaze - за съжаление я няма тук, но може да провериш и в другите магазини на Premaman. Дано я откриеш, знам колко е кофти да искаш нещо и да не можеш да го откриеш - успех.

БОДЛИВКЕ, и аз ще чакам отзиви за туй триъгълно чудо.

glafira, казах ли ти аз, че Стефанов няма да ви остави без сокчета  Laughing . Аз също съм на мнение да поизчакаш малко да ви отшумят коликите, но ти си решаваш де.

В тоя ред на мисли да си кажа, че като започнах да давам на Ники сок, предпочитах да купувам в началото, въпреки че имам сокоизтисквачка. Плодовете от пазара не се знае с какви химикали са третирани. Вярно е, че в началото не е много рентабилно, защото не могат да изпият целия сок, но тъкмо и мамите да намажат.

Аз от моето педи съм много доволна. Понякога се чака доста (това като ходим на свободен прием, когато е болен баткото), но като сме на консултация сме с час. Пак не влизаме веднага, но никога не ни остава с бебетата да висим в чакалнята при болните. Консултациите ги прави, когато е втора смяна, но идва по-рано, за да може хем на бебоците да обърне внимание, хем останалите пациенти да не чакат. Винаги си вдига телефона и обяснява и разпитва много обстоятелствено. Някои точно заради това не я одобряват, но аз пък съм доволна, че винаги обръща внимание на всичко и никога не ни претупва.

dobro_nastroenie, тук наблизо има едно малко магазинче, в което ако не се лъжа продават такова мляко. Ако кажеш мога да отида и да изкупя всичко налично в момента, та да не останете без мляко.

Разгледах и всички снимки - бебчетата са прекрасни  Hug

Малкия се събуди - изчезвам

# 110
 StopЗдравейте,мами, аз съм Дани Grinning и с мартенчето мое Божидар се радваме да си "побъбрим " тук-там, когато има време  и никой от нас не дреме Party, поздрави от нас  Heart Eyes
"избръммммчахме" на 19-ти март....

# 111
Момичета кажете от какво мляко за масаж сте доволни,че моето (на Клоран) свърши и искам друго,че не ми се нрави нещо...

леле нещо ми се прецака нета и като натисках бутона "публикувай"  като луда то поста ми се е размножил за което съжалявам  ooooh!

# 112
аз съм за себамед с 2 ръце!

# 113
радваме се да се запознаем  Grinning Hug Heart Eyesаз, Дани и мартенчо Божидар
ШУ, страхотна си,това ,което видях е много яко, смятам да се възползвам от всяка информация,наистина нямам мн.време(познато Party), и се надявам да сме си полезни с каквото можем
поздрави от нас
п.с как да участвам в албума ....през "АЗ И бебе " ли?

# 114
Ееее veroniki, много си мила!!! Hug
Ако кажеш в кой квартал си и къде е това магазинче мога да изпратя мъжа да го купи, ама той сега е на работа, та може би ако отидеш да го купиш пък той да дойде да го вземе по късно си мисля или  поне ако можеш първоначално до провериш дали ли го има в магазинчето и в какви  количестава.

# 115
Мами помагайте, тези коита сте на Хип - розов пробиотик, имам половин кутия, потърсих го и ми казаха, че до две седмици ще има проблем с вноса, директно от Хип е инфото.
Къде да го намеря в София, тоест къде може все още да има останали количества newsm78???

ние сме на ХИП1, купувам го от магазинче в Пловдив...не са ми казали ,че се очаква дефицит, но ако при вас няма мога да ви пратя

# 116
И в Стара Загора има дефицит на Розовия Хипп  Confused

# 117
Провери в Била за розов Хип! Аз поне от там го купувам!

# 118
Daytona ти от Пловдив ли си? Ако да -давай да се запознаем на живо и да обикаляме градинките с бебоците.

# 119
The_light_2008
в момента сме в Асеновград....(аз съм от тук ), в Пловдив правим ремонт, който не знам колко ще продължи, съпруга ми е там всеки ден,там си работи...
но ми е приятно да се запознаем.... Hug, смятам на 1-ви юни да се поразходим с децата към площада,дано времето е хубаво...

Общи условия

Активация на акаунт