МАРТенче сладко се разхожда доволно с мама и татко!

• 11 768
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
беба,
Да, опъва ми секциото, а понякога са и като бодежи.

Гербер и на мен ми донесоха от САЩ. Хубави са дрешките, но явно са малко по-малки. Те първи й омаляха. Така че, ако ги намериш, най-добре вземай по-големички. Пък и кажи, ако видиш някъде.

# 121
Daytona и на теб много благодаря за предложената помощ!!! Hug
Ели също! Hug
Няма да ви ангажирам за сега.
Вероники първо ще проверим още днес  в Билла и Метро и тогава ако няма ще прибегна до помоща ти.
Много сте отзивчиви, когато някоя от нас има проблем виждам как всеки не се замисля да помгоне с каквото може и това ме изпълва с надеждата, че доброто е по-силно от всичко и някак се успокоявам и имам повече вяра в утрешния ден... и съм щастлива, че съм част от нашето малко маЙчинско общество и знам, че имам много приятели на които мога да разчитам - ВИЕ мами! Hug
Случая с Марина също е много показателен!
Някой беше казал, че заедно ли сме няма по силни от нас, нека винаги да бъдем заедно и силни и нищо няма да ни победи!

# 122
 Peace ще се радвам като мога да помогна....
много е мило усещането, чувствам се като член на някоя "секта " Grinning, в добрия смисъл разбира се...

# 123
Бухтa ако намеря гербер дрешки, 6те разпитам и 6те пи6а  Simple Smile

# 124
Daytona , ха,ха, ха Joy много си сладка, добре дошла в сектата на мартенските мами! Hug

# 125
Daytona Hug добре дошла в сектата!
Аз също до такава степен си свикнах с вас, така си ви обичам - все едно сте ми семейство Hug Сутрин като стана - веднага включвам компютъра и се лепвам да чета какво става с останалите мартенчета  Hug Hug Hug

# 126
Daytona , добре дошла при нас!!!  Hug

# 127
 Grinning  bouquet
ние се събудихме....и сме мнооооооого гладни
до скоро,сладурки

# 128
  • варна
и аз да се запиша че пак сам изостанала
добре дошли на новите мами Hug
за забелването и аз съм в чуденка и незнам какво да правя за сега нищо не пипам
ина4е сме добре ходим по разходки смеем се пеем си и така
тово за сектата наистина е сладко

# 129
Daytona , добре дошла при нас  Hug

Момичета,преди няколко дни имах рожден ден и мъжът ми ме попита какво да ми подари,аз дълго мислих и реших с парите за подарък просто да си събера приятелите и да празнуваме заедно,след дълго ровене в сайтове за ресторанти нах накрая избрах и резервирах за утре вечер ще се съберем голяма банда с много деца и тъй като няма на кого да оставим борката,та и той ще дойде с нас.Стискайте ни палци дано да е спокоен и да не се изнерви от новата обстановка,та мама и тати да се повеселят малко.С Яна много често ходихме по ресторанти,дано и боби е така бързо адаптивен.
Аиначе лошото време днес ми даде възможност да почистя и зготвя за почивните дни.
Борис е със стиснати юмручета само когато е силно притеснен от нещо,иначе размахва едни ръце и много ги ближе,още не се е научил да ги смуче може би защото се опитва и двете едновременно да налапа.

# 130
  • София
  welcome на  Daytona
Дневникът на мама и при нашата педка го има вече- пратих моя на инкогнито, че казваше, че при тях го няма. И имам грях към Васида, защото казах, че ще отида да взема от офиса им, понеже ми е близо, но така и още не съм отишла. Те са на някой етаж и не ми е удобно да се мъкна с количката. Иначе жената там е много разбрана, доколкото знам и може да се навие да ви го прати по  куриер с разходи за ваша сметка...

Мария днес се завръща към състоянието си преди Пентаксима. Whistling Не реве вече- само че все заспива само на гърда- какво да я правя- не искам да я свиквам така, ама друг начин засега няма...
Белла мълчиш си не казваш какво има в колетчето, дето днеска го взе   Rolling Eyes
Тони, да не те плаша- ама щом си е видяла Рая ръцете- гледай какво лапане и нагълтване започва ooooh! При Мария така се получи- незнам при другите- може и да не е така. А тя пък днес вече искаше да си хване охлюва от дъгата с две ръцe- ама с едната ръка докопала другата играчка и заедно с нея пърха  да хване охлюва.
Ето снимка от деня в който си откри ръката и последствието - непрестанно в устата.

poli+ дано да си изкарате утре супер и да не си личи, че има малко бебе!

Ау- при февруярките вече имат първо зъбче- поне така им се казва в заглавието newsm78

# 131
Здравейте мамчета!
Влизам само за да ви поздравя и да почерпя.Днес моето момиче става на 8 години.

# 132
  • Ловеч
Добре дошли на новопостъпилите в мартенският отбор. Аз взех баткото от градина и съм яхнала метлата. Отивам аз, гушнала съм Косьо и съм го опаковала - хем да не го вали, хем да няма контакт с бацили и съм застанала на вратата викам Криси да се облича за да тръгваме. Даскалицата ме почва от врата: Влез, та влез да напишеш нещо, казах и че няма да вляза защото съм с бебето. Тя: ми нищо, само две думи да напишеш..... ми кипнах..как да вляза като имат коклюш. Как може да са толкова безотговорни, знаят че бебето е съвсем малко, че не е имунизиран, че е изключително опасен за малки деца, ама въпреки всичко мълчат. Разправя ми: ооо ми то отдавна мина, те са го пресекли с антибиотици. Какво ме топли, болните са преносители дълго след това. Ако се разболее Косьо ще ги гърмя... може да ни крънкат постоянно за пари и всякакви глупости да съобщават, а за това.... все едно нищо не е станало..... сори за многоточията ама съм бясна и ми иде да се разпсувам мощно. Олекна ми малко.
По въпросите: разреза не само опъва, ами направо си ме боли на моменти.
Зеленко може ли сметката да ми пратиш, то се е видяло че не ми е писано да посетя някоя организирана среща.
Ан ив - да ти е жива и здрава каката, много да те слуша и да ти помага.

# 133
Daytona  Hug добре дошла
Ан_ив,честито на щерка ти ,да е жива и здрава  Hug
Ох нямам угодия,Крис спи днес цял ден само става да папа,а аз умирам от притеснения да не е болен и само вървя  и мърморя защо спи толкова  newsm78 и в къщи ми се смеят-като не спи небива , сега като спи пак не бива  ooooh!,ама това за сега не ни се е случвало,а няма температура,хапва нормално
ох Окич,много е сладка с тази ръчичка,ние още не сме си ги видели  Laughing
айде наспа се,отиваме да се храним  Heart Eyes

# 134
poli+ весело и безаварийно изкарване с мн.усмивки.наздраве!
ан_ив   bouquet от нас, да е здрава, весела и щастлива твоята звездичка...как искам и аз едно момиченце....

Общи условия

Активация на акаунт