МАРТенче сладко се разхожда доволно с мама и татко!

• 11 778
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Ани да ти е жива и здрава рожденничката, много да ви радва и да ти помага с Габито.   bouquet

# 136
Daytona  welcome
Поли- весело изкарване.
ЧРД на каката на Ан-Ив! Да ти е жива и здрава!!!

Окич големи сте образи. Аз Елия все не успявам да я щракна така. Иначе ние също си открихме ръцете, даже видяхме, че на мама и тати са по-големи, но за сега само им се любува.
Да питам за този Дневник- безплатен ли е и при педиатрите ли само го има??? А ако не е- нали ще го има по книжарниците???

# 137
благодаря за посрещането ми от мамите тук...чувствам се много гот... Heart Eyes
моето слънце си откри първо палеца на лявата ръка,сега му  е много вкусна цялата....дори вече му слагам ръкавичка,ама взе да смуче и нея....
а  дали ще бъде левичар като баща си....мн.ми е интересно да разбера newsm78, не смятам ,че е лошо

# 138
Момичета благодаря ви за пожеланията!
Дано всички да сме живи и здрави. Hug Hug Hug
Daytona пожелавам ти от все сърце едно момиченце. Heart Eyes

# 139
Eли, безплатен е, да Peace

# 140
  • София
Daytona  Hug
честито на всички с повод за празнуване
за млякото-ползвам на мустела и съм доволна

# 141
Добър вечер,сектантки! Laughing
Добре дошла,Daytona!
Направо настръхнах като гледах за онази ..... майка с момиченцето-е гати какъв тормоз,не мога проумея как може да се отнасяш така с детенцето си,което си носила в утробата си,което ти е спяло на гърдите и ти е гукало и ти е викало "мамо". Cry Горките дечица.И аз пуснах мейла.
Русана,аз много се радвам като  Алекс спи така спокойно,но се е случвало броени пъти.Явно го е отпуснало коремчето душичката и затова е нанкал.И като е по-хладничко. Simple Smile Минаха ли коликите на Криси?Ние сме пак с пик вече повече от седмица.Какви ти сокове.И нашата докторка каза да почваме още преди десетина дена,но няма да я бъде тази.Достатъчно ми се мъчи детето. Stop
Зелено човече,може ли да дадеш и на мен сметката за Марина?Ще чакам следващата седмица майчинството и ще отделя колкото мога. Hug
И да знаете,че наистина нашите бебчета са най-най!Нагледах се на снимки-то от хубави-по-хубави! Laughing Е не е като за гарджето историята-най-красиви са си нашите мартенчета пък!
Честит празник на всички с поводи-да сте живи и здрави и дечицата ви!

Приятна вечер!!! Hug

# 142
  • Варна
Малееее, момичета какво правите вие, бе  ooooh!  Заради времето ли толкова сте изписали  Rolling Eyes Не съм ви чела, признавам си, ама имам около 8 страници.
Аз май спадам към категория луди майка - ние и днес бяхме цял ден навън, даже направихме нещо между погача и бебешко парти в едно заведение и като ме попитаха заради дъжда и студа искам ли да сме вътре аз казах не  Mr. Green и бяхме навън. Дъжда спря точно когато подреждахме масите и почна точно когато ги събирахме, ама си беше студ де, в сравнение с миналите дни.
Отивам да наваксвам с четенето и снимки ще ви покажа от днес, но по-натам.  Hug 

# 143
 Алекс_мама ooooh! това със спането май е било моментно  Sad Sad чак сега се отпусна след ужасен рев.Май не са ни минали коликите,свива крачета,има газове,ей нямаше край това чудо   ooooh!

# 144
Освен капките, на нас ни помогнаха много черешовите костилки (сушени черешови костилки в торбичка от плат, стоплени в микровълновата).
Нашият татко донесе този еко продукт от чужбинско, но точно сега всеки може да се направи - замества грейката, но отдава топлина много по-дълго време и не тежи така като грейката.

# 145
Окич, тя Рая си яде ръцете от 2 седмици, но ги видя вчера, но аз не и обърнах внимание. Едва днес забелязах, че ги гледа втренчено... Утре ще я издебна да я снимам и аз. Peace

Поли, дано подаръкът ти от съпруга е незабравим.  bouquet

ЧРД и на каката на Ан-Ив! Да ти е здрава и щастлива!!!

Добре дошли и на новите мами. Hug

# 146
Защо така не мога да вляза в снимка.бг? Дава ми грешен потребител или парола.А аз не ги и помня,бях си ги запаметила автоматично да си влиза.Може ли някой да ми ги прати пак,извинявам се ама... Embarassed

Русана,аз се отчаях вече с тези колики,сега са по-зле отвсякога,вечер го приспивам по 3 пъти докато се отпусне да заспи хубаво,все скача и се буди с рев.А стане ли към два часа през нощта и се почва въртенето и пъхането постоянно на биберона в устата.Успокоява се за малко,заспива,плюе го и айде пак след малко...И това при положение,че и през деня почти не спи.Уф. TiredВие какви капки сте пили?

# 147
  • София
Мами помагайте, тези коита сте на Хип - розов пробиотик, имам половин кутия, потърсих го и ми казаха, че до две седмици ще има проблем с вноса, директно от Хип е инфото.
Къде да го намеря в София, тоест къде може все още да има останали количества newsm78???

Утре ще ходя до един детски магазин и ще погледна там дали има. Прати телефон на ЛС. Иначе има борса за детски храни на гара Искър.

Зеленко, нашето педи също винаги вдига, винаги консултира и, ако е необходимо, идва. Слава богу, на мен не ми се е налагало да го викам, но съм се консултирала с него по телефона.

За повивалника: ползвам го, но не я оставям сама да лежи. Ако ми се налага нещо да свърша, слагам малката на леглото.

Никита, ами струва ми се малко, защото първия месеце качи кило, при това само от кърма. Мислех, че от АМ се качва повече. За соковете и аз не искам да бързам, едни познати обещаха череша от техния двор, та тогава смятам да почна. Иначе пюретата доко каза, че ще ги почнем другия месец.

Дайтона, добре дошла при нас

Да ви питам: гладите ли още дрешките на бебоците?

Дневникът на мама е безплатен, аз моя го взех от болницата. Наистина много полезна книжка.

И на нас ни се върнаха коликите #Cussing out

# 148

Русана,аз се отчаях вече с тези колики,сега са по-зле отвсякога,вечер го приспивам по 3 пъти докато се отпусне да заспи хубаво,все скача и се буди с рев.А стане ли към два часа през нощта и се почва въртенето и пъхането постоянно на биберона в устата.Успокоява се за малко,заспива,плюе го и айде пак след малко...И това при положение,че и през деня почти не спи.Уф. TiredВие какви капки сте пили?
Тва все едно аз съм го писала  Mr. Green,същите сме .Аз капките ги псрях,горе-долу от всички видове му давах,но имаше ефект само от еспумизан,но пък той го запичаше ,такаче и него спрях и от 2 седмици нищо не му давам,но няма разлика
Рила аз съм пробвала да му затоплям коремчето,но оше повече плаче  newsm78

# 149
 Stop аз вече не ги гладя всичките,както преди
и аз да споделя: понеже кърмата ми беше мн.малко(вече почти нямам)започнах почти отначалото да го дохранвам с АМ на ХИП, МН.съм доволна от пробиотика,страшно много исках да го кърмя....но не би
та за сокчетата,аз вече почнах по около 10гр. м/у храненията ябълка+морков ( педито така ме посъветва)
незнам дали е рано, в интерес на истината  коликите не му се увеличиха,само дето малко се запече, но взех да му разреждам АМ -а с водичка от овесени ядки и се подобри...

Общи условия

Активация на акаунт