МАРТенче сладко се разхожда доволно с мама и татко!

• 11 780
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
п.с   за коликите в началото почнахме с ЕСПУМИЗАН,но не го облекчаваше много....после  ми пратиха ИНФАКОЛ от Англия, той му подейства доста добре, дори вече му давам само по един-два пъти дневно...

# 151
Рила аз съм пробвала да му затоплям коремчето,но оше повече плаче  newsm78

Уф, съчувствам ти, и на всички останали бебовци с колики  Hug. Отаначало като бяха много силни коликите и докато си намерим капките дето ни действат - ние бяхме на лефаксин - Марти спеше по корем върху мен, по цяла нощ (подпъхвах одялото да не се изтърколи, а аз спях полуседнала облегната на възглавница). Някой дни направо цялата се схващах - обаче помагаше явно затоплянето, пък и близоста. Слава богу при нас поне това отмина, че си имаме и други проблеми на главата  Confused. Ако сте ги захранили - може от това да са се върнали за малко коликите - но така или иначе края му се вижда - след един два месеца, за зъби ще си говорим  Mr. Green

Не гладя дрехите на Марти, но минават през сушилнята - така че се затоплят достатъчно.

# 152
Момичета, мъжът ми купи розов Хип от Билла, но е от новия вид пише plus и е от 800 гр.

Явно за това старите количества са на изчерпване, защото вече зареждат от новия вид, той като пропорции на отделните вещества е по различен, направих сравнение, и все пак се чудя дали няма да си остане и стария Хип и да го да заредят, както казаха в търговската мрежа след 2 седмици. newsm78
Така, че вече имаме храна и Марто детето е спасен от глад . Joy
Благодаря на всички мами за желанието да помогнат за набавянето на храната ни! Peace

# 153
Хайде аз пак да се включа  Laughing Днес съм особено активна  Mr. Green Ама така е, като е лошо времето - София следобяд като откърти, та до 19ч. спа детето. /не помня даже в колко заспа/.

За гладенето - гладя ВСИЧКО. И на Никол си гладя всичко, нашите дрехи също.Така съм свикнала.Някак си ми е неестетично, като не е изгладено.

Направо ме убивате с това бързане за соковете  ooooh!

dobro_nastroenie, добре, че сте намерили манджа за Марти  Simple Smile

: Rila, каката като беше на 3-4 г. ми правеше бронхоспазми на всяка хрема и я водихме на лекар - там ни казаха, че е още малка, за да се изследва за астма, още не можело да се разбере и най-вероятно ще го израсте.Така и стана и сега няма никакви проблеми. Така, че споко, на вашата възраст пък е съвсем рано.Най-вероятно е нещо по-безобидно  Peace

Глафира, ами то е нормално 1-я месец да качи толкова, но с всеки следващ може да намалява.Така е по принцип, то ако качват всеки месец по кило... ooooh!За това ти казвам, че съвсем добре си е качила Светланка, да не се притесняваш  Peace

# 154
  • София

За гладенето - гладя ВСИЧКО. И на Никол си гладя всичко, нашите дрехи също.Така съм свикнала.Някак си ми е неестетично, като не е изгладено.

Пу, ще се наложи да купувам утре ютия.....Добре, че е студено, че нямам леки дрешки изгладени...

# 155
Ха здравейте и от мен днес цял ден  пускам обяви за колите че не остана време.
Да си призная не успях да изчета всичко Blush
Daytona welcome welcome
Момичета писах си с Марина и тя ми написа от какво има нужда и какво да купя от ремедиум, обаче каза и че има нужда от дрехи за братчето си. Как да го осигурим и него? newsm78 Аз тия дни като опразваме къщата ще търся да намеря ако има останали панталони (таткото преди няколко години произвеждаше скейтърски дрехи).
А исках да ви питам, тя каза една опаковка от лекарството ама какво ще кажете за две newsm78

Аз днес много се занимавах с Яна, масажирахме ръчичката, опитвахме се да хваща с нея и така. Боян вчера ме пита дали и е болна ръката Confused, много гадно ми стана.

Поли+ ние даже ти и честитихме РД  bouquet, весело прекарване.

Момичета на мен май ми намалява кърмата Confused, сигурно е от това напрежение.

ААА и да ви почерпя Wine Glass, моята приятелка, на която и храних бебето преди 5 години, на 26ти роди момиченце, а голямата и дъщеря, която храних, стана на 5 години вчера.

Отивам да ям и да произвеждам кърма Crazy

# 156
Момичета писах си с Марина и тя ми написа от какво има нужда и какво да купя от ремедиум, обаче каза и че има нужда от дрехи за братчето си. Как да го осигурим и него? newsm78 Аз тия дни като опразваме къщата ще търся да намеря ако има останали панталони (таткото преди няколко години произвеждаше скейтърски дрехи).
А исках да ви питам, тя каза една опаковка от лекарството ама какво ще кажете за две newsm78

И аз днес си мислих да купим 2 опаковки /бях писала в предишен пост/ от лекарството и - и без това ще и стигне само за 2 седмици, поне да е с отстъпка.

За дрехи за братчето и - ми освен да го заведем на пазар да си хареса и да му вземем друго не се сещам... newsm78

Шу, вярвам и искрено се надявам, че ръчичката на Яна ще се оправи и след време няма да си спомня изобщо за това.  Hug  Praynig

За кърмата хапвай редовно и пий повече течности. За спокойствието си го знаеш - гледай да ги даваш спокойно обявите. Wink

Дами, СЗА нещо не е писала отдавна... дано са добре!

# 157
Момичета случвало ли ви се е при вашите бебчета да не им стига въздуха и да се задавят чак.Ради много често го прави напоследък,а одеве направо ми изправи на нокти.Добре че бях в стаята до нея.А и друго да попитам-винаги когато я храня много и се изпотява главичката.Все си мислех че е от топлината в стаята,после пък и с тез жеги,но днес е доста хладничко,и пак много и се изпоти главата докато се хранеше. Rolling Eyes
Уф, съчувствам ти, и на всички останали бебовци с колики  Hug. Отаначало като бяха много силни коликите и докато си намерим капките дето ни действат - ние бяхме на лефаксин - Марти спеше по корем върху мен, по цяла нощ (подпъхвах одялото да не се изтърколи, а аз спях полуседнала облегната на възглавница). Някой дни направо цялата се схващах - обаче помагаше явно затоплянето, пък и близоста.
PeaceИ при нас това помагаше много.Пробвах какви ли не капки,но не.Накрая спрях и капки и чайчета,и само я гушках.Сравнително бързо се успокояваше.И мога да кажа,че не съм я разглезила,въпреки че е имало дни по цял ден да е в ръцете ми.Сега има моменти когато плаче,за да я оставя на спокойствие Mr. Green.Та по този повод ето една статия
Шу,дано да ги продадеш тез коли,че много ме е яд,че нямам пари,да успея да помогна.
А за Марина-аз си писах с нея,разбрах че имат нужда само от памперси и тем подобните неща,който ще набавите.Питах я за нейните размери и на брат и,като смятах по-късно да купя,но май ще гледам тез дни да взема нещо,и да пратя.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 00:26 от kremmyto

# 158
Тони, чак сега видях Рая каква е усмивка. Момичета добре сме се справили - бебетата са страхотни.
Много ви благодаря че сте до мен, та да има на кого да си помрънкам Blush Мерси и са куража    bouquet
Сигурно сте в прочели в предишната тема какви ги върша на сън Mr. Green а дано устискам и не лудна съвсем по преместването Crazy То поне мама да беше тук да си ме успокои, ама тя като е на майната си не ща да я притеснявам. Е на пак ви се оплаквам Crossing Arms

Ми тогава всички като сте си пуснали усмихнатите бебета ето ви едно ревящо http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=12588963

bouquet

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 00:47 от Шу

# 159
Тони, чак сега видях Рая каква е усмивка. Момичета добре сме се справили - бебетата са страхотни.
Ми тогава всички като сте си пуснали усмихнатите бебета ето ви едно ревящо http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=12588963

И аз само това си мисля като гледам снимките на бебешочите.... много са ни красиви.... и не защото са си наши. Laughing Шу, успокои ме, че не съм луда като си гледам често мартенските бебоци и им се радвам. Embarassed

А Яна е чаровна дори като плаче... Simple Smile Но първенството държи снимката на която батко и я целува - много мило ми стана... дали някога Рая ще целува така братче, или сестриче?! Blush

Отивам вече да си лягам, защото преди баня, след баня все покрай ноутбука минавам...да не би да пропусна нещо... Embarassed

# 160
Шу, дай линк към колите - може пък нещо да помогнем, знае ли човек откъде ще изкочи, че в тая криза е трудно да продаваш кола.

# 161
Ето ма и гат са женя Mr. Green  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=286137&pid=12589393

Не си мила и аз съм същата Crazy Живот и здраве и тя ще се радва на братче или сестриче, ако го искате.
Хайде лягай си, лека ти нощ, аз пък ще се изцеждам Tired че мойто ми изяде ушите Mr. Green

Рила ще пусна ама утре че не ми се търси сега Blush мерси  Hug

# 162
Шу не съм виждала по-сладко бебе докато реве Crazy ние сме едни набръчкани Rolling Eyes и червени ooooh!

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 07:32 от baby_moni

# 163
  • София
 Леле, че сладки бебоци, бе!
 Тони, гукащата Рая е за изяждане. Не знам как се удържаш.
 Шу, защо разревавате хубавото дете, бе-е-е-ей?! Grinning Много хубава и елегантна булка си била. Копчетата на роклята много ме кефят. Simple Smile
 Ивайло на мама Галина по нещо ми прилича на Илийката. Може би защото не са бузанковци, изглеждат по-големи или и аз не знам...
Тедсън, аз не мога да разбера какво се оплакваш ти от двете деца. Че тя Яни направо си гледа сестричката. На тези снимки мама не виждам. Grinning Grinning Grinning
 Аз имах странно изживяване с кърмата тази нощ. Събудих се в локва, а нито ми беше твърда гърдата, да каже човек, че много е била и затова изтекла, нито нищо. Много ме беше яд. И без това хич я няма, пък и да изтича по чаршафите...

# 164
  • София
Мамита, времето е кофти, ще дойде ли няой на среща или да не се хабя и аз newsm78

Общи условия

Активация на акаунт