МАРТенче сладко се разхожда доволно с мама и татко!

• 11 760
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Рила, ти ме срази....

Аз всеки път питам педито за това и тя ми казва, че е нормално и да не се притеснявам, получавало се при тесни ноздрички и щяла да го израсте. Препоръча да и почиствам нослето с физ.разтвор и клечки от сополки, които се виждат, защото от прах и секрет от носа се получавали налепчета и и пречат да диша. А и при нас не е често, а веднъж-два пъти в седмицата, но и е трудно да диша, затова реших да питам. Нашият матрак е повдигнат от както се е родила, а и тя не повръща през нощта изобщо. Дано не е по-сериозен проблем. Praynig Ще питам пак на 18, като сме на консултация.

А и се надявам и при вас нещата да се подобрят! Hug

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 13:31 от Tony_st

# 76
Здравейте момичета  Hug  отдавна не съм писала,но все не ми остава време и като гледам колко сте изписали  ooooh! 

ето нещо ,което много ме разтрои и нека помогнем е по един майл   Praynig   ако искате ми вярвайте се разревах  от репортажа и проста нямам думи   #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Да напишем писмо на ДА "Защита на детето"- нищо не струва, а може да помогнем!

В полето "До" или "To" копирайте следното:
press@president.bg, n.markov@prb.bg, infocenter@prb.bg, gospodari@gospodari.com, tazi_sutrin@btv.bg, 1x1@kanal3.bg, 5za4@kanal3.bg, neudobnite@kanal3.bg, zdravei_bulgaria@ntv.bg, story@slavishow.com, e.akcia@gmail.com

В следващото поле, което се казва "относно" или "Subject" копирайте следното: Писмо до Държавната агенция за закрила на детето

До: Държавна агенция за закрила на детето

Копие до:
Президента на Република България

Нова телевизия , БТВ , Канал 3
Господари на ефира
Полско посолство

Уважаема г-жо председател на ДАЗД и всички лица, работещи в агенцията,

Потресен/a съм от кадрите, излъчени по Нова телевизия, на 28 .05.2009 г, във връзка с двете деца - Николета и Павел. Крайно недопустимо е професионалисти, работещи с деца, отговорни за физическото и психическото им състояние, да позволяват подобни сцени на насилие. Защото това е насилие. Не можем да приемем, че Вашите служители са допуснали да се стигне до подобно нещо. Именно, защото са професионалисти, би следвало да направят изводи дали тази майка е способна до осигури подходяща среда за нормалното развитие на децата и. Защото нито една отговорна и заинтересована за състоянието и развитието на децата си майка, не би ги подложила на това психическо изтезание.

На кадрите ясно си личи грубото, насилствено и безразлично отношение на майката и бабата на двете деца. Вашите служители, както и всички други държавни такива, са отговорни за случилото се, независимо, че има съдебна заповед за отвеждането на децата. Тези служители са длъжни да се уверят, че майката е способна да се грижи за тях. А както се вижда на записа, това съвсем не е така, още повече, че те са присъствали на мястото на събитието. Те не са ли се запитали, след като пред камера и толкова много хора, тази майка се отнася така с децата си, какво би направила, ако са сами? След като всички видяха тази подигравка с децата, нито един родител не би се чувствал уверен в това да разчита на Вас, при нужда от помощ. Нито едно дете не би Ви потърсило, ако се нуждае от закрила, тъй като ясно се видя, че такава НЕ осигурявате.Николета и Павел са български граждани, каква защита им усигурява нашата държава? Как допускате те да бъдат отвлечени пред очите на толкова хора? Чии интереси се защитават пак ? Случилото се ще остави неизлечими травми в децата, кой помисли за това?!?!

Обръщаме се с апел към държавния глава да предприеме всички необходими мерки за защита на двете български деца.

Настояваме за незабавна намеса на всички компетентни държавни органи и неправителствени организации, които сега трябва да докажат, че са Българи, а не съучастници в това позорно престъпление.
http://vbox7.com/play:dab7d60b

# 77
Tony_st, ти пък - не съм искала да те притеснявам - просто при нас така се стекоха нещата - нали педито ти преслушва Рая, щом нищо не чува, значи няма нищо   bouquet - не се шашкай!

simona_stoyanova и аз гледах репортажа и е ужасно това, само дето държавата нищо не може да направи - това си е сложно международно право, а бащата трябва да се бори с граждански искове и т.н. В 99% от случаите, децата отиват при майката; на този баща му трябва добър адвокат - картинката беше наистина грозна - ужас! И това при положение, че тези деца са толкова големи, как може така да ги изтръгват от средата им - много се натъжих!

# 78
Моля да ме извините, че не съм честитила месечинките. Embarassed

Честити месечинки!!!

Може ли едно странично въпросче??? Някой ако има инсталиран фото шоп да помоля да ми го прати и ако може да обясни как се инсталира. От 1 месец се мъча и нищо. Благодаря предварително.

# 79
И аз гледах ужасно беше,нали сме уж в Европа,а какво отношение само!!! #Crazy  Направо не ми се говори,на никога не го пожелавам,чак се разплаках като гледах,според мен деццат трябва да са при родителя който те искат! А тези от "Закрила на детето са за  #2gunfire

# 80
Tony_st, понеже аз имам астма и зна колко е неприятно, силно се надявам да не е това. мисля, 4е бебо4ето е още много малко, за да може да се определи дали ова е проблема, аз ли4но съм била при д-р Мустаков баща от малка, както за астмата, така и за алергии. сега работи синът му, също много добър лекар. бих те посъветвала да дръннеш един телефон и да питаш от каква възраст е възможно да се определи има ли нещо такова или не, защото трябва да си в 4ас с особеностите. кабинета му е близо до 5те кюшета, аз си посещавам проф. жени милева, страхотен професионалист, но е за възрастни.

мами и Стефан се обръща от корем по гръб, обратното - само си забива главата в 4аршафа, но неможе да си завърти дупето още  Laughing

?кога мислите да свалите нивото на креват4ето или ве4е сте го направили?

за пла4а - 2 дни истери4но пла4е и понякога както си играе и по4ва, а е нахранен, пил вода,сух и т.н... доки каза - има деца с по-4увствителна нервна система и искат пове4е внимание, да им говори6, не било до възпитание, а до гени.... и таткото веднага реши, 4е прили4а на мен в това отношение Wink

утре оиваме да ни вземат кръв (и на двамата, 4е жп-то реши профилакти4ни да пуска), та 6те стане ясно топ4енцата на главата дали са безобидни. много ме у4уди коментара - на децата се напипват линфните, понеже им е по-тънка кожата, нямат коса... а нашто бебе има мноооого косааа  Shocked

4естити месе4инки на вси4ки бебо4ета   bouquet

много са сладурси вси4ки мал4овци, на новите снимки ве4е си ли4и колко бързо растат Simple Smile))))
пу-пу-пу-пу да са ви живи и здрави и много усмихнати!

дове4ера и аз ще ка4а малко на бебо, 4е снимките са ни на компа на тати  Simple Smile

Elg фото6опа трябва да го има инсталационен, а не инсталиран, за да може да ти го прати. най-лесно от датата или друга търса4ка можеш да си го свалиш.

# 81
мами със секцио - усещате ли придърпване от време на време. аз усещам от едната страна, а на прегледа вси4ко си беше ок, матката се е прибрала, вси4ко е наред  newsm78

# 82
  • София
мами със секцио - усещате ли придърпване от време на време. аз усещам от едната страна, а на прегледа вси4ко си беше ок, матката се е прибрала, вси4ко е наред  newsm78
м да понякога усещам
simona_stoyanova напълно съм съгласна с теб и вече пратих писмото,това не само че е недопустимо и грозно,но и крайно безотговорно...просто нямам думи

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 14:40 от djudjanka_2808

# 83
Здравейте и от нас!

Ама ужасно време, наистина  Crazy Аз се хванах да изгладя, поне нещо да свърша, че иначе няма време. Тя София си е спокойна, ама си трябва винаги някой около нея да се занимава, иначе започва да мрънка. Добро си е детето, изобщо не реве, ама все трябва нещо да се случва около нея  Grinning А и добре, че е майка ми, че да успея да свърша нещо.Сега, докато гладя, тя я приспива в количката на отворена балконска врата, че да се лъжем, че сме навън, ама не знам дали ще стане номера  Mr. Green...а, заспала е  Grinning

Аз пък смятам др. седмица да ходя на фризьор да си оправя кичурите, да съм убавица за морето  Crazy Само не знам като се съблека дали няма да изгоня всички около мен. Фигурата ми е безобразна  Crazy Хем ходя да скачам 3 пъти в седмицата...ама май си оставам само с потенето  Laughing

Сложихме 2-я Пентаксим, детето е качило този път 900гр. и 4 см. и съм супер щастлива/че нали мин. месец беше само с 500гр отгоре/, че няма да се дохранваме! Сега сме 5.150 кг. и 58см. Е, в сравнение с др. дечица е нищо май  Laughing като гледам за какви размери  пишете  Shocked, ама ще сме джобно гадже явно  Laughing

Уффф, сега изгледах репортажа...нямам думи просто.И това се случва в 21 век  #Cussing out Това ще остане травма за цял живот за тези дечица!!! #Cussing out

София също хърка доста, но само сутрин  newsm78 Ръчичките също си ги държи стиснати в юмручета.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 15:28 от *Nikita*

# 84
 smile3501 браво на всичките ни бебоци,толкова са сладки  Hug,кои с играчка в ръка,кои ококорени,страхотни са  Heart Eyes
За това с децата и аз съм потресена,снощи доста плаках на репортажа,толкова жал ми стана за таткото,като легна пред колата  newsm45,такива неща само у нас могат да се случват
Или и аз не улучвам играчките на мойто пате,или мрази всичко цветно и издаващо звуци (освен телевизора )  Mr. Green
За нивото на кошарата сме още много малки,той милия както заспи така се събужда,хич не мърда,а и още не може да се обръща  Laughing
А има ли мами,които още са без цикъл  newsm78,моя още никъв го няма,а не се кърмим,бях на профилактичен миналата седмица,доки каза,че съм ок,но не  ме е гледал на видеозон  Thinking,че да не се наложи да купвам количка Фил и Тедс за 2 човечета  Joy Mr. Green(не е за смях )
Ние с нищо не можем да се занимаваме,ако не спим ревем,даже като спи пак мрънка  Mr. Green,днес беше много нервен сутринта и топъл,нямаше Т,но му дадох малко панадолче да се успокои и заспа като къпан

Чеситито на всички месечинки   bouquet

# 85
аз още нещо се сети, 4е искам да ви питам,
някъде вижда ли ли сте да продават дрешки на гербер (марката на пюретата). от щатите една приятелка ми прати бодита, много ми харесва материята за лятото. пак с размерите не се налу4кваме, тези са 6-9 месеца, а му стават  Shocked, купих от джъмбо летните с къс ръкав до 6м. 62-68см. - ами не му стават, а е по последни мерки 62, да е станал 63-64  Shocked

и бебо зяпа ТВ, а постоянно се старая да го завъртя на другата страна, но му е много интересно и я търси, хи4 не ми се иска да свква да киби4и пред телевизора.

аз репортажа го гледах сутринта, много тъжно, незнам какво бих направила при такава ситуация, поредната безумица, стискам палци на таткото да си вземе де4ицата! Praynig

rusana бягай до аптеката за тест4е  Simple Smile

# 86
  • София
 А-а-а-а-а! И Илийката се включи в хора на ревящите нон-стоп бебоци. Вече ми писна. Оставих го в леглото и да пищи, колкото си иска. Щом и като го нося пищи, поне да не ми пука тъпанчетата.
 То не бе хранене през час, не бе чудо. Търси да яде, суче, повръща и пак отначало. И не е мигнал от сутринта. Е, сега от рев, ама заспа.
 И това гадно време, дето не позволява разходки...
 Днес ходих на масаж. Половината ми гръб беше схванат. Ама така ме размачка момчето, че сега съм като нов човек.
 Сега се връщам да разглеждам бебешки снимки.

# 87
  • София
Ние да се отчетеме за посещението при педито: малката е качила само 800 гр (вече тежи 5900) и според техните замервания е пораснала само с един сантиметър. А по моите измервания 3 сантиметра е пораснала.

И относно плачкането през последните, както се оказа, коликите се върнаха за мой ужас #Cussing out

Педи каза да давам отново капки и да започвам със сокчетата. Каза да й правя сок от череши Shocked Shocked Shocked как се изтискват череши, така че да направя една чаена лъжичка??????

# 88
мами със секцио - усещате ли придърпване от време на време. аз усещам от едната страна, а на прегледа вси4ко си беше ок, матката се е прибрала, вси4ко е наред  newsm78
И на мен от време на време ми придърпва и то предимно отдясно. Само, че на мен отдясно ми дорязваха, че не можаха да извадят бебка  ooooh! и го отдавам на това.

veselina_s_p, аз от две седмици съм с летния кош и никого не съм питала  Rolling Eyes . Ами леко е наклконен, но в тази жега е престъпление да държа бебка в зимния. На нашия не му се маха ватираната част  Naughty.

http://www.vbox7.com/play:8ee8f94a  newsm68

# 89
glafira сок от череши се прави много лесно. Махаш костилките и стискаш с марлята, е , верно че излиза повече от една лъжичка  Laughing То сок от моркови е по-трудно, щото пуска по по- малко Peace

Общи условия

Активация на акаунт