кога го преместихте сами4ко и има ли нещо, което от практи4на гледна то4ка да съобразим, като правим детската, 4е май скоро ще я мъдрим нея, ще се кърти, зида.... та да не се налагат промени като вси4ко е готово.
Тя София си е спокойна, обаче...приспивам я, слагам я в количката и се събужда.Пак я приспивам/на ръце/, заспива мнооого дълбоко и щом я сложа в количката и пак отваря очите.Накрая я напъхах в слинга и вече повече от час спи и не смея да я извадя.
Последната глупост дето чух е, че това с късното захранване било поредната американска мания по повод алергиите
Само не можах да разбера какво общо има незрялото коремче на бебето с алегриите
Но всеки сам си решава. Има тонове инфо в нета за захранването, така че...
привет и от нас !!!
на всички тук и съжалявам, че времето днес не ни позволява разходка....

И ние се правим на артисти, за да забавляваме Рая, ама тя така сладко се заглежда и си комуникира с нас, че няма как да не и угодиш на бебешкия акъл. 
Последната глупост дето чух е, че това с късното захранване било поредната американска мания по повод алергиите
Само не можах да разбера какво общо има незрялото коремче на бебето с алегриите
Но всеки сам си решава. Има тонове инфо в нета за захранването, така че...
дано днес поне се извали...
Дали малкото грамчета не се дължат на това, че папка по 5-6 пъти на денонощие
Линфните възелчета бяха леко надути, но било нормално при бебетата. Не помня коя мама сподели за засилено секретче от очето. Ние имахме същия проблем, изписаха ни капки Tobradex, но първо да пробваме с масажче под очето отвънка навътре по няколко пъти на ден или когато се сетя. На втория ден секрета спря и не сме купували капките. Коликите, май отшумяха, само да не чуе дявола.
на новите мами
Как само си минава времето ...
Но всяка майка сама решава какво е най-добро за нейното бебе/дете.
от 2 дена се запознах с наименованието "колики" до сега не съм усетила да сме имали,а за захранването-всеки когато си прецени,ние понякога така си дъвчем езика,че аз захранването мога да го започна още от сега

, аз и брат ми -по друг, големият ми син пък няма нищо общо...