1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 28 037
  • 440
  •   1
Отговори
# 90
# 91
hiacint исках ЛС да пусна за да не спамя но кутията ти е пълна
Роси_66 ти е отговорила - качването става през софта /бит комет, уторент, аузериус... или там кквото ползваш/ през който и теглиш
важното е филма да е на компа  програмата да е активна
софта трябва да ти показва и рейтинга - колко от файла който си дръпнала е качен
има разни колонки - качено, свалено, кофициент - от там си виждаш рейтинга за файла
нищо не трябва да правиш - важното е програмата да е активна - т.е тогава споделяш с тези които теглят файловете които ти вече си дръпнала
не го обяснявам ясно ама аз не съм много на ти с техниката

# 92
  • Варна
 Hug Hug Hug

Здравейте на всички  bouquet

Вчера питах,но тъй като никой не ми отговори ще питам пак.надявам се да не ставам нахална Embarassed

Не мога да се регистрирам в Лапачето,за да си тегля сериите.изчетой темите на новия потребител,никъде не намерих отговор на въпроса си.и тъй като няма как да питам там,моля ако някой от вас е компетентна,да ми отговори,как да се регистрирам.като си вкарам някакво потребителско има и парола,ми дага че са невалидни newsm78

Благодаря ви предварително  bouquet

# 93
Миме за клипчетата  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 94
  • Plovdiv
Момичета ,
Покрай ОНУР  да не забравим  ХАЛИТ

http://www.youtube.com/watch?v=vPMcmeNEWvE&feature=channel

bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 11:41 от mar_tomova

# 95
  • Sofia
Здравейте момичета  Hug Имам питане: има ли вече тема за : "Мелодия на сърцето"??? Май от днес започваше, а?? Няма ли да се оживим пак с новия филм, Звездичка????
Защото колкото и да ми е тъжно "1001 нощ" приключи и тук малко ми доскуча, без обидени, моля, ама като няма развитие на филма тук само фантазии се вихрят.
Имам нужда от презареждане, Звездиии., какво мислиш по въпроса???   bouquet

# 96
hiacint исках ЛС да пусна за да не спамя но кутията ти е пълна
Роси_66 ти е отговорила - качването става през софта /бит комет, уторент, аузериус... или там кквото ползваш/ през който и теглиш
важното е филма да е на компа  програмата да е активна
софта трябва да ти показва и рейтинга - колко от файла който си дръпнала е качен
има разни колонки - качено, свалено, кофициент - от там си виждаш рейтинга за файла
нищо не трябва да правиш - важното е програмата да е активна - т.е тогава споделяш с тези които теглят файловете които ти вече си дръпнала
не го обяснявам ясно ама аз не съм много на ти с техниката

castanea, благодаря за отговора. Аз ползвам Опера и при мен са малко по-различни нещата. Сега пробвам нещо, да видим дали ще стане. Ако не, нищо друго не ми остава, освен нова регистрация, но и тя става с клизма, голям проблем е да се регистрираш нормално.

# 97
Здравейте момичета  Hug Имам питане: има ли вече тема за : "Мелодия на сърцето"??? Май от днес започваше, а?? Няма ли да се оживим пак с новия филм, Звездичка????
Защото колкото и да ми е тъжно "1001 нощ" приключи и тук малко ми доскуча, без обидени, моля, ама като няма развитие на филма тук само фантазии се вихрят.
Имам нужда от презареждане, Звездиии., какво мислиш по въпроса???   bouquet

Има тема, но не е на Звездичка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398149.0

# 98
  • Варна
castanea ,Благодаря ти от сърце миличка  bouquet  bouquet  bouquet
Имам да тегля 72 серии #Crazy

Зайче  Heart Eyes

Лек ден на всички  bouquet

# 99
# 100
Това и още нещо обедини много хора,  не се забравя...в сърцата ни остана...

http://www.youtube.com/watch?v=t0Ma1NfFCDk

http://www.youtube.com/watch?v=KHakw-TYU2I&feature=related

/  какво гори Джейда , не си спомням да е превеждано, ако не греша /  newsm78

newsm51
не видях превод на това , има ли го някъде  Praynig

# 101
Момичета, току що си купих "Уикенд". В притурката има статия - интервю с Халит Ергенч, нищо ново няма в нея, което да не знаем. В понеделник щяло да има "огромно" интервю с него във вестник "Аз, жената".
Но другото, което ме впечатли, е съседната статия със заглавие "Мелодия на сърцето" засенчва "1001 нощ".  За сега е показан само 1 епизод и не знам от къде е това заключение, но ще видим.

# 102
mar tomova, привет. и аз съм луда по този клип. благодаря, че го пусна.  

# 103
  • гр.Добрич
Мили момичета, не съм искала да влизам в спор с никоя от вас. За себе си реших да гледам филма, когато го дават по Нова и тогава да коментирам сериите, но след като повечето от вас са го изгледали, явно тук няма място за мен.

Повечето от коментарите ви бях доста обидни и крайни. Приятно гледане на всички и разтягане на локуми. Явно имате много свободно време.  Hug

# 104
Момичета, току що си купих "Уикенд". В притурката има статия - интервю с Халит Ергенч, нищо ново няма в нея, което да не знаем. В понеделник щяло да има "огромно" интервю с него във вестник "Аз, жената".
Но другото, което ме впечатли, е съседната статия със заглавие "Мелодия на сърцето" засенчва "1001 нощ".  За сега е показан само 1 епизод и не знам от къде е това заключение, но ще видим.

Правят си реклама на филма,какво значи "засенчва"Има и други хубави и стойностни филми,и всеки се е хубав за себе си...
А филма може и да е хубав,наистина,ще гледаме и ще видим,това не е състезание кой е по по най ,а развлечение в своб.ни време.
На времето бях под силно въздействие на "Птиците умират сами.." И книгата също...
Но 1001 нощ не ме грабна само с любовната история-клас.музика,поезията,високият стил на р-ри,великолепния актьорски състав...
В сравнение с жалките латино  сер огромна разлика но да сравняваме с др.турски сериали...не зная дали е много правилно.Щом са го закупили-явно е интересен...Но 1001 си ми е любим за всички времена... той е извън и над всички класации.

Общи условия

Активация на акаунт