1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 28 040
  • 440
  •   1
Отговори
# 105
  • Plovdiv
Мили момичета, не съм искала да влизам в спор с никоя от вас. За себе си реших да гледам филма, когато го дават по Нова и тогава да коментирам сериите, но след като повечето от вас са го изгледали, явно тук няма място за мен.

Повечето от коментарите ви бях доста обидни и крайни. Приятно гледане на всички и разтягане на локуми. Явно имате много свободно време.  Hug

spinki, тук всеки намира сам своето място!

А какво е за всички нас времето ,
давам думата на прекрасната и вечна ПЕТЯ ДУБАРОВА

http://www.youtube.com/watch?v=DNI6e-BYsZA

И да преклоним глава в памет на загиналите в катастрофата вчера!   Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=qd9oc5Tjr9o&feature=related

Hug

# 106
ТОЛКОВА Е БЕШЕ СИЛЕН 1001 НОЩ И ВСЕ ОЩЕ Е , ЧЕ НЕ МИСЛЯ СКОРО НОВ ФИЛМ ТАКА ДА МЕ ЗАВЛАДЕЕ .... ДЕНОНОЩНО ...  Heart Eyes Embarassed newsm78

# 107
Момичета,не мога да се рагистрирам в Лапачето newsm78

Някой има ли подобен проблем?за да си тегля серии ми иска регистрация,а такава не мога да направя ooooh!

И аз исках да се регистрирам, за да тегля качествени сериите, но не ми дава... Sad

# 108
  • Варна
Аз се оправих,но с помощта на една мила съфорумка Hug

Незнам какво направи,но ме регистрира Peace
Канастея,още веднъж  bouquet  bouquet  bouquet

И аз така си мисля,че нито един филм няма да ме завладее както 1001нощи.макар че не мога да гледам сериите от 16.30ч,тегля си ти всичките и го почвам наново. Mr. Green Не мога да оздравея от този вирус Naughty

# 109
  • София

Praynig Praynig Praynig

# 110
да, днес е ден на траур. но защо поредният такъв ден.

# 111
  • В тъмната гора.
Мили момичета, не съм искала да влизам в спор с никоя от вас. За себе си реших да гледам филма, когато го дават по Нова и тогава да коментирам сериите, но след като повечето от вас са го изгледали, явно тук няма място за мен.

Повечето от коментарите ви бях доста обидни и крайни. Приятно гледане на всички и разтягане на локуми. Явно имате много свободно време. Hug

Ами подобни на твоите са и нашите коментари...то си има и поговорка за това "Каквото повикало, такова се и обадило". Като гледам въобще не можеш да се въздържиш...дори и за последно.

# 112

А какво е за всички нас времето ,
давам думата на прекрасната и вечна ПЕТЯ ДУБАРОВА

http://www.youtube.com/watch?v=DNI6e-BYsZA

http://www.youtube.com/watch?v=qd9oc5Tjr9o&feature=related

Hug

mar_tomova, благодаря, че споменаваш за трагедията в нашия град, тук вчера беша истински ад. Нека днес всички преклоним глава пред загиналите и да благодарим на Господ за запазения живот на оцелелите. И аз имам близка, която трябваше да бъде там, но за щастие в последния момент се е отказала. Но докато разберем това, не искам да ви описвам какво сме преживели.

# 113
Вчера ли е била тежката 76 серия? Cry

# 114
Вчера ли е била тежката 76 серия? Cry

Не, вчера беше 75.

# 115
Значи предстои...Няма да мога да я гледам отново

# 116
Момичета, помоооощ,
Опитвам се да си сваля от Лапаче вчерашната серия, но не мога. Вижте какво ми излиза:

Download torrent

hiacint
Your ratio is under 0.4 so you can't download this torrent
Your RATIO: 0.005

File Name: Binbir gece (1001 нощи) 2008 TVRip S03 E75+BG Audio
Size: 561.53 MB (588,808,754 bytes)
Uploader:
You must increase your ratio to unlock this download.

Не съм много "на ти" с ползването на торентите. Иначе с компа се оправям сравнително добре (все пак имам солиден стаж в ползването им, с това съм си вадила винаги хляба). Но вече съм аут от системата и трудно насмогвам на новите неща.
Разбирам, че нещо не ми е достаъчно голямо, сигурно това: RATIO, но какво трябва да направя, не ми е ясно.

Първо е добре да използваш за лапаче utorrent, освен това, ако имаш събрани точки можеш да ги обмениш и ще ти се повиши коефицента. Ако коефицента ти е под 0,40 системата не ти позволява да сваляш. Друго важно нещо е да не местиш или преименуваш свалените файлове. Успех!  Simple Smile

# 117
# 118
Значи предстои...Няма да мога да я гледам отново

Явно наистина е много тежка Confused Поне съм сама, че като ревна и ме гледат странно Praynig Единствено на 1001 нощи са ми се насълзявали очите не веднъж... аз и не гледам сериали, но колкото и да съм гледала най-драматичните им моменти... нищо, гледам и чакам да видя това което знам, че ще стане.

А и понеже се разбра, че съм в голям грях, че не съм изчела всичко  Mr. Green да питам - сигурно сте го обсъждали, но по-добре ми подминете въпроса, ако ще ми обяснявате - да съм чела, че сте напреднали и т.н.  Peace

1001 нощи освен в България, Турция и Румъния дали е постигнал успех и в други страни? newsm78 Много ми е интересно, защото има една патриархална нишка, която може да не е много близка до други култури а ла латино-американски сериали... въпреки, че историята и играта са толкова завладяващи, че... Heart Eyes

# 119
  • София

1001 нощи освен в България, Турция и Румъния дали е постигнал успех и в други страни? newsm78 Много ми е интересно, защото има една патриархална нишка, която може да не е много близка до други култури а ла латино-американски сериали... въпреки, че историята и играта са толкова завладяващи, че... Heart Eyes
   До колкото зная и в Арабските страни. Миналия месец на 26 април артистите  -  Халит , Бергюзар, Тарду и Джейда бяха в Кувейт! Peace

Общи условия

Активация на акаунт