1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 28 042
  • 440
  •   1
Отговори
# 120
Kati52 мерси  Wink

Последния сериал, който ми беше харесал и гледах беше "Клонинг" - явно арабските и турските ми допадат на мен лично  Simple Smile

# 121
•ºt®eisyº• аз знам че и в арабските страни го дават, но там май по принцип си гледат турски сериали - 1001 не им е 1вия тр сериал като при нас
Халит, Берг, Тарду и Джейда имаха покана и ходиха в Кувейт сега в края на сезона. Първата снимка която се пусна в темата от едно тяхно вечерно интервю беше снимка на екрана на ТВ с мобилен телефон .... явно нова ни пусна като за начало един от най-хитовите серали. Аз 'клонинг' не съм го гледала. Всъщност не съм следила сериал такак както 1001, но вече май определено ще гледам и други турски. Понеже момичетата ни запознават и с други - всички ми изглеждат интересни за сега
не знам дали го дават в други страни в Европа - някой беше писал че в Германия го давали, но незнам в крайна сметка дали се оказа вярно
Да не е близко до латино-американски сериали, аз за себе си съм доволна че го изгледах сериала и че се запознах с тази култура, музика и т.н

76 еп е трудна серия да, но и прекрасна игра направиха всички. Много силен епизод. Аз съжалявам, че няма да мога да я гледам днес серията. Не знам дали знаеш, но момичетата преведоха и песента от 76, ако не си гледала клипчето препоръчвам, невероятно се подсилва момента когато е ясен и текста

и нали вече изпушихме лулата на мира, заровихме томахавката, изтрихме си краката на изтривалката  Peace
и май няма наистина нещо което да не се е обсъждало, някои неща по няколко пъти дори - първо с бяло, после с черно. Вече се знаем кой на каква позиция е, какви са му аргументите..... затова коментите не вървят няма какво да си кажем просто. Обаче някои ситуации са много въздействащи и мисля че всеки тук би ги коментирал пак ако се появят нови мнения  Hug

ама дълъг пост съм изплющяла  ooooh! извинявам се

# 122
Здравейте виждам,че в темата ни днес отново цари прятелско и приятно отношение,което много ме радва Hug Hug HugМар Томова клипчетата и думите ти са неповторими,благодаря за тях  bouquet HugМного се моля на Севи нил,ако има възможност да ни преведе за какво гововри Джейда в клипчето качено от Мар Томова,ще сме й много благодарни Praynig Praynig PraynigДжейда е много красива на това клипче Crazy Heart Eyes   Ани виждам че си сложила изтривалката минах и през нея Peace,отново си ни зарадвала с ново инфо,страхотна си  bouquet  bouquet  bouquet,благодарности на Севи нил за превода newsm51  love001  Мъжа на Джейда така влюбено я гледа докато говори,дано са много щастливи заедно Praynig Hug CrazyМимата67,жалко че си сбъркала ваните, hahaha Joy,но във фантазийте може и да я улучиш Hug Heart EyesБлагодаря ти за клипчетата,не съм на Онуровото клонче,но клипчетата ми харесаха,а клипчето с Керем ме зарадва много  bouquet Hug Crazy По повод изказването на Пинки,Мишел е казала всичко необходимо,нямам какво да добавя PeaceПриятен ден на всички желая Hug Hug Hug

# 123
Аз да не изнаглявам съвсем, но някой ако има под ръка линка за песента с превод от 76 серия, стана ми много любопитно. Или поне как се казва самата песен, аз ще намеря линк   bouquet

# 124
Аз да не изнаглявам съвсем, но някой ако има под ръка линка за песента с превод от 76 серия, стана ми много любопитно. Или поне как се казва самата песен, аз ще намеря линк   bouquet

http://vbox7.com/play:2fc6081a

# 125
•ºt®eisyº•
http://www.vbox7.com/play:2fc6081a
ако искаш като изгледаш еп тогава гледай клипчето, че е с кадри от серията

sevi_nil  Hug

# 126
castanea, sevi_nil Много ви благодаря момичета  Heart Eyes

# 127
Момичета, току що си купих "Уикенд". В притурката има статия - интервю с Халит Ергенч, нищо ново няма в нея, което да не знаем. В понеделник щяло да има "огромно" интервю с него във вестник "Аз, жената".
Но другото, което ме впечатли, е съседната статия със заглавие "Мелодия на сърцето" засенчва "1001 нощ".  За сега е показан само 1 епизод и не знам от къде е това заключение, но ще видим.

Правят си реклама на филма,какво значи "засенчва"Има и други хубави и стойностни филми,и всеки се е хубав за себе си...
А филма може и да е хубав,наистина,ще гледаме и ще видим,това не е състезание кой е по по най ,а развлечение в своб.ни време.
На времето бях под силно въздействие на "Птиците умират сами.." И книгата също...
Но 1001 нощ не ме грабна само с любовната история-клас.музика,поезията,високият стил на р-ри,великолепния актьорски състав...
В сравнение с жалките латино  сер огромна разлика но да сравняваме с др.турски сериали...не зная дали е много правилно.Щом са го закупили-явно е интересен...Но 1001 си ми е любим за всички времена... той е извън и над всички класации.
[/color]Това е и моето мнение и за мен 1001 нощ е над всички др сериали и е несравним,ще остане завинаги в сърцето ми Party Crazy Heart Eyes

# 128
  • Варна
•ºt®eisyº•

sevi_nil  Hug

Мила,знаеш ли дали я има песента в Ютуб?за да мога да си я сваля
Някой беше дал линк към нея,обаче като я сваля и се забива,един господ знае къде в компа и не мога да я намеря ooooh!

# 129
 клипчето което е дала мар томова

http://www.youtube.com/watch?v=KHakw-TYU2I&feature=related

г-жо Джейда буквата ''Е'' на колието ви ни привлече вниманието ?

подарила е на съпруга си  за сватбата им  ръкавели с буква'' е'' -били по нейна идея изработени
после е решила да направи и за себе си един сет от колие и пръстен същите като на мъжа си ръкавелите
за да ги носят когато ходят някъде заедно

знаете че Джейда и Енгин преди няколко месеца се ожениха/не знам кога е излъчено това /
как ли върви семейния живот ?

много добре върви семейния живот
само че още с женитбата ни моята работа бе много интензивна
 аз трябваше да ходя на репетиции в театъра,връщах се рано сутринта и заминавах на снимки
за много малко се връщах в къщи
но съпруга ми много ме подкрепяше
за мен няма час,няма празник,делник ,уикенд за да сме заедно
и това че е много разбран , а не му трябваше някакъв период за нагласа
а той ми каза аз не бързам чаках те 6 години
мога и още 2 месеца да те почакам
много ме подкрепяше и това ми позволи да се държа права на краката си
подкрепи ме и за  другите предложения които идват
каза ми да приема  това което ми харесва
че за напред ще има по- хубави и по- хубави предложения
много ме мотивира

искате ли дете ?

даже две искаме за  да порастнат заедно
дай боже
мислили сме над това
на лято може и да има изненада

после я питат за Берг и Халит ?
един на друг много си прилягат
дай боже това така да продължи при тях цял живот
аз като техен приятел съм щастлива с тяхното щастие

момичета да ме извините, че не спазвам никакви правила
че скоро четох една тема в клюкарника за бисери

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 16:26 от sevi_nil

# 130
sevi_nil благодаря за бързия превод   bouquet

изобщо не се притеснявай за правилата - ние само четем новината  Simple Smile
нали знаеш как попиваме всичко

jorjito освен този линк да ти дам http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=nenni+bebek&aq=f nenni bebek се казва песента има я в различни изпълнения

# 131
•ºt®eisyº•

sevi_nil  Hug

Мила,знаеш ли дали я има песента в Ютуб?за да мога да си я сваля
Някой беше дал линк към нея,обаче като я сваля и се забива,един господ знае къде в компа и не мога да я намеря ooooh!

Ето песента ''Ненни бебек'' http://4storing.com/nzk0v3/0b1ed5b94808b002929df2b57f30e4f7.html

ТУК Е КАЧЕНА ,САМО НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЯКОЙ СИ Я СВАЛИЛ ОТ ТАМ

А В ЮТУБ Е     http://www.youtube.com/watch?v=0rvrS-Er0PE&feature=related
ЗАПОЧВА ОТ 2:55

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 16:00 от sevi_nil

# 132
Севи- благодаря smile3525
И не се извинявай за нищо-няма причина

Много се радвам за Джейда,че я разбира и подкрепя Енгин,че е щастлива...

И друго - тя казва за нашите ,че са един за друг(че си прилягат) Тя ги познава и нейното мнение ме радва

# 133
  • Plovdiv
СЕВИ ,
Благодаря ти ! Опасна си да знаеш! Само искра ти трябва! smile3501
Не се притеснявай за превода, и ний от една дума схващаме!

ДАФИ, благодаря ти!
Тайно се надявах  да нямаш клипчето за Джейда, за да ти е подарък !

bouquet  bouquet  bouquet

# 134

Общи условия

Активация на акаунт