1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 28 057
  • 440
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,
колкото и да е тежка серията е и една от най-хубавите и заслужаващи да се изгледа ,затова с удоволствие се настанявам пред ТВ.

# 136
  • София
I az syadam pred Tv.

# 137
Пригответе си много кърпички Cry

# 138
Здравейте! И аз съм фен! Гледам в момента и май ще е доста тежък епизод.
Моля ви ако  някой знае от къде мога да намеря музиката от началото на филма като за gsm
да драсне някой ред.
 Praynig хиляди благодарности!

# 139
Ооо на Керем колко му се събра  Cry Детенце, баща му - макар че не бяха близки пак.

А това да загубиш дете дни преди да се роди е някакъв непосилен ужас! Ако е в началото на бременността пак е голяма мъка и болка, но дни преди раждането...не знам, не знам... newsm45

# 140
  • Варна
аз не знам дали ще имам сили да изгледам още веднъж до края тази черна серия  Cry

# 141
Това за мен също е една от най-тежките и силни серии! А играта на Джейда е уникална!  bouquet  bouquet  bouquet

# 142
Ох, Сезен как може дори да изрече тези тежки думи  #Cussing out

# 143
Това е и серията, в която за първи път съжалих Керем, толкова му се струпа наведнъж! newsm45
А Сезен ме подразни, сякаш само нейната мъка е важна!

# 144
Не тези актьори не са за Оскар - направо не знам за каква награда са, ще кажеш всичко са преживели! уникални просто.... Heart Eyes  bouquet

# 145
Не тези актьори не са за Оскар - направо не знам за каква награда са, ще кажеш всичко са преживели! уникални просто.... Heart Eyes  bouquet

Е, това е една от многото причини да сме все още в тази тема, въпреки, че сме изгледали всичко! Не ми омръзва, колкото и пъти да гледам!  bouquet

# 146
Според моето мнение това е серията на Джейда и Тарду!Възхищавам им се на невероятната игра! И как нито един от четиримата не е  все още родител и успяват така добре да пресъздадат любовта на родителя към детето му?!

# 147
Не тези актьори не са за Оскар - направо не знам за каква награда са, ще кажеш всичко са преживели! уникални просто.... Heart Eyes  bouquet

Peace след като изгледаш серията по Нова, пусни си (ако искаш, разбира се ) и със субтитри, както гледахме ние благодарение на страхотните момичета, които превеждаха   bouquet
като им чуеш истинските гласове, емоции, съвсем ще  #Crazy #Crazy #Crazy  Cry Cry Cry
 Peace Hug

# 148
добре, че чат-пат дават Аху, та да поемем глътка въздух...па макар и отровен  Mr. Green
че с тоя кошмар...все едно гледам за първи път  Cry

# 149
Севи безкрайно много ти благодаря за пореден път,възхищавам  се на всеотдайноста ти,така ни радваш с тези преводи,дано ти се връща добрината многократно  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug CrazyТолкова се радвам за любимката си Джейда,че има до себе си толкова красив ,разбран и подкрепящ я в работата й мъж,искренно се надявам да са много щастливи заедно и да имат здрави и хубави като тях деца,личи си че са много влюбени,дано са така до старини Praynig Crazy HugИ за Халит и Берг е казала че си подхождат,дано е права и те да са много щастливи заедно Praynig Hug Не се притеснявай затова как си го написала ,ние те разбираме винаги,важното е колко радост ни доставяш с преводите си Hug  bouquet
Мар Томова мнооого ти благодаря за клипа(приемам го като поздрав)не го бях гледала и мнго ми хареса Джейда е толкова кресива и щастлива че ми пълни сърцето,дано се снима в още много филми и да имам щастието да ги гледам и тях Praynig Hug  bouquet Crazy Party Heart Eyes   След тази тежка серия в която,немога да сдържа сълзите си,толкова мъка и болка са събрани в нея че имам буца в гърлото,така го изиграха и артистите че все едно на мой близки се случва още повече че Бенну и Керем са ми слабост,само факта че са щастливи в живота ме успокоява Cry Sad Rolling Eyes Hug Whistling И точно в деня на национален траур и тази жална серия,много мъка ooooh! Rolling Eyes  А и Онур и Шех толкова тъжни в тази серия,поне след трагедията с Бенну,Шех се опомни колко важен е всеки миг щастие Peace,а Сезен мъката я прави много жестока към чуждото страдание Crossing Arms,не че и тя не страда много,но поне малко състрадание можеше да прояви Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт