1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 28 059
  • 440
  •   1
Отговори
# 150
  • до най слънчевия бряг
 Сигурно ще се повторя, но защо трябва да чакаме да стане нещо небратимо ,за да обърнем внимание на малките неща в живота и да се сетим ,че всеки миг, трябва да се цени ,че дребнавостта ни принизява и трови
Но така става често ,замисляме се затова когато загубим нещо истински ценно
А за играта на тези артисти нямам думи ,След тях много трудно се гледа нещо друго ,затова и повтаряме и потретваме сериала

# 151
Като гледам пак Керем.....
как нежно целува Бену, докато спи в болницата
как се прощава със сина си
как връзва обувките на Бену
как върви след нея по стълбите като паленце
как безпомощно стои пред затръшнатата врата като изгубено малко момче.......
му прощавам всички минали......и бъдещи грехове
връщам назад думите си - ДА, ТОЙ ИСТИНСКИ ОБИЧА БЕНУ

Cry

а Джейда е просто  #Crazy #Crazy #Crazy Cry Cry Cry  newsm20

# 152
Сцената под душа - също уникална!

Гледайте и със субтитри! Наистина с оригиналните гласове е в пъти по-въздействащо! newsm45

# 153
Хайде момичета да ви видя колко обичате двойката Онур Аксал и шехерезада. Канал Д неуморимо пуска класации да ни вземе силичките и последната е коя ви е любима двойка от сериал.
Двойката от Аси води шеметно но ние знаем че имаме силата и търпението да цъкаме за Онур и шехи които са номер 41 и резултата е срамен...
Şehrazat & Onur - Binbir Gece Görüntülenme 505015
Toplam Oy:10129
Ето ви линка и да почваме:
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=715

# 154
Здравейте на всички мами.
Не знам дали тук е мястото за една молба  newsm78, но ... Търся един турски филм с учстието на Тарду. Филмът е O Kadın, от 2007 година http://www.imdb.com/title/tt1092022/. Не мога да го намеря за да го смъкна от никъде. Ако някоя от вас го е засичала някъде моля да ми даде линк. Или поне за ви замоля, по-специално може би турските мами, да ми дадете линкове към турски филмови търсачки newsm17.
Много благодаря предварително.

# 155
  • София
Не, няма да мога да изгледам серията със субтитри. Може би - след време. Нарочно оставих 76 еп. да го гледам по Нова, гледала съм го без превод по КаналД. Плача с глас - наистина няма такъв филм - очаквам тази година наистина големи отличия  на фестивалите в Анталия, Анкара...

# 156
  • Бургас
МНОГО силна серия! БРАВО!

# 157
Направо ме разбиха - милото влиза баш когато рева с глас, като се затича, че се уплаши, чак се спъна... а аз  newsm45 "За какво ревеш бе?!"," За Бену и Керем уаааааа",  Shocked, първо ме обяви за луда, после се позагледа да види защо рева чак...мисли, мисли..."Ма то верно е тъжно, и*бахти сериала". Cry

И аз нямам сила да изгледам сериата със субтитри.... добре, че даваха отвреме на време нещо друго - буквално да си поема дъх...

anna3com не ми се отваря страницата, май претоварихте сърварите  Mr. Green

# 158
Невероятна серия-гледах я отново.Много силна,даже бих казала май от
 най-силните в целия филм.
Заслужава да се гледа,колкото и тежка да е.А артистите се справиха блестящо-както винаги.
Много силни думи,погледи и жестове-всичко това подсилване е точно на място!

Erisipela,ако търсенето ти се увенчае с успех,драсни два реда  Peace
аз също бих искала да го гледам.

Здравейте! И аз съм фен! Гледам в момента и май ще е доста тежък епизод.
Моля ви ако  някой знае от къде мога да намеря музиката от началото на филма като за gsm
да драсне някой ред.
 Praynig хиляди благодарности!

И аз да се запиша за нея  Peace

# 159
Не знам мила на мен ми се отваря без проблем. Гледам резултата е двоен но все още мнооого далеч от първо място....

# 160
Ужасно тъжна и в същото време уникално добра серия. Гледала съм я поне 4 пъти, но сега на големия екран беше направо разтърсваща. Как успяват тези хора така да ни омагьосат? Това тяхното не игра, то е пълно отдаване и сливане с образите. Една от друга по-тежки и разтърсващи сцени, силни думи, музика, която ти бърка в душата, как след такова нещо човек може да гледа друг филм?

# 161
Ани! Hug Hug Hug
Отивам да гласувам!

# 162
Аз сигурно съм мазохистка, точно тази серия гледах 5-6 пъти! И рев..., рев.. #Crazy

# 163
Боже, не мога да повярвам на очите си. На 40 позиция е двойката....
Şehrazat & Engin - Binbir Gece
Görüntülenme 547629
Toplam Oy:1807
И ама толкова много гласа...ужас. Внимавайте да не се объркате че са една до друга.

# 164
Благодаря на Кудрет бей, на сценаристите(така и не разбрах жени или мъже са те), на БРИЛЯНТНИТЕ АКТЬОРИ,и не на последно място на Нова , че ни предоставиха възможността да се докоснем до този сериал.
След малко ще си пусна пак на компа 77 еп.да се порадвам малко на любовта на Онур и Шех.
Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт