1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 28 062
  • 440
  •   1
Отговори
# 165
Ами ако имате мелодията на мп3 цялата просто я отрежете - става за секунди. С Неро или mp3 knife (с нея се работи елементарно, малка е...но нещо не съм доволна от качеството на отрязаната част). Мога да ви я отрежа, но не знам коя част искате, затова може и сами.

Сайт за пра … 86;ни - лесно се работи, поправям се - и тук се режат, не само се конвертират!

А в този не  … 77;те - също е много лесно.

Но за качеството на самия звук не мога да гарантирам, аз съм рязала с един сайт и станаха много добре, но не мога да го открия.  Peace

Мога да ви кажа и професионална програма, но едва ли има смисъл чак до там да се задълбава, а и е тежка за подкарване.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 18:35 от •ºt®eisyº•

# 166
  • sofia
Момичета,
да ви кажа една новина
нашата РЕНАТЕ /ПОЕТЕСАТА/, която написа толкова стихове за любимия ни филм , днес стана баба .
Има си прекрасен внук на име АНДРИАН.
Нека да и е жив и здрав и я изпълва с много оптимизъм.
ЧЕСТИТО !!!!!  bouquet  bouquet

# 167
номер 30
Nadide & Burhan - Binbir Gece Görüntülenme 558706
Toplam Oy:4994
номер 9
Bennu & Kerem - Binbir Gece Görüntülenme 566124
Toplam Oy:

# 168
Оф, оф, изгледах епизода и не мога още да намеря подходящите думи и за играта, и за музиката, и за всичко. Наистина това е един от най-силните и най-тежките епизоди. А каква игра правят всички. Гледах го като за първи път,  и със субтитри е въздействащ с оригиналните гласове на артистите, но пък с озвучаването вниманието се съсредоточава изцяло върху играта и се наслаждаваш на изражението, играта на тялото, погледите, а бе наистина са страхотни актьори.
Коментирали сме го това и пак се вълнуваме, и при всяко следващо гледане пак ще е така.

# 169
браво момичета Hug
за по малко от половин час имаме повече от 100000 точки
Şehrazat & Onur - Binbir Gece Görüntülenme 575805
Toplam Oy:115616

# 170
Ами ако имате мелодията на мп3 цялата просто я отрежете - става за секунди. С Неро или mp3 knife (с нея се работи елементарно, малка е...но нещо не съм доволна от качеството на отрязаната част). Мога да ви я отрежа, но не знам коя част искате, затова може и сами.

Сайт за правене на рингтони - лесно се работи, поправям се - и тук се режат, не само се конвертират!

А в този не само ги конвертирате, а ги и режете - също е много лесно.

Но за качеството на самия звук не мога да гарантирам, аз съм рязала с един сайт и станаха много добре, но не мога да го открия.  Peace

Мога да ви кажа и професионална програма, но едва ли има смисъл чак до там да се задълбава, а и е тежка за подкарване.

Всичко това е много хубаво,но като нямаме мелодията  newsm78

# 171
  • Варна
Някой ще разкаже ли накратко как свърши сериала?  newsm78  / не го гледам редовно, но съдейки по заглавието явно е свършил /

# 172
Geradost   , много се рових, но нищо. Остана ми само надеждата, че тук може някои да окаже съдействие. Попаднах на трейлърите на този филм случайно, покрай един друг турски филм, но много ми харесаха. Да не добавям, че съм луда фенка на Тарду. Единствената ми надежда е ако получа малко помощ от мамите от Турция. newsm50 Ако го намеря от някъде, ще го кача в zamunda, а ако има английски субс ще го и преведа. Само да го намеря.  smile3547

# 173
Ренате ,честито внуче!!!  newsm30
Много да ви радва и да расте весело,здраво и щастливо детето  Hug

# 174
Erisipela,ами успех и ще чакам линк  Peace

# 175
и аз се надявах да не плача на днешната серия,след като съм я гледала няколко пъти,
но къде ти, направо си изплаках очите  newsm45 newsm45 newsm45- май си падам малко мазохистка, но как да я подмина
като толкова добре е направена макар и убийствено тъжна

а за гласуването съм на линия и здраво залепнала за бутона "enter"  typeuu

# 176

Всичко това е много хубаво,но като нямаме мелодията  newsm78

Да уточним - искате мелодията с която започва филма? Нали имаме клипчета с тази мелодия - ще си поиграя тази вечер и ще видя какво ще стане.  Peace

# 177
Ренате, да ти е живо и здраво внучето!  bouquet  bouquet  bouquet

# 178
Аз имам мелодията от началото на филма,но ми е в компа и немога да я кача тук,ако някой иска да му я пратя да ми пише на лични за да му я пратя по скайп Hug Ренате да ти е живо и здраво внучето,много радост щастие и успехи му желая  bouquet  bouquet  bouquet Hug Crazy

# 179
Ренате,да ти е живо и здраво внучето-слънчице!!! smile3525 newsm32

Общи условия

Активация на акаунт