Отговори
# 15

Запис и от мен на челните редици,че от 20 часа съм зачела .
Диде дано всичко мине и се оправиш бързо,стискам палци.
Вальо вчера доста покашля и киха и днес сутрин ходихме до докторката.Изписа ни стодал и спрейче за нослето,че доста сополки има и трудно диша,но поне няма температура и е веселяк.Показа ни как да му помагаме да се завърта като му държим ръчичката и днес два пъти пробвах почти успешно.
Тази нощ ще спинка с баба,а ние с тати се усамотяваме в тяхната спалня.Свекъра днес го оперираха от херния и утре ще го изписват.Отлагаше доста време операцията и резултата е,че е била голяма колкото плувка.Ще си правим компания в къщи доста време.
Гея,мисля че с диета и инсулин диабета се контролира,моята баба доста години си изкара с тази болест.
Деси,трябва да поговориш сериозно със сестра ти,мисля че ви изнудва.
Лека нощ мацки и бебочета  Hug

# 16
  • в сърцето на един мъж...
Дидерончо, можеш да пиеш също витамин К, това е кръвоспиращо. Не е трябвало да се дърпаш и да им дадеш да те зашият. Дано спре и да се оправиш и да остане само лош спомен Hug А за биопсията - важно е и не трябва да се отлагат такива неща. Баща ми е онколог и аз съм много наплашена от тези неща и на 6 месеца ходя на мамолог и за цитонамазка.
МамаЗ, аз бях така - да мине бързо бебешкия период, а сега като проявява характер и ми се иска да е още в количката Laughing
Красикоко, нормално е, хормоните й се регулират.
Момичета, ще пукна - трети ден ми е зле, вие ми се свят и ми става лошо, като пред припадък. С много силни главоболия Sad А от днес ме боли и жлъчката Sad
Поговорихме си с милото и взехме някои решения. Надявам се той да спазва уговорките Crossing Arms
Деси, мислех да пиша за сестра ти - според мен не си й длъжна с нищо. В крайна сметка и двете имате семейства, деца и трябва да мислите за това. А и твоите пари не растат по дърветата. Ти също ходиш на работа, налага ти се да се бориш за всичко, не ти пада на готово. Да се стяга и това е. А ти не трябва да си толкова мека с нея и да й кажеш, че в крайна сметка вече имаш дете и се налага да мислиш за него. Много е болезнена една такава ситуация, но в случая тя не е права и ви подлага на емоционално изнудване.

# 17
  • в гората
 Меченце,  newsm51.

Маменца, какви са тези болести какво е това чудо.Я всички бързо да оздравяват  smile3513!
 Аз да се похваля днес моето хлапе изкара цели 4мин. по корем и даже се хилеше, а след това като го слагах да спи и то милото се търкулна и пак по корем, че се и надигна на ръце  hahaha.Сякаш да каже: виж ме бе не съм чак толкова зле. Joy

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
 Hands Clap  typeuu

# 18
  • Sofia
Здравейте, мили майчета!
Еййй, четох, четох, много четох!
Искам да кажа, че много ви прегръщам всичките! Много ми беше тъжна миналата тема, ама вчрвам, че всичко ще се оправи!
Диде, непременно да тичаш в болницата, ако много кървиш тая нощ  Hug И не се страхувай! Бързо ще мине, ама трябва да си здрава и на линия, мисли за Заринка! Много съжалявам, че така точно при теб се е получило!

Деси, аз ще повторя мнозинството, ама сестричката е за бойче Wink Виж някакъв друг подход - не можеш ли да й дадеш примери от обкръжението ви, та да се чукне по главата депресирана и да види колко е щастлива и благословена със здраво детенце и сговорен мъж! И да спре да търси под вола теле и да се живее спокойно живота, че и вие покрай нея! Стискам палци бързо да се вразуми и да настане мир и любов!
А за главичката не се притеснявай, само го слагай младежа на другата страна упорито! На шефа на брат ми детето беше доста сплескано, ама така за месец някъде го оправиха Simple Smile Не отлагай обаче, че все повече им се втвърдяват черепите...

Иве, ама намъчихте се с малкия сладур Sad Пожелавам ти бързо да се оправяте и да няма вече болежки, милото мишленце да е спокойно, а и мама да си отдъхне!

Гея, мила, плашил го е чичо доктор твоя другар в живота, сигурна съм! Те, мъжете, са такива деца в това отношение! Докато не им кажат, че положението е ужасно, не се стряскат  Crossing Arms Само да ти кажа, че моята баба 30 години си живя с диабет и си отиде от съвсем друго нещо на 85 години... А все пак са я лекували представи си как преди 30 години (а и тя не се пазеше особено)...Та ти гледай да не тъжиш много, ами го стягай мъжо и да почва да слуша и изпълнява, че ти трябва спокойствие и на теб! Hug Hug Hug

Алхимиче, да нацелуваш болната бубка-снаха и да я щипнеш по дупето от Венци! Стискам палци утре вече да сте здрави!

И Сферичката да оздравява бързо! А Йойо си го кърми, дори да е вирус, за него няма проблем, само слагай маска... Hug

Оххх, толкова много неща исках да пиша, ама .... много ми се спи  Tired Утре ще пиша пак. На консултация сме и за втори Пентаксим и ми е така свито от тия ваксини  Confused... Ще се отчета след прегледа и може да ви споделя и нашата любовна история, която не започна чак толкова любовно!  Joy

Лека нощ на всички и много  Hug за Мечето за старанието и страхотната темичка!

# 19
Благодаря ви момичета  HugПочвам да и слагам компреси .  
Днес ми е кошмарен ден  Tired Баткото ни е астматик и направи страхотен пристъп сутринта , цял ден го гоня с инхалатора  ooooh! За капак бебка е супер кисела , а дъртият маймун се прибра за около пет минути и излезе да се види за десетина минути с един приятел , оттогава минаха три часа  #Cussing out И как ли случайно си е забравил телефона у дома  #2gunfire  
Оплаках ви се ! Май ме хваща следродилната депресия или съм хипер изморена вече  Cry

# 20
krasikoko адашката на кърма или AM e? Ии от кога са и така гърдичките?

# 21
Ех, Толо, много ти благодаря! Hug Ако ти кажа, че снимахме само с камерата (т.е. таткото снима, а аз с количката се бях поотдалечила, но мъникът спа без изобщо да го притесни шумотевицата), и това ни е единствената снимка!   bouquet

После потънахме бързо вътре да си вземем заветната диплома, да поплачем и така...

# 22
Изцяло сме на кърма , а гърдичките са подути от около 3-4 дни , а днес имаше и някакви капчици от едната .
Преди малко като и слагах компреса забелязах , че вече са се и зачервили  ooooh!
Нещо взех да се притеснявам . Утре сутрин ще тичам при док , че вече е късно да и звъня  Confused

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 23:40 от krasikoko

# 23
  • София
Диденце, надявах се кръвта да е спряла Sad А ти защо не остави да те зашият? Луда глава си, а не бива.. аз това му разправям на моя любим - кой каквото правил-правил, вече има дете и не може да си позволяваш нехайство към себе си, все пак тя зависи от нас и докато не стане самостоятелна ние трябва освен за нея да се грижим и за себе си
А ти - страх ме е? Няма страх - трябва да се действа. Дано обаче тази нощ всичко мине добре за теб и утре дали сама, дали с шиене да спира кръвта.
А за резултатите много силно ще стискам палци да са наред!!!

krasikoko
, нормално е това с гърдичките - на малката й бяха много подути повече от месец, но с компресите лека полека минаха. Секретирането също било нормално, а за зачервяването - не знам...
Но ти задължително питай доктора, защото все пак твоята не е новородена баш, б трябвало тези хормони да са се изчистили вече от тялото й...
Ти да не би да пиеш някакви хормонални лекарства? Може да е от това...

# 24
Попитах те защото чух от нашия док за подобен проблем при бебета хранени с АМ. При вас явно не е от това. Дъщеря ми беше така но това още през първия месец и отшумя тогава ми казаха да не ги пипам или разтривам и че се дължи на хормони но не са се зачервявали така че бива да се консултираш все пак с вашия лекар според мен.

# 25
Краси, не се притеснявай! Звънни си утре на лекаря, но спи спокойно тази нощ. Ето, виж:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=315548.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=printpage;topic=393503.0

# 26
Благодаря ви , че ви има ! Hug
Лека и спокойна нощ !

# 27
  • София
Дидерончо, много гадно! Дано вече си по-добре, но ако не дай си Боже дори малко се засили кръвотечението, моля те тичай да те зашият. Мен са ме шили така и то без упойка щото бях яла 100 неща преди това и не е страшно. А много добре разбирам как се чувстваш - най мразя ужким нещо за добро да направя и то да ми излезе през носа. И винаги става с нещо от което много се притеснявам - последно така с един зъб. Страх ме беше да отида на зъболекар, да не ми го извадят. Е, събрах смелост, верно бил за вадене (счупен мъдрец), ама можело и да се прави, но по-добре да се махне. Като чух ми стана зле, припаднах, но после се стегнах и героично седнах да ми го извади зъболекарят "за 1 минута" Еми познай - счупи ми ченето, дренираха ме после много пъти, боля ме 1 месец, а щръкналата кост се оправяла оперативно. Sad Егати доброто си направих. А за свекърва ти - аз бях за толерантно отношение към роднините на татковците, но в твоя случай #2gunfire
Деси, не е права сестра ти, но опитай с добро да я разубедиш да прави глупости и да ви вменява разни отговорности. Не се карай с нея, защото може и верно да е в депресия - за съжаление имам пресен пример около мен и нещата са сериозни:(. И да кажа ли, да не кажа ли.... Ще кажа: имам и кошмарен пример за заплаха със самоубийство  Cry

А днес и аз бях отвратителна майка Cry. Отново порязах пръста на Мишето докато некъдърно и рязах ноктите. Този път по-гадно - дълго тече кръв, превързвах я с миниатюрни лепенки, дебнех да не ги изяде... А най-гадно ми беше като се приближа да видя как е и тя милата да ми се зарадва супер много, да започне да маха с ръчички и да се усмихва без да знае, че заради мен я боли. Сигурно ме разбирате  - едно беззащитно същество,моето бебче, което безрезервно ме обича и разчита на мен, а аз... Пълна идиотка!!! Ох, направо ще се разрева. Айде отивам да си я видя миличката ранена бебка.

# 28
  • Стара Загора
Запис  Hug
Моята мома се събуди ,отдавна не го е правела този номер  smile3506

# 29
ооо зъбче така де  айде на купона ,няма сама да си вися Laughing
атмосферчето милото явно спинка Thinking еми какяо да се прави ще си джуркам сама Wine Glass малката така хърка че и да искам не мога да заспя 1countingsheep

Общи условия

Активация на акаунт