Отговори
# 30
  • София
атмосферчето милото явно спинка Thinking еми какяо да се прави ще си джуркам сама Wine Glass малката така хърка че и да искам не мога да заспя 1countingsheep

Хахаха, надявай се ти! Дойде свекърва ми да го гледа, за да се наспя аз, ама той иска мама... От 4:00 часа сме на крак... А аз съм с 38.5! Ако е от преумора, няма да се оправя никога... newsm45

# 31
Добро утро! Мн е мрачна и облачна тая сутрин, май и тука ни чака дъжд Sad
Доре и ние в 4 станахме, но ядем забързо и в4:30 беше заспала пак.Изкъпах се и легнах до преди малко. Сега я чакам да се събуди и да се почваме с продедурите Joy Вземи я смъквай тая температура, че мн висока почва да става Sad

# 32
  • София
Добро утро, мами Simple Smile

Че няма да има среща, няма, ама и утре е ден, и вдругиден и по-вдругиден, така че все ще се видим Simple Smile

Диде, мила, много кофти, ама днес, ако не е спряла кръвта, боли, не боли, даваш да те зашият и толкова, Зари има нужда от здрава мама, стискам палци всичко да се е оправило до сега, ама ако не е, не се притеснявай, щом те зашият всичко ще се нареди, а за биопсията, пожелавам добри резултати и да си отдъхнете най-накрая  Praynig Hug

Доре, да оздравяваш, ей...и Майчето също, да събираме отбора и да потегляме на разходка в парка Simple Smile

На дребния нали вчера му биха ваксина, снощи беше доста мрънкащ, но всичко в реда на нормалното, обаче тази сутрин изби рибата, ставам да го храня, той примрънква, изяде 100 мл и почна да ака, а той ака веднъж на ден, вчера ака към 19 часа, малко рано му идва днес май, май, ама какво да го правя мъника, изчаках го да се изака както друг път и да продължаваме с яденето, да, ама не, рев, рев, щом види шишето и почва да се огъва в ръцете ми и да пищи и аз го сложих да спи, тъкмо се унесе и се поразмрънкал нещо, татито ме вика на пожар, "дай ми го, той е гладен, аз ще го храня", викам "добре" и му го дадох, оттам нова порция рев, въртене и пищене, накрая баща му го оставил в леглото да пищи и да реве и ме вика какво да прави, не че не знае много добре, ама аз да се оправям, та пуснах сешоара и се нормализира положението, сега спи, ама като си помисля какъв рев ще е до следващото хранене и направо лошо ми става, поне температура нямаме, дано и не вдигне.

Е, много  Hug от нас за всички и до скоро писане, днес ще е доста явно, като гледам времето всички ще сме си вкъщи Simple Smile

# 33
Бърз запис и от мен...Бързам много,защото тъпия ми компютър непрекъснато се рестартира и от вчера един пост не мога да напиша...

Айде пък ако имам късмет после мога да ви драсна някой ред...

# 34
Диде, аз слез конизацията кървях жестоко и мен искаха да ме шият в Майчин дом, но първо ми изписа някакво лекарство  и когато отидох в Майчин дом дежурната лекарка я мързеше и ме изпрати вкъщи.Продължих да кървя жестоко но  не отидох ,защото ме беше страх и защото й се ядосах, въпреки че доктора, който ме беше оперирал ме беше изпратил при ния. До следобяда на следващия ден беше намаляло. Ще се опитам да потърся лекарството.

# 35
Здравейте сектантки! Скоро не съм писала, но ви чета редовно. Просто нещо не ми се пишеше, защото нещо се сдухах - Краси вече 10 дни не е акал, дадох вчера Дуфалак, но резултата е кошмарна вечер и нощ без свършена работа. Освен това го измерих и се оказва, че за 15 дни е наддал 100гр. Иначе пишка, може би по-малко, но не съм сигурна за това, и си е все така нервен, което е обичайно състояние за него. Не знам какво да правя, даже не знам дали да звъння на доки, какв ли щеми каже newsm78
Гея, момичетата са ти казали всичко, затова мга да ти пратя много виртуални  Hug
Деси, и на теб много Hug и търпение, защото вероятно ще ти е нужно!
На всички болни майчета и беболинчета бързо оздравяване!
Диде,, без да ми се сърдиш, но постъпката ти е малко безотговорна - малката има нужда от теб изцяло, а ти си играеш на криеница със здравето си! Недей така, ами бързо към болницата!Стискам палци всичко да мине успешно!
За нашата любовна история май сега не ми се разказва - просто ми е депресантско!

# 36
Добро утро, момичета!
И аз да се запиша в новата тема. Така и не успях да си довърша поста в старата, но малката калпазанка не ме оставя да пиша  Wink

Теди, отново благодарности за темата   bouquet

Гея, /с малко закъснение/ да ти е жив и здрав рожденника, и повече да те слуша  Hug

Диде, и аз се присъединявам към момичетата - не си прави шеги с тоя работа, а тичай да те зашият. Всичко ще се оправи, ще видиш!  Hug

хайде пак ме призовава ..........

# 37
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Честита месечинка на Красен!

# 38
 Привет, мацки...

Гледам малко минорно ни е настроението, ама то защото е в унисон с времето сигурно   umbrella
 Ама я горе главата! Всичко болнички да оздравяват, всички бебенца да си папат и акат доволно, татковците да слушат мамите, а свекитата ... да внимават в картинката  Mr. Green

Ние имахме сериозен разговор със ЗЪЛвата. Свекито настояваше да говорим, аз ги поканих вкъщи (така или иначе никой не е на моя страна, поне на моя територия да съм), сложих масата и ги посрещнах с най-ведрата усмивка, на която съм способна. Преди това обаче вкарах 3 вафли и една меденка (за да си вдигна нивото на ендрофина  Joy), плюс 50гр. уиски. Май подейства, пък и си бях взела решение да изгладя нещата заради златната ми свеки и любимия. Та сложих си аз достойнството в задния джоб, преглътнах 2-3 по хапливи забележки и накрая всички бяха много доволни. После си мислих доста по темата: имаше моменти по време на разговора, в които предишната Марта би обърнала масата и хванала съперничката за косата, а сегашната Марта просто сви рамене и се усмихна. Обезличила ли съм се или съм помъдряла?  newsm78

И за финал да ви споделя на какво попаднах тези дни. Чета приказки на Дара и направо ми се изправят косите - ми то една нормална приказка няма! Всичките са ужасни психарии! И това са български народни вълшебни приказки  #Crazy Само два примера:

"Живели някога един мъж и една жена. Жената раждала все момичета и затова мъжът я изгонил в гората заедно с първородната й дъщеря..." (Горороден и орисниците)

"Имало едно време един юнак, що бозал 25 години. Майка му не могла да го отбие, затова отишла в съдилището да се оплаче от него. И съдиите го прогонили в гората, за да го изядат зверовете..." (Юнакът, що бозал 25 години)

smile3555 tooth 

# 39
  • пак там
Добро утро и от мен!

Ние още се чудим дали да се присъединим към групата на болните или към групата на давещите се  Simple Smile Кашлюкаме, обаче нито има температура, нито е минорен, нито плаче. Засега ще изчакам с педи, да видим дали ще ни се размине...

Мартениче, страшни приказки си намерила  newsm78 Аз в тези, дето ги чета на Енчо, досега таквиз работи не съм срещала... Вярно, че засега му чета само за животни, ама...

# 40
Леле колко майнички има на фронта  55
Рися,заведи го на доктор,явно е вирус или от скапаното променливо време.Моя юнак трети ден е така +сополки като чешма Naughty

# 41
добро утро smile3507много ми се спи.
Пате пробва ли с мушкато?
ох от 1 час го пиша тоя пост ooooh!малката е толкова кисела,не е спала почти цялата нощ и само мрънка на всичкото отгоре тъпите сополи и се стичат в гърлото и така се дави,ей сега задрема дано да поспи че горкото е толкова изморено вече Sad
дидерончо как си???днес май ще пускаме пак новатема(така де теди ще пуска)
че с това гадно време няма какво да се прави.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора   леле колко време пиша

# 42
Здр.сладурки.
Честита месечинка.
Диде, стискам палци всичко да се оправи и резултатите да са добри.А за свеки, просто нямам думи.
Деси, мила, гледай си детенцето и мъжа, а сестра ти дано да се оправи.
През нощта като се събудих да дам водичка на малката гледах репортажа за отнетото от бащата дете, направо бях ужасена, после едвам заспах, незнам тази майка как може да причини това на децата си, а соц.служби къде са, абе направо ми иде да  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out  #2gunfire.А др.за катастрофата в Сливен, даже няма да го коментирам.
А сега да ви кажа за моята кукла, тя без мама не може, снощи излезнахме с бившите ми колеги за 3 часа, тя милата побъркала пак баба й, рев, мрънкане с триста зора я изкъпали и преспали, снощи като си легнахме и ние тя се размрънка и аз отидох до нея, тя си отвори очичките, видя ме, аз я погалих по главичката и я цунках и тя заспа спокойно, сутринта като ме видя, едни усмивки, като че ли не ме е виждала цял месец  Laughing и това го прави винаги когато мама я няма.
Още неможе да се обръща сама, но се опитва иначе, стой доста време по корем с дигната главичка.
Да попитам вашите деца ядат ли, моята от няколко дена неиска, и преди не ядеше много, но сега се мъчим да изядем 100 гр по един час, някой път чак се изнервям и ми се плаче, че си мисля че нещо й има. newsm78
Хубав ден на всички.

# 43
Здравейте момичета!
Всички болни да оздравявате и се оправяте-да не ви посочвам по имена, вие си знаете Naughty
При нас положението е: лакома девойка без никакво желание за сън - през деня има няма 2 часа спим, изключение само  навън и то не винаги. Ама какво да се прави, това да е. Освен това забелязах бяло петънце на венеца на Ани-майка ми казва, че може да е афтичка, аз съм имала като бебе. Някой да се е сблъсквал с подобно нещо?
Мартеничка - за приказките - една приятелка имаше курс по психология, в който точно за това ставаше въпрос-много са ни кървави приказките, все някой се трепе, някой е изяден, някой е изоставен -да не забравяме и лошите мащехи (образ, заместен във времето от свекървата, в твоя случай зълвата Blush

# 44
Мартеничке,какви са тези цитати! Joy  Joy  Joy
Иначе си абсолютно права за приказките.В "Джак и бобените зърна" учат децата,че е хитро и полезно да откраднеш и излъжеш,щом си беден.. newsm78 В "Клан клан недоклан" hahaha дядото бие внучето...И още много примери!

Гея,ти от стреса последните дни ли така се чувстваш..Защо не пуснеш някакви кръвни изследвания или пък може да е от кръвното налягане... newsm78

Янаст,Гея,благодаря ви за успокоението...Дано наистина грешката да е в кантара.Другия петък ще разбера.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 09:06 от толо

Общи условия

Активация на акаунт