Отговори
# 195
Алхимиче - копирала си адреса от лентата, където се пишат интернет адресите, нали? Прави се както при снимките - кликни с десен бутон на картинката - после properties - копираш URL адреса и го вмъкваш между двете img

# 196

Не можах просто да се сдържа... Laughing

# 197
Благодаря за закуската! Flutter Не се сърдя тука, махам сладолед с голяма лъжица докато спи малката hahaha
Аман от лоши новини, дано наистина да са само слухове Praynig
Гери, дано бързо да остановят какво е на мъжа ти и да му спрат болките!
Честит имен ден на вс празнуващи и честити месечинки на бебчетата bouquet
Много почна да ми реве моята беба  докато я кърмя. Снощи едвам заспа в 22:30 и се събуди в 5:30, ядохме 15 мин. и заспа. Сега я чакам Laughing
Времето е отварително като вчера, няма да можем да излезем, което означава, че гърдичките ми няма да имат почивка #Crazy

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 08:12 от kamelllia19

# 198
Времето е отварително като вчера, няма да можем да излезем, което означава, че гърдичките ми няма да имат почивка #Crazy
и ние сме така, поне като сме навън имам една малко по-дълга пауза от около 3 ч, иначе да не казвам - земното притегляне не знам дали ще ми види сметката, но Красимир задължително! hahaha Joy

# 199
Момичета, добро утро!

Не че е много добро за мен, ама ... Снощи Гошко изби рибата - яде в 21, 24, 03.30, 05.10, събуди се в 06.40 и сега пак се храним, и предните вечери имаше подобна схема, ама по-разредена и сега съм  smile3507 smile3507 smile3507 Дали е криза на растежа  newsm78 И други мами май имат същия проблем, ама аз се притеснявам да не му стане навик  #Crazy

Момичета, благодаря ви за подкрепата, няма смисъл да ви казвам че сте страхотни, вие си го знаете
Hug  bouquet Нашият татко е в болницата и ще стои до вторник, още не се знае от какво е, правили са му всякакви изследвания, всички са ок, а в понеделник ще излезнат и последните изследвания, засега казват че от храна и най-вероятно от едни ягоди, дето ги яде вечерта, но това са само предположения

А това за Ники Кънчев - дано да не е истина, че е ужасно  newsm45 Вчера как ревах на 1001 нощ, това е най-ужасното нещо, което може да се случи на някой   newsm45

# 200
  • София
Еееей, какви закуски какво чудоооооо! Особено кафенцето... Joy

Алхимиче, ето ти линковете:

http://snimki.info/data/media/1586/wallpaper_21-6.jpg

http://lafim.com/modules/coppermine/albums/userpics/food/The%20Works.jpg

Ама хамбургера го пуни с img width=450

Как намерих снимките: Натискаш с дясно копче върху самата снимка и после "Copy Image Location" или "Copy Shortcut" и после си го пействаш в отговора между img таговете с Ctrl+v.

А скобата ти ето я:

[color=redсори ама не става ей ще  си умрем от глад ако аз трябва да ви храня hahaha][/color]

Мръдни я преди сори-то. Simple Smile

# 201
Добро утро.Благодаря за закусчицата и кафенцето.
Гери, дано скоро мъжа и да се оправи и да си дойде в къщи.
Диде, много хубави новини, дано и резултатите да са същите.
Честити месечинки на всички сладки бебоци.
Направо ме разбихте с тези зълвички, баби и др.Хората направо са се здухали, вярно че на никой не му стигат парите, но пък не сте длъжни да им помагате особено, ког.на вас не ви стигат.
Моята кукла не дава да се караме с тати, снощи нещо ми беше вкиснато и малко се поздърпахме и малката като ревна, тати ме израти в др.стая, за да може да я успокои и аз си обещах, че ако има нещо повече не  Naughty пред детето.
А през нощта се нахранихме в 4.30 и аз съм заспала като пън, а тя нашта към 6.00 се събудила, тати я чул и решил, че е гладна и хайде пак на ново  Laughing, сега кога ли ще огладнее  Laughing.
За децата взеи от бащата-незнам какви са отношенията, но от клипа който изгледах няколко пъти, бащата в началото стоеше спокойно и гледаше и като видя как децата му пищат-полудя, едва ли някой баща може да издържи(не че й той не е виновен), но майка да се държи така с детето, е просто непростимо, а тази нейна приятелка(рускиня)как влачеше детето-с какво право, абе направо  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire.
Хубав ден на всички.

# 202
Ето и от нас снимков материал Mr. Green

, мн ми прилича на някоя млекарка Joy

# 203
 Хахаххаха, Ками, как така млекарка, бе жена  Joy Суууупер е детенце!  Heart Eyes

Толо, уТепа ме с тази жаба в каЙвето  hahaha А Бо много хубаво се е ориентирал: нека овладеем механиката добре, че булката хич я няма с координацията още (почти като мама й) и усещам как ще има маса поразии за поправяне след нея.  Crazy

А и специални благодарности на Янита за сайта с Rockstar baby   bouquet  bouquet  bouquet Още днес пускам поръчка  Party

Оппа, някой се събуди с усмивка на уста. Отивам да си играем  baby_neutral

# 204
  • София
Мартеничке, и ние сме още много кьопави... Мачка играчките, ама не може да ги докопа...

# 205
Хайде и ние за конкурса:

тази снимка ми е много смешна  hahaha

тази ми е много мила

и една от преди 2 дни

# 206
Фокси, как няма кандидатки за двамата сладури, трябва да ги запознаем, пък ако се харесат младите ще се разберем, ще почнем да стягаме чейза  Laughing.
Ние имаме едни играчки на количката с едно пиле-и сега сме в процес на изяждане на краката, мама й дава биберон, тя го плюе и пак краката в устата  Laughing.

# 207
Добро утро!
Какъв е този конкурс?
Днес около нас има автомобилно състезание, та се изнасям отрано с децата, че вече започнаха с шума от двигателите. Два дена ще сме в майка ми и ще се прибираме само вечерта. Е, кажете трябва ли да се организират състезания в жилищен район, събота и неделя, че и цял ден. Точно в 2 на обед са квалификациите. #Cussing out Хубава работа, ама българска!
Иначе ние сме добре, растем, много сме кротички. Каката пак беше малко болна, та и малката беше охремавяла малко, ама размина се, слава Богу? Само много отложихме ваксините, та се притеснявам малко. Досега са ни били само първата, противохепатитната.
Какво е станало с детенцето на Ники Кънчев?
Лек ден от мен!

# 208
Добро утро мамчета   bouquet
Едно свежо поздравче за да разведрим малко деня  Wink

http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4&NR=1
има голям избор от кафенца  Mr. Green каквото ти душа сака  Party

а и едно предложение за тема ако ви харесва
Сладко спинка ФЕВРУАРСКОТО детенца, а мама в сектичката пийва си кафенце  Party
с леко пожелание за всички неспящи бебоци  Peace

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 09:40 от wondertedy7

# 209
  • София
Добро утро, момичета!

Да ви почерпя за месечинката и именния ден на малкото ни мишле  Simple Smile

Честити месечинки и на останалите бебчета!
Честито на всички именници!
Да са живи и здрави!

сладки малки крачета
снимката е от преди 1 месец, но още тогава си гледа книжката с удоволствие  Grinning

От сърце пожелавам на всички болни бързо оздравяване. И дано настроението ни не е в унисон с времето навън  Hug

Общи условия

Активация на акаунт