Отговори
# 75
радвам се, че повечето болни дечица са по-добре, Зимна, как е Беа?

за клубчето да добавя, че питах какичките дали има някаква резервация за 1 юни, казаха че няма и можем да отидем когато искаме. тъй като организацията стана доста сложна, по независещи от никого от нас причини, ние с Ира мислим да заведем Емо и Мирко на 1 юни във въпросното клубче, надяваме се да сме здрави и всичко да е наред, и искаме да поканим всички здрави дечица и техните мами (и татковци и каки и батковци) да се присъединят към нас. нищо не пречи по-нататък да си направим друга среща и да си я кръстим януарски 1 юни Grinning
ще копна този пост и в другата тема.

иначе да "се похваля", че Емо е станал по-общителен, много се притеснявах, че е асоциален Embarassed ама сега в клубчето си играха с Мирко и какичките вътре час и нещо и Емо нито веднъж не ме потърси. много беше доволен. а ние с Ирка пийнахме кафенце и успяхме да си побъбрим Grinning

Слънчи, честит имен ден!

# 76
  • на плажа
 Пипи, радвам се, че се включи  Hug. Абе не знам дали Емо е асоциален,никак не му личи  Joy, ама Мирчо малко ме поизложи като се вкисна накрая. Надявам се вдругиден да е в по-добро настроение.

# 77
  • София
Клубчето е много хубаво- жалко че съм на работа. CryА и по-късно няма да мога- ще изпращам Сиянка в Бургас и отсега ми е мъчно,как ще съм без нея цели 3 месеца. Cry Cry Cry

Мимозке- ти как си, не си писало скоро newsm78 Hug

Дега- мерси за инфото- лошото е че сияна не дава въобще да и сресрам косата- като ме види с гребена почва да го иска и след това сресва мен с него Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ханна- много интересно- наистина пусни ни линк. А за наказанията- и аз си мисля ,ама едва ли мога да я накажа- тя като иска нещо почва да плаче толкова жално, едни сълзи течат от  очите по бузките- как да я накажа в такъв момент. newsm78 #CrazyЩе ми се качи това дете на главата - то е ясно  Mr. Green Mr. Green

Зимна,Блу- как сте?

Слънчи- честит имен ден! Ти Емилия ли си  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Джули- радвам се че ръчичката Ви е по-добре Hug

Аз лично от Горна баня ортопедията въобще не съм доволна- на майка там и правеха операция и беше ужасно. Но може в детската ортопедия да е по-добре. Sick На нас сигурно скоро ще ни се наложи да я посетим Cry

# 78
Слънчи,честит имен ден.Да си жива и здрава.

Пипи,честит имен ден и на Емо. ( предполагам,че и той има имен ден,нали е производно на Емил )

Джули,Никитали,радвам се,че Рико и Никол се подобряват. Hug

Зимна,Синеочке
как са Беа и Моника?

Дега, Hug.Пожелавам ти всичко да е наред на прегледа.

Ханна,много интересни и полезни неща си написала.Обаче това с наказанията незнам как ще стане.Един път го тупнах леко по ръчичката,защото постоянно искаше да яде пясък и той се разрева.

Маца,и Илия е същия с тръшкането и хвърлянето.

Силви,честита ви награда.Съз здраве да си я ползвате.

Жужу,защо ще ви се наложи да посетите Горна Баня?Нещо проблеми със Сиянка ли?А относно раздялата много гадно.Дано имаш възможност по-често да я виждаш.

Иве,баткото е много хубав.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 14:21 от Стелли

# 79
  • София
жужу специлани целувки за теб
Емилия съм Да Simple Smile

Благодаря на всички за поздравленията

Аз стягам багажа и след малко заминаваме към Плевенско(там поне е хубаво времето) Simple Smile

# 80
  • София
Стели- нали и ние не ходим сами- все иска да се хване за мен- прави само по няколко стъпки самичка.

Ива- много ти е хубав абитуриента. Hug

А ние тук бяхме на бала на племенника ми

Слънчи Hug

# 81
Ханна, ще опитам да го ползвам и аз.
Всъщност вчера се опитах, но не го наказах още не бях прочела поста ти Rolling Eyes
Та Саши, си беше набелязал една саксия с фикус Бенджамин и все му изкарваше пръстта. Отидох до него и му обясних, че не трябва, че цветенцето от това се храни, и т.н. То човечето гледа, гледа отиде и взе една шепичка и я разпиля по пода.
Моята реакция без да му обяснявам изкарах цветето в стълбището.  Crossing Arms
Сега цветя вътре няма!
Да качиш снимки!

M_I_A, l, връщам се към този твой пост в който каза, че като се тревожиш нещата се разминават. И при мен е така, когато предварително съм притеснена за нещо и го мисля, обикновенно се разминава. Даже имам моменти когато малко ме е страх да се радвам окрито.Та за мислите бях повокирана преди време от един филм "Тайната" тук във форума също се разискваше темата. Има един метод с визоализация на мечтите. На табло се слага снимка близка до твое желание, поглеждането във всеки един момент допринася за постигането му. Понякога се чудя, дали само блгарската народо-психология е свързана толкова с това очакване все на лшото. И все ми се ще да се науча да предизвиквам добро. Живота е шарен и вероятно не можем да предотвратим всичко, но поне това което може.
Надявам се вече да сте здрави !

Стелли, вие ще дойдете ли на клубче в понеделник?

Хубав дъждовен ден от нас!

# 82
Силви, честито! Със здраве да си якарате, знам, че много обичаш промоции и награди, ама то кой ли не обича!
За наказанията - ние го слагем в кошарата сам в стаята за 1-2 мин или го изгонаваме от стаята в коридора, да седи сам. Много рядко го правим, той нещо се е очовечил и разбира от дума, някой път се налага да го побутна, че се прави, че не ме забелязва, и той сам си вика : Айде с един такъв разочарован тон  JoyИначе за каквото е бил наказан най-много още един път да го пробва и край, да чукна на дърво.
Слънчи, не знам кой ти ги казва тия работи, ама тука времемто е пълна отврат. Crazy

# 83
  • Варна
... Даже имам моменти когато малко ме е страх да се радвам окрито.Та за мислите бях повокирана преди време от един филм "Тайната" тук във форума също се разискваше темата. Има един метод с визоализация на мечтите. На табло се слага снимка близка до твое желание, поглеждането във всеки един момент допринася за постигането му. Понякога се чудя, дали само блгарската народо-психология е свързана толкова с това очакване все на лшото. И все ми се ще да се науча да предизвиквам добро. Живота е шарен и вероятно не можем да предотвратим всичко, но поне това което може. ...

Ane , във връзка с това, наскоро ми подариха книгата "Подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу. Тя е точно за това, да се научиш да предизвикваш добрите неща да ти се случват Peace! Не съм я прочела все още... Ето мъничко инфо: http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=17826  Peace!

# 84
  • София
Честит имен ден на Слънчи и на Емо! Желая много усмивки и слънчево настроение напук на лошото време днес!

Ханна, благодаря че сподели с нас заниманията на Миша в Щатите.  Grinning Всичко звучи толкова интересно. Даде ми страхотни идеи с какво да забавлявам Ивана. Peace Все си мислех че още са малки за музика и спорт примерно, но явно съм грешала.
За метода Монтесори (а също и за Валфдорската система) четох преди време и много се запалих по идеите им. Жалко че и двете детски градини в София са ми далеч иначе бих се замислила. Сега търсейки пак инфо по темата попаднах на следния Монтесори Детски Център в Младост 1:
http://www.kamelini-montessori.eu/indexbg.php
Но доколкото прочетох става въпрос за деца над 2,5 год.

Тара, не съм чела книгата, но тук във форума има специална тема за нея. Много интересни неща споделят момичетата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302894.0

# 85
Здравейте момичетаа!
Честит Имен Ден Слънчо Wink Честит и на Емо и ако има още някоя скрита Емилия!

Добре дошли на Ханна и Миша и благополучно прибрали се на Невенска ,целувки на Монито и на Маги Hug
Всички болнички да се оправят вече Praynig
Дега не се притеснявай на детето най-вероятно му няма нищо но в Търговище най-вероятно няма детски ортопед и затова ви пращат във Варна , а ако мога да помогна с нещо обади се имам доста приятели лекари във Варна Hug
Жужу, ей ме на Hug, просто съм на принципа луд умора няма и си спретвам едни 10-12 дневни работни седмици,затова не съм писала от 100 години!
Мирка в този Монтесори център и аз се бях загледала но и на нас ни е мнооого далече.
Радито си беше пир нас за 10 дни че слагахме полиомиелитната реимунизацияи след това ми беше още по-трудно като си тръгна с наще!Нооо още малко и си я взимаме-юли ще ходим на море и вече нямам търпение!   

# 86
Честит имен ден Слънчи, честито и на всички останали, които днес празнуват!   bouquet

Ханна, Мише, Добре дошли отново  Hug

Мимозе, добре "прописала" отново!

Болничките вече да са "на изчезване" и само весели усмивки да греят по лицата на дечицата!

Дани е в мама на гости и мен нещо не ме свърта ....все се оглеждам за повод да изляза да отида да го видя, за 2 дни 2 пъти ходих и стана доста очеизвадно и мама като ме види на вратата с глас се смее колко са ми били "слаби ангелите" и на 5 мин. път пеша не съм можела да го оставя  Laughing

И да вмъкна един малко женски въпрос, нормализира ли ви се вече цикъла?
Моя нещо не го бива.... един месец болезнен, следващия не го усещам изобщо. За капак май месец ми дойде два пъти, на 3 и 25  Shocked ама аз го отдавам на напрежението покрай сватбата.

# 87
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН СЛЪНЧИ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ЕМО!

Хана, страхотно звучи разказа ти! Целувки на малката умница! Heart Eyes

Джул, радвам се че мехлемчето помага. Hug

Мимозке, минавай по-често  Wink

Дега, и аз вярвам, че притесненията са ти излишни.  Hug

Пипи, Ирка, ще ми е приятно да се включа в мини купона. Дано котка да ни мине път ...

# 88
Здравейте, и от нас новините са добри!
Днес ходихме на контролен преглед при д-р Лисички и той беше определено доволен от това, което видя. В заключение пак каза, че е почти убеден, че се касае за механична, а не някаква друга реакция… Това което май не написах тук, беше че имаме и записан час за невролог при д-р Литвиненко с направление, което изкопчихме от личната на Мони за другата седмица. А прегледът, на който я водихме онзи ден беше платен при друг лекар (д-р Славкова, която се оказа, че има приемно време в Люлин. Тя също работи със ЗК, но аз реших да си запазя талончето, ако все пак решим да чуем и неговото мнение). Надявам се да не го ползваме.
Въобще от вчера камък ми падна от сърцето. Извиках и майка ми да е край нас, че бях пред изперкване. На първи юни нищо чудно да се вдигна до протеста, нищо че масовите мероприятия не са ми много по вкуса. Този пък каузата е такава, че е добре да я подкрепим и с лично участие.

Ханна, добре сте се завърнали с малка сладуранка Миша! Ще се върна назад пак да прочета написаното от теб, полезно е за всички ни.
Слънчи, честит имен ден
Дега, запази спокойствие. Приеми го от към добрата му страна, че ще се консултирате и с втори (вероятно по-добър) специалист  Hug

# 89
Дама ,чрез ЕМГ се изследват периферните нерви и мускулите. Нервите се изследват чрез повърхностни електроди, които се лепят по кожата. Търпимо неприятно е. Изследването на мускулите обаче се прави с много финни игли и има леко боцкане. Не знам какъв е случаят при вас,но предполагам,че второто няма да се наложи. Съветът ми е да намериш някой с опит в това изследване, примерно от детска университетска клиника. Дано не е нищо сериозно Praynig

Общи условия

Активация на акаунт