Захранване започна вече, порасна януарското човече.

• 12 200
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Честит Първи I-ви Юни на малките ви беборлинчета, сладурки! Да изживеят всеки един ден от детството си като празник и да са винаги обичани! Също и на тези, които не са загубили детското в себе си!  Hug

Биляна, така сладко яде бате ягоди, че ми се доядоха...Абе нещо напоследък съм станала много пощелива - каквото видя и ми се яде Sad Като бременна не бях така.
и аз съм така  Rolling Eyes Явно си е нормално, то бременна или кърмачка все хормоните виновни...Ама пък кг-ите сега не могат да се скрият зад бебчото  ooooh!
Лено, честито ви зъбче!!! Да се радвате на бели, здрави и красиви зъбки като мъниста!  Peace

# 241
Докато спахте аз малко прегреших  Blush Rolling Eyes с Victoria ' s Secret ,  че и кредитна карта за 500 $ ми дадоха и платих  с нея преди да съм  я получила  Laughing
Амиии...... к'во да направя като има голям SALE   Crossing Arms Rolling Eyes

Хайде някой да сервира кафето ,че ми е неудобно все аз .
Отивам да спинкам , а на вас желая прекрасен ден  Hug

# 242
Добро утрооооо, поспаливкиииииииии  Laughing
Да отменя Натали  Wink
Честит 1 юни, на всички деца /в това число и на порастналите такива  Laughing /   bouquet
Аз от вчера си имам захранено бебе-папка ранни моркови и много го изкефиха-даже искаше лъжицата да си хване и сам да яде  Joy
И на мен всичко ми се дояжда-верно като бях бременна не бях така  ooooh! Свалила съм 16 кг., и ми остават още 6 - на някой да му трябват?!?
Кокосче защо не вземеш като нашата количка - не, че я ползваме много, ама е супер удобна и лека http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3523
Даже в "Джъбо" ги гледах за 200лв.  Wink
Лено честито ви първо зъбче  Hug
Стига толкова от мен, че много тракам на клавиатурата и ще го събудя  Joy
Лек ден

# 243
  • Варна
Ха да се разпиша след сватята...

Честит 1ви юни, да са ни живи и здрави и палави децата!

И аз да се похваля, че Елия вчера сама се обърна по корем, и сега като разбра, че може гледай какво става....нищо, че е сега яла....познайте дали не сменях чаршаф. Я, кажете, вашите връщат ли още?

Айде хубав ден от мен, слънчев, макар на Запад да го даваха да вали...

Иии, малка задачка...открийте разликите:

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 08:39 от Мим

# 244
Я, кажете, вашите връщат ли още?
Да, и как няма кат не се кротва и за минута и постоянно си тика ръцете в устата Sad

# 245
Добро ви утро!
Бубче,мерси за кафето!
Честито на всички месечинковци  bouquet
Честит празник на всичките ни мъничета Hug
Лено,честито първо зъбче,скоро и Марио ще има,постоянно го гледам кога ще избие,за сега само прозира Crazy
Колкото до кг. свалих тия от бременността,сега ще се боря с тия от преди нея Mr. Green
Вчера се върнахме от гости, бяхме във Врачанския край Марио да се запознае с дядо си/свекър ми/ той здравословно не е добре и така ми едно криво.......
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
 Събудихте се hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 09:01 от desisladka

# 246
Бубченцето, много апетитно кафенце Heart Eyes

Да ви почерпя, че днес пораствам Wink :
[/color][/size]

Честит празник на всичките ни бебоци, на по-големите дечица и накрая - на непорасналите мами! Hug  bouquet
[/size][/color][/i][/b][/u]

# 247
  • Ловеч
Добро утро!
Честит празник на всички палавници и малки  и пораснали Heart Eyes!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 09:24 от tobito

# 248
  • София

Билянка, на страхотен ден сисе родила. Пожелавам ти винаги да остане малка частица от детето в теб Hug

Лено, честит съблезъб тигър  tooth Крий сега пържолите Hug

# 249
Добро утро и ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ МАЛКИ,ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА! Heart Eyes  bouquet
Искам да почерпя и за моята хубавица,която днес става на цеееееели 5 месеца.Пожелавам си да ме слуша повече Laughing Mr. Green

Тази нощ беше много послушна и мам ще й купи подарък Mr. Green,ако са превели НОИ парички Crossing Arms,ако ли не,пак ще й купи Heart Eyes
Биляна,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЖИВА И ЗДРАВА ДА СИ И ЗАВИНАГИ ДА ЗАПАЗИШ ДЕТСКОТО В ТЕБ!  bouquet
Лено,честито ви зъбче,май и на Йоана скоро ще се появи,но днес го няма Grinning
Ехх,НАтали размечтах се...най-вече за такова тяло,като на моделките ooooh!
Мим и Йоана връща още,но по-рядко.Много е сладка малката ти бонбонка Hug Heart Eyes
Кокосче,не зная каква количка да ти препоръчам,сори.Мои познати са взели лятния вариант на Чиполино(ВИП колекшън където пише) и са много доволни,но май е само лятна newsm78
Бягам,че съм на зъболекар,после пак.Лек ден  на всички Heart Eyes  bouquet

# 250
Добро утро.
Биляна, честит рожден ден! Да си много здрава!

Честит празник на всички деца - много усмивки!
Дони, Гого има същите размери като Марти  Heart Eyes. Съвсем разбираемо е кръстът да те боли /не ме питай/. Пък аз като не мога да му откажа гушкане, като ме погледне и вдигне ръцете, простоо  Heart Eyes. А вие слагате ли вашите деца седнали? Марти не мога да го удържа  - все иска да е седнал. Знам че не е желателно, ама не мога да го натискам - щом се чуства готов.
Лено, честито зъбче.
Марти много рядко повръща вече, трябва да е преял доста.
Кокосче, нашта количка е, за да я бутам  ooooh!. Той все иска да е в мен /и аз като не мога да устоя-все ми е в ръцете Crazy/.
Това е за сега.
Айде до после.

# 251
Нямам време да чета, но прегледах набързо снимките на бебчовците ни- СТРАХОТНИ СА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Espa, благодаря за таблицата  Hug Петя обаче и от тези таблици изпада....за ръст и кг попада в 1вия персентил  #Cussing out Единствено съотношението тегло/ръст попадат в 13тия персентил!
Желая ви прекрасен ден  Hug
Мила, ето това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7562 е нашата количка! Има различни цветове. За цената и съм повече от доволна  Hug Иначе в Джъмбо има 2 модела на Чико за 199 лв., но на мен не ми харесаха като цветове!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 09:38 от barboran4e

# 252
чЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ НИ ДЕчИЦА!ДА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО щАСТЛИВИ!
Добро утро..

НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ТЕЛ.А НА ВИОЛЕТОВОТО АНГЕЛчЕ?МИСЛЯ ДНЕС ДА ОРГАНИЗИРАМ ЕДНА БЪРЗА СРЕщА.

# 253
4естит първи юни на вси4ки деца!! Нека растат живи, здрави и много щастливи! Винаги да бъдат гордост на мама и тати!!!

4естита 5-та месе4инка на Йоана! Да бъде много здраво и радостно дете!

Ето моя юнак Краско

Стеле, Доника, незнам ве4е към кой то4но...ще ми го ка4ите ли в колажа и на датата-09 януари. мерсииии

# 254
Честит празник на всички деца и на всички, които пазят детето в себе си! Hug

Честито първо зъбче на Вики! Peace

Еспа, кога сме ти на гости, че тая тортичка дето я описа Laughing а и тирамису няма да откажа Joy

Я, кажете, вашите връщат ли още?

Яна не е повръщала отдавна (да чукна на дърво), но продължава да яде  Фризовом, който е по-гъст. Не зная, ако й давам нормално АМ дали ще почне отново да връща, ама не смятам и да пробвам.

Момичета, благодаря ви за съветите за магазина! Heart Eyes

Честито на месечинковците днес!

Цветито, Яна има абсолютно същото костюмче. Знам, че е момчешко, ама толкова го харесах, че го взех hahaha

Общи условия

Активация на акаунт