Захранване започна вече, порасна януарското човече.

• 12 201
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Пак съм аз Embarassed, ама сега видях....Катериче, аз преди 10 дни бях с конюктивит / и аз се чудя от къде ми дойде това чудо ooooh! / Слагах си капки Тобрадекс 3-4 пъти по две. За малката не се притеснявай - просто мий задължително ръцете Peace  Hug

# 226
пфу Еспа, така да ме подведеш, ще запомня и ще ти го върна  Twisted Evil (ама и ти помни, моля ти, щото се похвалих че полня като слон, ама нещо не е точно така напоследък).
За наешето тегло :
 На последното мерене Краси беше 6600 кг и 64 см (до колкото си спомням, не ми се търси картона сега). За да допълня ние-то, аз бях x0 кила преди два дена. На мястото на x ме е срам да кажа какво седи.

ПП: За ваша информация и мое безпричинно хвалене:
Тестът във Фейсбук на име "За какво си роден? Какъв е смисъла на твоя живот?" дава следния отговор:
Създаден си да радваш останалите.
Ти си човек, душичка! Успяваш да накараш и най-тъжният да се усмихне! От теб лъха позитивна енергия! Всички те обичат! Страхотен си!

Ама как познава само!  Mr. Green
Написано е със малък шрифт, за да не дразни прекалено.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 20:56 от Иники

# 227
Рожденния ден беше в детски център, поканихме цялата група и те взеха че всички дойдоха, беше лудница, но и много се забавляваха, много е хубаво като видиш че детето ти има приятели... Flutter
Днес се видяхме с Мини, малката Стефания е просто:сладкиш, нямам думи. Преслава е малък бонбон, запознаха се с Ада.
Сиси, браво за мерките.
Еспа, мерси за инфото което си ни предоставила.
Натали, много ти е гот малкия бей.
Сладурче, браво на дундьото за акробатиката.
Рокси, и аз чакам снимки на момчетата, винаги много съм се радвала на близнаци, но Бог да е на помощ на майка им.
Елена, бързо оздравяване. За съжаление лекарите са толкова бездушни, че нямам думи.
Катериче, бързо оздравяване и на теб.

Биляна, много ти са хубави мъжете, пу пу. А моя Арда тази година вкуси ягоди, череши, много е скептичен към много вкусове. Днес го записахме на тенис, надявам се да му хареса и да играе.

# 228
Иники, правилно е показал тестът!  Wink
Елена_д, голям бузанчо е Марти  Heart Eyes, а Гогчо на Билянчето колко съсредоточено гледа , може би към бурканчето  Laughing
И аз нещо не се ориентирам с тези таблици, а и не ми се ще да си мъча главицата. Днес имах разни мероприятия и сега съм страшно уморена.  ooooh! Настюхата спинка, а баткото чака да му мия зъбите.
Хайде лека от мен!

# 229
Иники, помня и ще ти напомня.  Mr. Green Ако спретна домашна торта със шоколадов блат и заквасена сметана с какао и я поръся обилно със шокщоладови стърготини, напоя я с кафе и сложа финни резенчета карамелизирани бананчета, шъ ли ми простиш? Ако на това не се навиваш и тирамису мога Rolling Eyes

А ПреКрасито е с преКрасни мерки, малко по-височък е от средното, но тежи около средата, т.е жив манекен с френски мерки си отглеждаш, т.е такива манекени са само 25 на 100 момчета. Heart Eyes

# 230
Еспа, с тая оферта и мен ще накараш да си търся сега за какво да ме подведеш, че да имам да ти прощавам  Laughing

А Калоян по таблиците влиза в 5-те персентила за ръст  Rolling Eyes, 15-те за кг и в 50-те за съотношение ръст-кг  Thinking Абе много си ми е хубаво детето беее, нищо, че малко дребничко  Laughing  Mr. Green

Иники, което си е - си е Wink

КатеричеHug Hug Hug Айде да ти се махат вече проблемите от главата...  Praynig

# 231
Катериче, Вики беше с конюнктивит на едното око още на 1 месец. Изписаха му едно гелче-капки Фу(с)циталмик - http://www.framar.bg/%D1%84%D1%83%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB% … -pid21001721.html  За 2-3 дни му мина. В листовката пише, че е подходящо и при кърмене (то остава и да не е, при положение, че става за бебе). Дано съм помогнала  Peace

# 232
  • София
Еспааааа, ти сърце имаш ли? Аз дето не обичам торти ми потекоха лигите, пък какво остава за горката Иники Crossing Arms
Мюрвет весело сте си изкарали - да не е имало среща на Селена? Нали имахме и други бебета, родени там?
Биляна, така сладко яде бате ягоди, че ми се доядоха...Абе нещо напоследък съм станала много пощелива - каквото видя и ми се яде Sad Като бременна не бях така.
Сега си сипах една биичка, радвайки се, че деня свърши...Разказаха ми играта моите сладури. Георги днес рева 3 часа без прекъсване, което е нетипично за него...Накрая го изведох в градината и млъкна...Търсел си човека разходката. А мен така ме боли кръста, че никъде не ми се ходеше Sad Вас боли ли ви местото, където е бита упойката?
Айде лека ви вечер за сега

Я като за два пъти губени проценти - разяснете ми - 4 месеца - 7500 и 64 см ко ша рече?

# 233
Доника , мен не ме боли мястото на инжекцийката. И на мен ми се дояжда от всичко ,никога не съм била така , дори и като бременна.

Билянка , мнооооооого сладки дечица и ягодки .

За тортичките да ви кажа ,  че по-вскусна от Копривената "Династия " не бях яла . Ама и на Еспа  звучи делишъс  Simple Smile

Като казах Коприва , къде се затри тази  жена . Има да разказва за Благотворителната веселба .

# 234
Дони, на ръст Георги е в 50 те процента – в средата,  на тегло в 75 те – т.е малко над средното, като съотношение ръст/тегло в 80 те перцентила – т.е само 20 от 100 момчета имат по-високо тегло с този ръст. С две думи – супер си е човека

# 235
Ей, два дена ме нямаше и до вие пак сте писали много и разнообразно. Прегледах набързо и бързам да се похваля - снощи на Вики е избило първото зъбче! Второ бебе ли сме със зъбче, или съм пропуснала някого? Така напълно си обясних защо беше толкоз кисел последните дни и плачкаше през нощта, по разбично от коликите. Днес го усетих като му дадох да си чеше венците върху пръстите ми - ама то милото така настървено захапваше всичко, че аз отдавна подозирах тая работа... Сега започвам да се съжалявам, какво ли ги очакват гърдите ми с тия ранни зъбки  newsm78

Абе Криси, ти явно не ядеш, а само кърмиш - как става тая работа, че при мен без ядене не се получава кърменето. И  последните 6 кг си стоят, ако не са се и увеличили, че апетита ми нараства с яденето  Mr. Green Ама съм решила да не ги мисля - имам дрехи, в които се чувствам добре и хората ми казват, че изглеждам добре, така когато ги стигна моите си килогрями - тогава. Е, не че не ти завидях малко... Embarassed, е може би не малко  Mr. Green

Сиси, радвам се, че нещата с кърмата са се нормализирали  Hug

Спирам с коментарите, че ако спомена всички, дългичко ще стане. И лягам, че не се знае зъбчо как ще е тая нощ и дали ще спим или ще се гушкаме - нещо много хапеше палеца и го завираше и от срещуположната на зъбчето страна...

# 236
 Това пък човек да не си издаде слабото место.

Еспа, забрави за кафето и бананите и се разбираме.  Mr. Green Дони, в цел да не ми иде слюнката зян омаах едино руло на севън дейс (те сега са на промоция левче парчето). Да знаеш има нещо такова за френските мерки - дрехите от Франция дето му пращат едни дружки знаиш как му лягат.

Лено, а за ти е честит тигъра.

natali81, на Копривата и правя мили очи напоследък, пък да видим дали ще намажа.

Ми кво да ви кажа ся - днески се мотахме по Южния парк. С таткото играхме федърбал, а някакви хора се забавляваха искрено с това. Краси ни гледа как играем, но по едно време му доскуча и заспа. Преди това го води баща му да гледа как си играят децата, защото така щял да се развие по-бързо. Мъжка му работа. Общо взето скука... Продължавам да се диря заветното идеално жилище (Дони и Бубче, ЗНАМ къде е най-хубаво, най-тихо и най-прекрасно).

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 00:01 от Иники

# 237
Аууу, Лено, Честито ви първо зъбче!!!  tooth  Grinning Да ви е беличко и здравичко, както и всички от тук нататък  Heart Eyes И аз чакам с нетърпение.. ама ни кост, ни... кост  Laughing Иначе много настървено си яде ръцете, пръстите му са почти винаги в устата, взе нещо да пищи без причина.. Не се буди още нощем, но може би и това ще стане..  Sad Ама да видим, ако се е метнал на баща си няма да видим зъб до годинката сигурно  Laughing  Rolling Eyes

Криси, и аз това щях да изкоментирам... Аз за да имам кърма трябва бая да ям...  Sad И в резултат няма да споменавам колко са ми кг, щот и мен ме е срам  Confused

Айде, лека, че ме чакат  Heart Eyes

# 238
Малееее, Лено, честито ви първо зъбче!

Абе то и ние имаме симптомите на зъбите, ама няма никой засега. То не, че знам какво трябва да има.... Все си мисля, че още ни е рано.

Еспа, и на мен ми потекоха лигите. Нидей така. Ама пък взех, че разбрах персентилите  Mr. Green.

Биляна, пу, пу, много са сладки...

Хайде лека нощ!  Hug

# 239
Лено , да ви е честито първото зъбче. Да никнат и другите зъбки бели  и  здрави.

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ДЕЧИЦАТА НИ   ura Tada

Общи условия

Активация на акаунт