Захранване започна вече, порасна януарското човече.

• 12 054
  • 307
  •   1
Отговори
# 270
ехеее колко е готин този Гого  Hug
малък господин и си сложил ръката в джоба, все едно казва: и сега  кой е шефа а

# 271
Честит 1-ви юни на всички мъници и на всички които се чувстват деца!!!
Вчера бяхме на рожден ден на сестра ми и Маги се представи подобаващо , раздаваше усмивки на всички , даже се смя на глас,после заспа - на чуждо място ,направо браво на нея.
Ама днес си пла4ем между спането и разходката.Иначе още не съм ви из4ела, но сега 6те се заема.

Елена  Hug светът е малък , сетих се вече като видях снимката  Grinning

# 272
Понеже вече няма кой да ви поздравява и много ви се насъбраха сълзите, ето нещо не толкова прочувствено:
http://www.badgerbadgerbadger.com/

Да се отбележи, че това е поздрав за 1-ви. Според някои коментари действа разхлабващо.  Joy

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 21:07 от Иники

# 273
  • София

Да се отбележи, че това е поздрав за 1-ви. Според някой коментари действа разхлабващо.  Joy
Таман 2 пъти

# 274
еееееееееее, Доника (абе все първо пиша Диника и все поправям) Гогата е страшееееееееен.

Аз имам една молба към МИНИ - моля те пусни едно видео на Стефания , моля те  Praynig Hug

# 275
  • Русе
Здравейте и честит празник на всички деца и всички, които се чувстват като такива!
Дони, Жорката голям сладур! Колкото до снимките, които качвам- вече ще гледам да ги намалям. Нали тепърва придобивам опит с тези неща. Днес бяхме на консултация. Станали сме 7кг., 68 см. По случай празника й подарихме боцване с Пентаксим- колко зловещо звучи само. Еели, за пюретата док каза да не смесвам с мляко. Да за почна сега с плодово- примерно ябълка- м/у храненията, към 15.06 като наближи 5 месеца да започна да вкарвам варен картоф и постепенно да заместя 1 хранене. Да го пасирам заедно с водата, в която е сварен. Консистенцията да наподобява боза, постепенно да сгъстявам. А, и да сложа малко масло- на върха на ножа.
Това е от мен, че майка ми дойде и трябва да й обърна внимание. Чао  Heart Eyes Hug

# 276

Да се отбележи, че това е поздрав за 1-ви. Според някой коментари действа разхлабващо.  Joy
Таман 2 пъти
И при нас така-в морковено оранжево, обаче  Joy

# 277
Здравейте милички!!!
Чак сега имам малко време, от 2 дена само чета по диагонал, но нямах време за писане...

Честит 1 юни на всички малки и големи деца!!! Нека усмивките не слизат от лицата им   Hug

Тържеството в неделя мина...добре. Можеше и по-добре. Водещите малко изпуснаха нещата от контрол, но здраве да е. При 90 търчащи деца в залата...поомотаха се. Всъщност проблемът дойде от това, че те не са професионалисти в тази област. Подходиха с много хъс и желание, но липсата на опит се оказа решаваща. Наложи се аниматорите да ги подпрат, децата в публиката останаха без аниматори и стана мяу или иначе казано, хаос  Обаче пък водещите ни бяха за без пари, всичко правиха на доброволни начала и спестихме едно 400-500лв. за каузата. Може би аз съм много критична, незнам, много народ се изредиха да кажат, че са доволни, че децата са се забавлявали много, дано да е така. Харесали са си подаръците, поне тези, които споделиха впечатлението си. Сигурно има и недоволни. Не може без това. винаги има. Ние обаче продължаваме напред и се учим от грешките си. Аз си взех поука и оттук нататък ще бъде по-добре.
Иначе подсигурихме следващит 3 месеца хонорари за специалистите логопед и психолог в дома в Драгалевци. Това е добре. Имаме 3 месеца да търсим спонсори и да подсигурим проектаа за по-дълго време или поне до коледния маскарад, когато пак ще съберем пари...и така.

Изморена съм, мина данданията и напрежението и аз рухнах, вчера нямах сили да мръдна, днес пак търчах като изоглавена...утре ще разпускам, така мисля поне.

Нещо се говореше за среща на 2-ри юни. Ще има ли? Казвайте за да знам

Днес започнах захранването. Анчето получи първите си 2 лъжички ябълково пюре. започнах с гербер, не намерих чиста ябълка на Хип. Илиева каза, че Гербер може. Бях забравила колко е смешно плюещо пюре дете...голям купон. Естествено първия сблъсък на Анчето с пюрето беше документиран от баща и. Купих и 2 термо лъжички, които са пишман термо лъжички. Нищо не им се променя или може би съвсем слабо, не че ще разчитам на тях да ми кажат кога манджата е гореща, но мразя да ме правят на балък.

та така....хайде да си нагледам манджата и чаветата, после още

# 278
Привет и от нас с Анджи!
честит празник на всички ви и на дечицата ни!!!
Аз нещо не съм на кеф в момента, но по-късно ще досаааааждам!

# 279
Лили, тържеството за нас можеше да бъде супер, ако Дари взимаше по-дейно участие...а тя на такива места е много срамежлива и като в небрано лозе ooooh!.....много й харесаха подаръците и цял ден си влачи плика със себе си Heart Eyes, но на мен съответно ми доскуча и си тръгнахме. но пак ще посещаваме такива събития занапред, а ти не губи ентусиазма си Hug

# 280
Лили, браво  Hug

честит празник на всички, които носят детското у себе си
бъдете здрави  Heart Eyes

п.п Натали, кво клипче бе душко  Rolling Eyes тук в шах ме метна

# 281
  • София
Честит 1-ви юни на всички малки, големи и още по-големи!
 Нека винаги носим детето в себе си  (нямам предвид онези 9 месеца Grinning) Много щастливо детство на малките съкровища  bouquet  bouquet

# 282
  • София
Лили, поздравления за положените усилия  Hug

Дони...много сладко е изконтен Гого  Heart Eyes

Еспа....много ме разчувства споделената темичка.Благодаря!

Мини, не успях да се разпиша в миналата тема, но видях снимките на двете сладурани- страхотни бонбони са! Да са ти живи и здрави!

Павлина...за магазина, мисля, че важна подробност е условието- да може да се влиза с колички. Останалото са ти го казали момичетата

Катериче...не се депресирай. Конюнкивита е доста често срещано заразно заболяване. Хубавото е че бързо се лекува...а лошото- че щом е предразположена , тръгне ли на детска Гр. редовно ще ти хваща конюнктивит.

# 283
Мини,  аз се сещам, че беше пуснала едно много яко клипче на Стефания как се кълчи на Буболечка-чка-чка Laughing Много му се накефих...и явно не само аз Heart Eyes

# 284
Доня  важното е ,че сте събрали паричките и ще помогнете на децата  Hug

Мини , исках малко да ни поразвеселиш с някое клипче на Стефи ,
каквото и да е ,само я покажи ,че скоро не си ни пускала клип. На снимка я видяхме скоро  ,ама искам клиииип  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт